sleepingbyday Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ale tu nie ma nadpobudliwości. zreszta zobaczymy, mamy pewien chytry plan, ale tfu tfu, zobaczymy... Quote
ostatniaszansa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='sleepingbyday']ale tu nie ma nadpobudliwości. zreszta zobaczymy, mamy pewien chytry plan, ale tfu tfu, zobaczymy...[/QUOTE] Chytry plan... no to TFU, zeby sie powiodl :) Poprawiajac nastroje wtorkowe - Quennie dzis znowu ze mna w pracy. Musialam isc na poczte, wiec przyczepilam ja smycza do nogi od biurka... jak wrocilam to cala redakcja gapila sie na mojego psa, ktory doszusowal biurkiem do drzwi i tam czekal, przylepiony do szyby.... :):):) /Agnieszka Quote
Anna_33 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ty to sobie normalnie grabisz i to jeszcze publicznie. Przemeczona jestes chyba ;-) Przeciez SBD juz pewnie siedzi w prokuraturze i zeznania podpisuje ))))) Mi poprawa nastroju potrzebna, samochod mi odmowil wspolpracy i caly napiety plan dnia poszedl sie kochac ((( Quote
jola_li Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='sleepingbyday']ale tu nie ma nadpobudliwości. zreszta zobaczymy, mamy pewien chytry plan, ale tfu tfu, zobaczymy...[/QUOTE] Tam też nie było - chodziło o złagodzenie strachu. A za chytry plan trzymam kciuki :-). Quote
Ewa i flatki Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [B]SBD [/B]to pikuś przy [B]NIK[/B] :) Swoją drogą same świństwa mi się kojarzą, jak usiłuję rozszyfrować ten nick :P Quote
mgie Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Tak się prezentuje NUKA z Boguszyc, która na zawsze została u łodzian3333 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_Av2UhXTFzUo/TJEJayalipI/AAAAAAAAAeU/tn7hzACHv-g/s576/I%20026.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_Av2UhXTFzUo/TJEJjNRJk_I/AAAAAAAAAe8/gkCN1uMFvlY/s800/I%20246.jpg[/IMG] Wątek nowej podopiecznej Ani [url]http://www.dogomania.pl/threads/192866-Szanta-DON-ka-z-%C5%82%C3%B3dzkiego-schroniska?p=16276846#post16276846[/url] Quote
ostatniaszansa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Boguszycka Nuka :multi: Juz drukuje i w sobotę P. Józefowi pokażę , On ma łzy w oczach jak ogląda zdjęcia swoich podopiecznych w nowych domkach. Łodzian3333- dziękujemy i pozdrawiamy :lol:. Mamy, mamy ( tak niesmialo o tym ) ...Vegę no troszkę do poukładania a raczej zbudowania pewnie na nowo zaufania do ludzia, to chodzący smutek, rezygnacja. Maja, Osa, Felicja, Kamusia lepiej dają sobie radę szczyt marzen - domki dla tych wszystkich onkowatych pań. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Czy ktoś oglądał wczoraj CELOWNIK na I TVP ? w nawiązaniu do masowego usypiania psów w Starachowicach, to dzięki "genialnym " urzędnikom i ich zarządzeniu :angryy: Aleale kto tam m.in wystąpił ? Sama Pani Marzena Krzętowska,:crazyeye: chce ratować starachowickie psy... :crazyeye::shake: tak jak... w Boguszycach ? Ewa Quote
Zofia.Sasza Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='ostatniaszansa']Czy ktoś oglądał wczoraj CELOWNIK na I TVP ? w nawiązaniu do masowego usypiania psów w Starachowicach, to dzięki "genialnym " urzędnikom i ich zarządzeniu :angryy: Aleale kto tam m.in wystąpił ? Sama Pani Marzena Krzętowska,:crazyeye: chce ratować starachowickie psy... :crazyeye::shake: tak jak... w Boguszycach ? Ewa[/QUOTE] Chryste Panie! Lece z tym na wąt Starachowic... Quote
