Bailando Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jejku ale one już duże :) a jakie śliczne :) Quote
Kapsel Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 I to jest właśnie mój najulubieńszy NYNUŚ, CUDNOŚCI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Yana Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Bailando']Jejku ale one już duże :) a jakie śliczne :)[/QUOTE] [quote name='Iza i Avanti']Obaj chłopcy są śliczni!!![/QUOTE] [quote name='Moniek193']rozpływam się :loveu:[/QUOTE] dziękuję w imieniu słodziaka :-) Quote
Yana Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Kapsel']I to jest właśnie mój najulubieńszy NYNUŚ, CUDNOŚCI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: taaaak... wiedziałam, że cioteczka Kapselek będzie zachwycona :-) ten Twój Nynuś próbował mnie wczoraj ugryźć w nos :cool3: ja tu do niego z buziaczkiem na dzień dobry, a ta małpka skokiem tygryska próbowała dopaść mojego nosa, dobrze, że mam refleks :evil_lol: Quote
Bailando Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Boskie ja po prostu nie mogę się na nie wszytskie napatrzeć. Odrazu przypomina mi się jak mój czort był mały i tak bardzo żałuje, że mam mało zdjęć z jej dzieciństwa :( Quote
Bailando Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 A co z moją ulubienicą Madeline?? Poproszę jakieś jej zdjęcia :lol: Quote
Moniek193 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 A pochwal się swoją Grubą Bercią, co :loveu: To teraz także jej galeria, więc chcemy więcej fotek :) Quote
Yana Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Bailando']A co z moją ulubienicą Madeline?? Poproszę jakieś jej zdjęcia :lol: a proszę bardzo :-) Quote
Yana Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Moniek193']A pochwal się swoją Grubą Bercią, co :loveu: To teraz także jej galeria, więc chcemy więcej fotek :)[/QUOTE] ona ma najmniej fotek, bo zdjęcia robie głównie na prośbę przyszłych właścicieli, więc Bercia czyli Melka ma ich najmniej, ale coś jej pstryknę w najbliższym czasie :-) Quote
Moniek193 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 W takim razie czekamy ;) A Madeline jest absolutnie cudaśna! Quote
Kapsel Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Yana']taaaak... wiedziałam, że cioteczka Kapselek będzie zachwycona :-) ten Twój Nynuś próbował mnie wczoraj ugryźć w nos :cool3: ja tu do niego z buziaczkiem na dzień dobry, a ta małpka skokiem tygryska próbowała dopaść mojego nosa, dobrze, że mam refleks :evil_lol:[/QUOTE] I właśnie też za takie słodkie łobuzerstwa je kocham,:loveu::loveu::loveu: żeby nie było że tylko za urodę, bo co do tej kwestii, to jest oczywista oczywistość :smile::smile::smile: Quote
Bailando Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dziękuję ona jest boska, słodka i kochana :) normalnie jak bym miała warunki to z chęcią bym sobie kupiła drugiego łobuza :) Po prostu zakochałam się w tej małej :) Quote
Yana Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Moniek193']W takim razie czekamy ;) A Madeline jest absolutnie cudaśna![/QUOTE] [quote name='Don_Vito']Ona jest po prostu BOSKA!!! ;*[/QUOTE] [quote name='Bailando']Dziękuję ona jest boska, słodka i kochana :) normalnie jak bym miała warunki to z chęcią bym sobie kupiła drugiego łobuza :) Po prostu zakochałam się w tej małej :)[/QUOTE] jest kochana, ale rzeczywiście trochę zaczyna łobuzować :-) Quote
Yana Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Megan druga czarnulka :-) Melanie nasza Gapcia i Gremlinek w jednym :-) Quote
Bailando Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 nic dodać nic ująć one są po prostu boskie :) Quote
Moniek193 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jakie spojrzenie rzuciła na siostrę http://img697.imageshack.us/img697/6043/obraz165h.jpg :D Cóż za gracja http://img576.imageshack.us/img576/1563/obraz140x.jpg :loveu: Quote
bonita Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 http://img85.imageshack.us/img85/904/obraz120u.jpg Śliczny ma wyraz mordki ta mała Melcia, a na dotatek... właśnie! Jest pręgowana, czyli w moim ulubionym kulorku :loveu: i jeszcze z ładnymi równymi białymi znaczeniami :loveu: Gratuluję pozostawienia kolejnego pokolenia Yanek :). No ale cóż nie mogło być inaczej:evil_lol:. A teraz zobaczysz że pokoffasz pręgule jak ja:diabloti::evil_lol: Pozdrowionka:multi: Quote
Sylwia i Ares Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ale śliczne mordusie... A "kulorek" hmm, też uwielbiam pręguski. A spojrzenie Melanie...bezcenne... Quote
Yana Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Bailando']nic dodać nic ująć one są po prostu boskie :) [quote name='Moniek193']Jakie spojrzenie rzuciła na siostrę http://img697.imageshack.us/img697/6043/obraz165h.jpg :D Cóż za gracja http://img576.imageshack.us/img576/1563/obraz140x.jpg :loveu: słodziaki - rozrabiaki ;-) Quote
Yana Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='bonita']http://img85.imageshack.us/img85/904/obraz120u.jpg Śliczny ma wyraz mordki ta mała Melcia, a na dotatek... właśnie! Jest pręgowana, czyli w moim ulubionym kulorku :loveu: i jeszcze z ładnymi równymi białymi znaczeniami :loveu: Gratuluję pozostawienia kolejnego pokolenia Yanek :). No ale cóż nie mogło być inaczej:evil_lol:. A teraz zobaczysz że pokoffasz pręgule jak ja:diabloti::evil_lol: Pozdrowionka:multi: [quote name='Sylwia i Ares']Ale śliczne mordusie... A "kulorek" hmm, też uwielbiam pręguski. A spojrzenie Melanie...bezcenne... no tak miała być żółta dziewuszka, a wyszła pręgulka ;-) ale w życiu nigdy nie mów ''nigdy'' :evil_lol: Melcia jest słodka i pocieszna... i zaczyna łobuzować :diabloti: a na początku taka z niej największa gapcia w miocie była... a teraz zaczyna ustawiać rodzeństwo łobuzica jedna :mad: widać czuje, że to ona została rezydentką :evil_lol: Quote
Yana Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 w sobotę pojechał do nowego domu nasz chłopczyk :-( dostałam już zdjęcia od jego nowego Pańciostwa :multi: Quote
Recommended Posts