Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgłosiłam o.sz. do krakvetu:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/105760-KrakVet-gt-Fundacja-Kocia-Dolina.Bardzo-prosimy-o-głosy!/page527[/URL] teraz będzie wybierane z 10 propozycji jedna dogomaniacka, na którą będzie głosowało wspólnie miau z dogo.
zatem trzeba bedzie spiąc siły intensywnie w pierwszym głosowaniu - czyli wśród dogomaniaków, zeby wybrali o.sz. - to jest najwazniejsze głosowanie, bo wygrany dostaje głosy dogo i miau.

trzeba wysyłac pw do znajomych, każdy z nas do swoich - to jedyna droga, ale skuteczna do wygranej.

Posted

[quote name='sleepingbyday']Zgłosiłam o.sz. do krakvetu:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/105760-KrakVet-gt-Fundacja-Kocia-Dolina.Bardzo-prosimy-o-głosy!/page527[/URL] teraz będzie wybierane z 10 propozycji jedna dogomaniacka, na którą będzie głosowało wspólnie miau z dogo.
QUOTE]

A gdzie można zagłosować na OS? Na tym wątku, który podałaś?

Posted

ja tez tradycyjnie poprosze lopatologiczna instrukcje. Juz kilka razy glosowalam w Krakvecie i normalnie za kazdym razem dziura w mozgu.... matko, geriavit czas zaczac brac ;) SBD piekny opis przy zgloszeniu Fundacji, ogromne dzieki! Agnieszka

Posted

no więc tak - do 16 maja (lub do pierwszych 10 zgłoszeń) - czekamy. wtedy ludzie od wątku robia ankietę i tam sie będzie głosowało wśród dogomaniaków. wygrany jest zglaszany do krakvetu, do głosowania ogólnodostepnego. chodziło o to, zeby złączyć siły, wuięc najpierw dogo i miau głosuje, kogo wystawia do wyścigu w danym miesiącu 9naprzemiennie - raz kocie sprawy, raz psie, tak dogo i miau ustaliło), a potem - dyscyplina partyjna, miau i dogo głosują na wybrana fundację, osobe, schron. zalinkuje, jak ankieta "wewnętrzna" będzie online. na razie - bądźcie zwarci i gotowi :-)

Posted

[quote name='sleepingbyday'][B]no więc tak - do 16 maja (lub do pierwszych 10 zgłoszeń) - czekamy[/B]. wtedy ludzie od wątku robia ankietę i tam sie będzie głosowało wśród dogomaniaków. wygrany jest zglaszany do krakvetu, do głosowania ogólnodostepnego. chodziło o to, zeby złączyć siły, wuięc najpierw dogo i miau głosuje, kogo wystawia do wyścigu w danym miesiącu 9naprzemiennie - raz kocie sprawy, raz psie, tak dogo i miau ustaliło), a potem - dyscyplina partyjna, miau i dogo głosują na wybrana fundację, osobe, schron. zalinkuje, jak ankieta "wewnętrzna" będzie online. na razie - bądźcie zwarci i gotowi :-)[/QUOTE]

SBD - to 'czekamy', to chyba odnosi się do wątku na forum krakvetu, bo to tam od 16 zaczyna się głosowanie - tu na dogo przy wewnętrznej ankiecie trzeba by głosować już teraz. Zwykle już były ankiety wewnętrzne, a tylko wygrana w wewnętrznej ankiecie skutkuje wspólnym oddawaniem głosów dogo i miau na forum krakvetu.
Nie ma jeszcze głosowania wewnętrznego dogo?

Posted

[quote name='Agn']SBD - to 'czekamy', to chyba odnosi się do wątku na forum krakvetu, bo to tam od 16 zaczyna się głosowanie - tu na dogo przy wewnętrznej ankiecie trzeba by głosować już teraz. Zwykle już były ankiety wewnętrzne, a tylko wygrana w wewnętrznej ankiecie skutkuje wspólnym oddawaniem głosów dogo i miau na forum krakvetu.
Nie ma jeszcze głosowania wewnętrznego dogo?[/QUOTE]
Agn i wszyscy zainteresowani - wewnętrzna ankieta Dogomanii (jako oddzielny wątek) będzie od 8-go maja wieczorem albo jak wcześniej będzie 10 kandydatur.Zrobi Lemoniada-na szczęscie wróciła :multi::multi::multi:

SBD - Na krakVet Ostatnią Szansę trzeba zgłosic niezależnie od zgłoszenia na dogo-> w tym watku
[url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=11086&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=[/url]

Posted

czekajcie, czekajcie - tzn zgłoszenie do wątku dogo to nie to samo, co zgłoszenie na krakvecie? myslałam, ze zgłaszamy na wątku, głosujemy w ankiecie, kogo wspieramy i idziemy głosowac na krakvecie.. aha, ale przegapiłam, wrzucenie do krakvetu. dobra idę zaproponować na krakvecie
jak widac, nikt nic nie rozumie, a niby rzecz prosta.

no i u nas do 8, nie 16go głosowanie, pomyliło mi się.... :-(.

dobra, wrzuciłam na krakvet, choc cos nagwozdałam i kilka postów jest jeden po drugim....

Posted

[quote name='sleepingbyday']

no i u nas[b] do 8,[/b] nie 16go głosowanie, pomyliło mi się.... :-(.

[/QUOTE]

U Was na dogomanii
-zgłaszanie kandydatur do ankiety wewnętrznej dogo od 1-go do 8-go ( w miesiącach nieparzystych)
-głosowanie w wewnętrznej ankiecie 8-my do 16-ty
-dajecie znać na Miau kto wygrał
-głosujemy razem Dogomania i Miau na KrakVecie od 16-go(po pojawieniu się ankiety na KV) do końca miesiąca.
KrakVet przyjmuje zgłoszenia do 16-go i nie ma limitu kandydatur.Można tam zgłosić kandydata już w trakcie trwania ankiety dogo.

Posted

SBD ŻADEN link podany w zgłoszeniu na KrakVecie nie działa prawidłowo !
Może napisz PW do Marek(moderator admin KV) niech posprząta wątek zgłoszeniowy.
A ten link nie działa nigdzie ani na KV,ani na dogo
[url]http://psiaszansa.pl/pl[/url].

ten działa [url]http://www.psiaszansa.pl/[/url]

Posted

Na dogo głosuje się od powstania ankiety ok. 8 każdego miesiąca, do 16. Zwycięzca ankiety wewnętrznej forum (dogo lub miau, w zależności od miesiąca) jest głównym kandydatem WSPÓLNYM obu for w Krakvecie.

Teraz trzeba czekać na ankietę na dogo, pewnie koło 8 maja powstanie, jest 8 dni by wygrać, potem ma się poparcie i dogo i miau ;)

Posted

[quote name='ostatniaszansa']to tak "po boguszycku" idzie ;) /Agnieszka[/QUOTE]

Nie pisz tego głośno. :evil_lol:

Pozdrowienia od moich Boguszków.
Niestety, już bez najwspanialszego kota pod słońcem. Bogusz odszedł 12 kwietnia.
[URL="http://img37.imageshack.us/img37/8586/pict0034i.jpg"][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/8586/pict0034i.th.jpg[/IMG][/URL]

Posted

cholera. pisałam do modo-admina z pytaniem, o co cho.
zaraz pójde obejrzec i zobaczyc, co tu mozna zrobic.

[B]edit: [/B]zajrzałam, nie działały, wrzuciłam jeszcze raz i wygląda, że działaja. jak ktos bedZie na krakvecie, to sprawdźcie plis, czy nie mam omamów ;-)

Posted

Agn, dziękujemy za nasze kociaste, za opiekę, za serce. Przykro, smutno było przeczytać o Boguszku :( Na zdjęciu wygląda okazale, pięknie, nie do poznania. Cóż są choroby,których nie da się pokonać. W sobotę , na cito nasz wet musiał interweniować, wskutek gwałtowanego pogorszenia stanu zdrowia i wyraźnego cierpienia , bez szans na poprawę ... Korek 16 letni rezydent Boguszyc ( straszne !) i Kruger - doberman 10 letni odeszli za TM :(

Posted

Kruger to doberman z trojki braci - Aleks, Kruger i Czaki. Zdjecia sa na stronie i mamy ich fotki oddzielnie. No i Koreczek...malutki, Koreczek na krociutkich lapkach, oburzony szczekal grubym basem, jak chcialo sie do niego podejsc. W sobote nawet nie mial sily ruszyc sie w budzie :( /Agnieszka