Anna_33 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Duzo jej tam nie bylo, ale strach sie bac, najwyrazniej probuje wrocic do gry (((( Tu link [url]http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik/wideo/10022011-1640/3872459[/url] zaczyna sie w minucie 7:49 Quote
ostatniaszansa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Aniu dziękuję za wstawianie linka , dla mnie taka operacja to jak skoki na linie . A o MK słuchy do nas docierają, no mamy szpiegów. Byliśmy dzisiaj w Boguszycach, w nocy podczas wichury całkowicie zawaliła się stodoła :shake: Stanowiła część ogrodzenia . Pracownicy uwijali się jak mrówki , na szczeście mieliśmy dwa rulony nowej siatki i troszkę słupków i w mig staneło ogrodzenie. Uff szczęście w nieszczęściu że zadziało się to w nocy ... SBD , Hipolit odsuwa swoim cielskiem ode mnie wszystkie psy ! Tylko ja i ja ! Co za samolub:evil_lol: Psy po Mk -wiele stało sie fajnymi, ciekawskimi i chętnymi do kontaktu z ludziem, niestety jest kilkanaście , zbijają się w grupki ; nie dotykaj, stój daleko i nie patrz :-( Jakie one mają szanse na adopcje ? Wiele z nich to jak nic rodzeństwo, są bardzo do siebie podobne i z postury i z umaszczenia i rodzaju sierści. A my dzisiaj wespoł zespól z naszym wetem odwaliliśmy niezły numer wracajac ze schroniska. Niechcący byśmy zabrali psa sasiadów uznając go za wyrzuconego z samochodu. Biegł za nim, środkiem drogi, dla nas rozpaczliwie. młodziutki foxterier szorstkowłosy. Gonimy samochód czy łapiemy psa ? Łapiemy psa. Psina bez obroży. Nasz kierownik natychmiast go rozpoznał , czyj on jest. Niezły miał z nas ubaw. A my już prawie sąd nad tym co go tak okrutnie porzucił...a swoją drogą to kompletna beztroska. Ktoś inny będzie jechał szybciej i nieszczęście gotowe. Ewa Quote
Anna_33 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Trzeba go bylo przytrzymac tak z tydzien i ciachnac ;-) mozeby sie chlop nauczyl ( o wlascicielu mysle, nie psie). Chociaz moze skuteczniej byloby postapic odwrotnie...:cool3: Quote
sleepingbyday Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 hipek ma prawo, bo dośc długo nie wiedział, ze z człwoieka mozna mile korzystac, to teraz nadrabia i egoizm go sparł.... co do podpisywania zeznań w prokuraturze - wszystko zalezy od tego, czym quennie była do tej szyby przyklejana. jak kroleką, to nie popuszczę! co z maxi, dziewczyny, jak tam rozmowy?? bardzo jestem ciekawa, z czym kojarzy sie sbd???? Quote
ostatniaszansa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ha, dzisiaj Dzidzius reprezentowal zwierzyniec boguszycki na goscinnych wystepach w szkole amerykanskiej (kto kojarzy sprawe Korabiewic i Amer-schule, to wie o co chodzi). Pan dyrektor postanowil zaufac schronisku i ma nadzieje, ze nie spozytkujemy pomocy od dzieci na kangura tudziez zyrafe :) Opowiedzielismy o schronisku, Dzidzius dawal sie glaskac, dzieci zadawaly pytania i w marcu jestesmy zaproszeni ponownie, a w maju rewizyta w Boguszycach :) Wkrotce na stronie w nowym dziale beda zdjecia ze spotkania, na razie mozna nas obejrzec na facebooku :):):) /Agnieszka Quote
jola_li Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='ostatniaszansa']Ha, dzisiaj Dzidzius reprezentowal zwierzyniec boguszycki na goscinnych wystepach w szkole amerykanskiej (kto kojarzy sprawe Korabiewic i Amer-schule, to wie o co chodzi). Pan dyrektor postanowil zaufac schronisku i ma nadzieje, ze nie spozytkujemy pomocy od dzieci na kangura tudziez zyrafe :) Opowiedzielismy o schronisku, Dzidzius dawal sie glaskac, dzieci zadawaly pytania i w marcu jestesmy zaproszeni ponownie, a w maju rewizyta w Boguszycach :) Wkrotce na stronie w nowym dziale beda zdjecia ze spotkania, na razie mozna nas obejrzec na facebooku :):):) /Agnieszka[/QUOTE] Takie wieści cieszą --- NIESAMOWICIE :-)!!! Wspaniale, że tyle się dzieje wokół boguszyckich biedaków. Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 oj, a chociaż małego strusia nie pozwolili? szkoda.... następnym razem weź hipolita do szkoły. tak sobie myslę - moze wykorzystac kontakt z tą szkołą do lekcji o traktownaiu zwierząt - w końcu jola_li dzierga swoje, no nie? trzeba wykorzystać! Quote
ostatniaszansa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ola w tej szkole o traktowaniu zwierząt ? Żebyś zobaczyła jak 70-ro dzieciaków słuchało. Skupienie, uwaga, cisza a potem grad pytań i wcale nie głupich. Szok ! Mamy propozycje pogadanki w jednej ze szkół w Rawie. Ewa Quote
Zofia.Sasza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='ostatniaszansa']Ha, dzisiaj Dzidzius reprezentowal zwierzyniec boguszycki na goscinnych wystepach w szkole amerykanskiej (kto kojarzy sprawe Korabiewic i Amer-schule, to wie o co chodzi). Pan dyrektor postanowil zaufac schronisku i ma nadzieje, ze nie spozytkujemy pomocy od dzieci na kangura tudziez zyrafe :) Opowiedzielismy o schronisku, Dzidzius dawal sie glaskac, dzieci zadawaly pytania i w marcu jestesmy zaproszeni ponownie, a w maju rewizyta w Boguszycach :) Wkrotce na stronie w nowym dziale beda zdjecia ze spotkania, na razie mozna nas obejrzec na facebooku :):):) /Agnieszka[/QUOTE] No ja nie wiem... Pamiętam, że bardzo byłaś tym kangurem zainteresowana ;) Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 no i dobrze, ze słuchali, tzn że sie przydaja takie lekcje. jestem za strusiem. kangura kazdy głoopi może sobie sprawić ;-) Quote
Zofia.Sasza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='sleepingbyday']no i dobrze, ze słuchali, tzn że sie przydaja takie lekcje. jestem za strusiem. kangura kazdy głoopi może sobie sprawić ;-)[/QUOTE] Struś jest banalny ;) teraz w co drugiej wsi strusia ferma. Serio-serio! Quote
ostatniaszansa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Zofia.Sasza']No ja nie wiem... Pamiętam, że bardzo byłaś tym kangurem zainteresowana ;)[/QUOTE] Zainteresowana nadal jestem, ale nie na tyle, aby biedne zwierze do schroniska przytaszczyc :) Zreszta Hipolitowi taki nadmiar ekscytacji moglby zaszkodzic, w jego wieku nie powinno sie ogladac defilujacych kangurow po podworku... /Agnieszka Quote
Zofia.Sasza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='ostatniaszansa']Zainteresowana nadal jestem, ale nie na tyle, aby biedne zwierze do schroniska przytaszczyc :) Zreszta Hipolitowi taki nadmiar ekscytacji moglby zaszkodzic, w jego wieku nie powinno sie ogladac defilujacych kangurow po podworku... /Agnieszka[/QUOTE] Możesz do domu. W końcu MS też kupę zwierza w domu trzyma ;) Quote
ostatniaszansa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Zofia.Sasza']Możesz do domu. W końcu MS też kupę zwierza w domu trzyma ;)[/QUOTE] Hmm...w sumie w pokoju jeszcze sie zmiesci, byleby tylko podlogi pazurami nie porysowal. Dobra, przekonalas mnie - jakos tak w kwietniu ma byc zbiorka, to zrobimy na Kangura-bis :):):)/Agnieszka Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 do domu to weź hipka, a nie jakies dziwne cos. Quote
ostatniaszansa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Hipek by sie nie odnalazl - wyobrazasz sobie jak budzi go co rano moje wysokie "Hipuuuuuniuuuuuu"? :) /Agnieszka Quote
Recommended Posts