orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 gorzała i BARDZO DOBRZE!!! no jak jest sam, ale te bezmozgowce bezszyjne to grupa laza czesto... :evil: 0X 0X Quote
Agatka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ja powiem tylko tyle, ze mam nadzieje, ze to dotrze do naszego Zarzadu ... KOSZMAR!!! Quote
Chima Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 @Agatka Dotrze , szkoda tylko, że z tego powodu cierpią inni fajni ludzie z Krakowa. Mam tam wielu dobrych znajomych, wielu w wielu innych rasach, którym jest zwyczajnie wstyd. Na każdej wystawie jest jakaś aferka, ale ta była wyjątkowo wredna i supernieprofesjonalna. Quote
Agatka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 No mi tez jest wstyd... I to bardzo, za to ze mamy w oddziale takie bestie.... :( Quote
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Eh, co to sie dzieje z ludzmi, przerazajace :roll: . Quote
Chima Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 @All Jestem członkiem ZKWP w Gdańsku z siedzibą jak wszyscy wiedzą w Sopocie. Hoduję sobie i wystawiam od kilku lat Ca de Bou. Rasę jak wiemy mało popularną i z punktu widzenia kynologii raczej niewyrównaną. Oznacza to dodatkową pracę, experymenty i walkę na wyczucie. W moim oddziale jest zarejestrowanych kilka CdB, tak się złożyło, że to akurat ja mam najlepszego z tych psów - gdyby taka sytuacja przydażyła się na Sopockiej wystawie w mojej obecności na ringu - to byłby koniec wszystkiego - TAK TEŻ JEST Z TĄ KRAWOSKĄ AFERKĄ. Quote
flashka-g Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 to taka choroba ABS absolutny brak szyji oraz absolutny brak szarych komórek... Quote
Chima Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 @flashka-g przecież jeździsz na tyle wystaw po całej Europie. Gdyby takie akcje działy się na codzień to koniec...co to za radocha jeździć w obawie o życie i zdrowie. już bywały akcje trucia psów konkurencji, niszczenia samochodów i psykówki, ale spradycznie. teraz zaczyna się to zdarzać coraz częściej. no wiocha na maxa. :evil: :evil: :evil: Quote
flashka-g Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 dlatego az mi sie niedobrze robi na sama mysl!widac ze ludzie maja takie małe móżdzki ze nie rozróżniają zabawy od życia. Quote
Janosik Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Zgroza :evilbat: , wstyd :evilbat: co sobie o Nas Polakach pomyśleli zachodni, wschodni wystawcy. Ukrócić prywatę w Związku trzeba tylko jak ma to zrobić przeciętny Kowalski? Quote
ofca Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 I to ma mieksce w kraju który organizuje światówke 2006,no "rewelacja" Dobrze ze kolega nie odpuszcza,bo tacy ludzie nie powinni reprezentowac w zaden sposob srodowiska wystawcow! Normalnie mi szczeka opadła jak przeczytałam o calej "akcji" pozdrawiam iwona Quote
JustynaJK Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 jestem bardzo ciekawa czy będą jakieś konsekwencje Quote
Asiaczek Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Uspokoiłam się trochę, jak dowiedziałam się, że sprawa trafi do sądu. A i koleżeński sąd też by się przydał. Pzdr. Quote
JustynaJK Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 oczywiście,że tak,za takie zachowanie powinno się wykluczać z ZK Quote
Chima Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Pomiędzy kwiestią oczywistego wykluczenia jest wielka przepaść pod tytułem, a może..............................................................................i to mnie bardzo uwiera. Quote
JustynaJK Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 nie Wiem czy nie pominęłam w wątku czy w/w osobnik jest członkiem ZK?bo jeśli nie to faktycznie sąd koleżenski nic nie da Quote
Chima Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Justyna, ten oszolom z tego co wiem nie jest członkiem ZK. Jednak nie łączmy tych dwóch spraw - napaść to jedno i niezależnie czy ktoś jest członkiem czy nie odpowiedzialność spada na organizatorów tej wystawy i druga sprawa naruszenie regulaminu wystaw przez asystentkę, a ta już tym członkiem jak najbardziej jest i do tego nie jest to pierwsza skarga na tą panią i tą hodowlę. Obydwie sprawy zostaną skierowane do Zarządu ponieważ zwyczajnie się łapią do rozpatrzenia. :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 A mnie zabrakło cenzuralnych słów i nie mogę już nic po tej lekturze powiedzieć..... :evilbat: Quote
Ka-ka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 :o aż się we mnie zagotowało :evil: :evil: :evil: proszę, poinformuj nas, co się uda zwalczyć w tej sprawie Quote
an3czka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ja opowiem swoja historie... W sogote na Klubowce Wyzlow moj pies zostal Zwyciezca Mlodziezy,a dzien pozniej sedzia ocenil go na bardzo dobry, poniewaz jak stwierdzil pies nie byl przygotowany do wystawiania. Chodzilo o to, ze pies chcial strasznie wejsc do cienia (bylo bardzo goraco), pod to zadaszenie, w ktorym sidzi sedzia i tam sie ustawial. Sedzia kazal ustawiac psa w sloncu! Dodam, ze ten czlowiek sedziowal dzien wczesniej w ringu seterow i tez slychac bylo o nim nienajlepsze opinie. Quote
SH Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ech! A podobno sędziami zostają miłośnicy psów :roll: Quote
Asiaczek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Eh, a co Wy tak "ten pan", "ten sędzia" itp. Po to jest topik "Skandale sędziowskie", aby mówić prosto z mostu. A więc, o jakim to miłośniku psów mówicie? Pzdr. Quote
Basenji Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Mówcie kto! Będziemy na nich uważać! Zdrówko :lol: Quote
Recommended Posts