Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewanko, dziekuje za pomoc i rozsylanie suni - tez siedze i wysylam, dzwonie jak nikt nie widzi w pracy i na razie bez efektu :( Ciezko znalezc dom, nawet na chwile, kiedy jest tak malo czasu :( No ale nikt nie przewidzial takiej niespodzianki z Boguszyc :) Sunia chyba raczej tez nie planowala ;) /Agnieszka ps. niepokoic sie o zdrowie bysmy wszyscy musieli, gdyby Pepsi zostala w Boguszycach, na szczescie byla i jest pod fachowa opieka w lecznicy w W-wie.

Posted

Obserwuję los suni i jeżeli bardzo potrzebny jet DT to mogę go zaoferować na jakiś czas. Psinka mieszkałaby oczywiście w ciepłym domku jako jedyny piesek. Gdyby wynikły jakieś koszty w związku z weterynarzem to potrzebowałabym wsparcia bo ja z tych biednych chwilowo jestem. Ale mam miejsce i mogę jej pomóc. Mieszkam w okolicy Kozienic - 90 km na pd od Warszawy TŻ codziennie dojeżdża do Warszawy do pracy więc nie jest to straszna odległość.

Posted

mestudio, wydaje mi się, że to wspaniała propozycja :)

.. ja proponowałam, ewentualnie na krótki, określony czas, żeby sunia nie wracała prosto ze szpitalu do schroniska , ale u Ciebie, jak rozumiem długotrwały DT , zanim znajdzie się DS, to chyba wymarzona sytuacja :):):)

Posted

[quote name='IVV']dziwi mnie ,ze vet ryzykuje zycie suni przy tak zaawansowanej ciazy !!!!!!???????
jak zostanie oddana do schronu po zabiegu to infekcja murowana ! :(
piszcie do Jamniczej skarpety -Isadora ,na watku BDT ,rozsylajcie wszedzie gdzie sie tylko da !
szkoda suni :([/QUOTE]

A Ty siéz choinki urwalas skoro o cesarce nie slyszalas. Dobrze ze sunia po operacji bo byscie jeszcze "ratowaly" nienarodzony miot z Ewanká do pary...

Posted

Kurde Aga... w razie "w" macie jakiś spokojny pokoik żeby ją odizolować? Ciągle pamiętam o Smutnej i tej drugiej suce..
Super, że tak szybko interweniowałyście. Bo pewnie źle by się to skończyło i dla suki i szczeniaków.

Aaa ja tak się przypomnę, wyślecie zdjęcia "tuneli" MK? Nie dam rady się do Was wybrać w najbliższym czasie :(

Posted

Oddzielny kacik, czyli salka pooperacyjna jest - ale wyglada na to, ze Malutka bedzie miala gdzie sie podziac :):):) Odezwe sie do Mestudio wieczorem, bo zaraz uciekam do domu, do swojej chorutkiej suni.
Tunele MK.... Z tego co pamietam w przepastnym archiwum mam zdjecia aparatamentow zajmowanych przez w/w, intrygujace formy zywieniowe hodowane pod lozkiem, tuneli chyba nie focilam... ale to jest do nadrobienia, moze jakis jeszcze nie zasypany czeka :) przypominam rowniez uprzejmie, ze zdjecia maja sie nijak do obejrzenia wszystkeigo na zywo :):):) /Agnieszka

Posted

Sunia z tego wątku:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192165-duza-biszkoptowa-sunia-poszukuję-od-13.08.2010-pomocy?p=15342813#post15342813[/URL]
podobno była widziana w Rawie Maz. a to już niedaleko od Boguszyc.
Uczulcie, proszę, pana Józefa i innych pracowników!

Posted

Czekam na jakąkolwiek wskazówkę, decyzję. Jutro już piątek i od rana mam dużo zajęć. Dopiero po 10 będę przy komputerze co jakiś czas. Nie wiem czy się zdecydowaliście czy macie jakieś inne rozwiązanie problemu.

Posted

[quote name='emilia2280']A Ty siéz choinki urwalas skoro o cesarce nie slyszalas. Dobrze ze sunia po operacji bo byscie jeszcze "ratowaly" nienarodzony miot z Ewanká do pary...[/QUOTE]
pewnie tak i to z takiej gdzie sie odroznia cesarke od sterylki ( czyli usunieciu wszystkich narzadow rozrodczych) u suki z bardzo wysokim poziomem hormonow ciazowych
trzymam za sunie kciuki !!!! mam nadzieje ,ze bedzie wszystko ok !
ciesze sie ,ze znalazla domek gdzie bedzie mogla dojsc do siebie pod troskliwym okiem nowej opiekunki
sunia jest przesliczna

Posted

Czekam na telefon około 20, w pracy nie chcę rozmawiać o swoich sprawach, a w busie jak jakę do domu tym bardziej. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie bo ja nie bardzo wiem do kogo miałabym dzwonić. Jestem jutro większość dnia w domu oprócz podjechania do miasta z córką więc mam nadzieję, że się jakoś dogadamy.

Posted

A ja rano wysłałam pw z numerem telefonu, ale że internet kiepsko działał to się nie wysłało, zamknęłam laptopa myśląc, że poszło, a tu wracam i wszystko wisi w przestrzeni. W pracy nie raczyłam zeknąć do poczty czy wysłane bo byłam przekonana, że tak. Ale teraz to już na 100% wysłane, a ja czekam na telefon.

Posted

:-) :-)
o tyle powiem ;-)

aha, słuchajcie w radomiu jest 4 letni pudelek miniaturka, biały. we wtorek albo idzie do nowego domu, albo do schronu. pani idzie do domu opieki [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/192474-nie-chce-zejść-z-torów-dzikawy-pies-w-nieszczęsnych-okol.-Mińska-czeka-na-śmierć..!/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]

Posted

Ustalone, że sunia przyjeżdża w niedzielę. Założę jej oddzielny wątek jeśli potrzeba to czasami popiszemy sobie co tam u nas słychać. No i będziemy opowiadały jaka ona jest naprawdę żeby zrobić jakieś sensowne ogłoszenia.
Może ktoś przygarnie pudelka, biedne zwierzątko.