Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bailando']Jejku ale one już duże :) a jakie śliczne :)[/QUOTE]

[quote name='Iza i Avanti']Obaj chłopcy są śliczni!!![/QUOTE]

[quote name='Moniek193']rozpływam się :loveu:[/QUOTE]

dziękuję w imieniu słodziaka :-)

Posted

[quote name='Kapsel']I to jest właśnie mój najulubieńszy NYNUŚ, CUDNOŚCI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

taaaak... wiedziałam, że cioteczka Kapselek będzie zachwycona :-)

ten Twój Nynuś próbował mnie wczoraj ugryźć w nos :cool3: ja tu do niego z buziaczkiem na dzień dobry, a ta małpka skokiem tygryska próbowała dopaść mojego nosa, dobrze, że mam refleks :evil_lol:

Posted

Boskie ja po prostu nie mogę się na nie wszytskie napatrzeć. Odrazu przypomina mi się jak mój czort był mały i tak bardzo żałuje, że mam mało zdjęć z jej dzieciństwa :(

Posted

[quote name='Moniek193']A pochwal się swoją Grubą Bercią, co :loveu: To teraz także jej galeria, więc chcemy więcej fotek :)[/QUOTE]

ona ma najmniej fotek, bo zdjęcia robie głównie na prośbę przyszłych właścicieli, więc Bercia czyli Melka ma ich najmniej, ale coś jej pstryknę w najbliższym czasie :-)

Posted

[quote name='Yana']taaaak... wiedziałam, że cioteczka Kapselek będzie zachwycona :-)

ten Twój Nynuś próbował mnie wczoraj ugryźć w nos :cool3: ja tu do niego z buziaczkiem na dzień dobry, a ta małpka skokiem tygryska próbowała dopaść mojego nosa, dobrze, że mam refleks :evil_lol:[/QUOTE]
I właśnie też za takie słodkie łobuzerstwa je kocham,:loveu::loveu::loveu: żeby nie było że tylko za urodę, bo co do tej kwestii, to jest oczywista oczywistość :smile::smile::smile:

Posted

Dziękuję ona jest boska, słodka i kochana :) normalnie jak bym miała warunki to z chęcią bym sobie kupiła drugiego łobuza :) Po prostu zakochałam się w tej małej :)

Posted

[quote name='Moniek193']W takim razie czekamy ;)

A Madeline jest absolutnie cudaśna![/QUOTE]

[quote name='Don_Vito']Ona jest po prostu BOSKA!!! ;*[/QUOTE]

[quote name='Bailando']Dziękuję ona jest boska, słodka i kochana :) normalnie jak bym miała warunki to z chęcią bym sobie kupiła drugiego łobuza :) Po prostu zakochałam się w tej małej :)[/QUOTE]

jest kochana, ale rzeczywiście trochę zaczyna łobuzować :-)

Posted

http://img85.imageshack.us/img85/904/obraz120u.jpg

Śliczny ma wyraz mordki ta mała Melcia, a na dotatek... właśnie! Jest pręgowana, czyli w moim ulubionym kulorku :loveu: i jeszcze z ładnymi równymi białymi znaczeniami :loveu:

Gratuluję pozostawienia kolejnego pokolenia Yanek :). No ale cóż nie mogło być inaczej:evil_lol:.

A teraz zobaczysz że pokoffasz pręgule jak ja:diabloti::evil_lol:

Pozdrowionka:multi:

Posted

[quote name='bonita']http://img85.imageshack.us/img85/904/obraz120u.jpg

Śliczny ma wyraz mordki ta mała Melcia, a na dotatek... właśnie! Jest pręgowana, czyli w moim ulubionym kulorku :loveu: i jeszcze z ładnymi równymi białymi znaczeniami :loveu:

Gratuluję pozostawienia kolejnego pokolenia Yanek :). No ale cóż nie mogło być inaczej:evil_lol:.

A teraz zobaczysz że pokoffasz pręgule jak ja:diabloti::evil_lol:

Pozdrowionka:multi:

[quote name='Sylwia i Ares']Ale śliczne mordusie... A "kulorek" hmm, też uwielbiam pręguski. A spojrzenie Melanie...bezcenne...

no tak miała być żółta dziewuszka, a wyszła pręgulka ;-) ale w życiu nigdy nie mów ''nigdy'' :evil_lol:

Melcia jest słodka i pocieszna... i zaczyna łobuzować :diabloti: a na początku taka z niej największa gapcia w miocie była... a teraz zaczyna ustawiać rodzeństwo łobuzica jedna :mad: widać czuje, że to ona została rezydentką :evil_lol: