marta23t Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 450 zł za cenę życia to niewiele. jeśli Ci Państwo dadzą 200 zł pozostanie 250 zł do zbiórki co miesiąc na dogo. nie jest to tak dużo żeby się mogło nie udać. ratujmy staruszka. jest piękny. z domkiem u mnie licho- 4 bestie już są, nie mogę sobie pozwolić na kolejnego psa:-( tymczasów nie biorę bo nie umiałabym wydać dalej / jeden ,,tymczas,, został już a miał być tylko na tydzień aż go do teściów nie dowiozę:evil_lol:/ ale finansowo co miesiąc coś tam pomóc mogę:oops: nie będzie tego dużo bo póki co jadę na dabetach ale ile mi się uda tyle dam:oops: Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 marta, dzięki. pisze klepać ten kojec, choc pytanie czy do marca pies ma czas... ale jesli potzrebujemy 450zł, to już jej mamy :crazyeye: Quote
Chandler Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Też pytałam osobę z dogo o hotel. Tam [B]chyba[/B] jest miejsce od zaraz, ale nie znam ceny. Czekam na szczegółowe informacje - jak je dostanę, zaraz dam Wam znać. Quote
Zbójini Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='ElzaMilicz'][B]Zbójini [/B]ma trzy onki, chyba, że coś poplątałam. ;)[/quote] nie poplątałaś. ja moze nie zjem ale Zbój by go zjadł w 3 minuty:razz: mam wypasioną wolną bude ale nie mam kojca... zbierzcie brygade w gdańsku do robienia kojca:diabloti: Quote
Chandler Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Otrzymałam odpowiedź - cena 15zł/doba, czyli 450 zł za miesiąc (cena jest obniżona, bo już tam jeden zaprzyjaźniony pies przebywa). Miejsce od zaraz. Hotel jest 30 km od Poznania u Kariny. Ma swoją stronę w necie - wystarczy wpisać Stajenna sfora Hotel dla psów. [B]Czy mam zaklepać miejsce - jest od zaraz?[/B] Quote
Chandler Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='sleepingbyday']chandler - to pytanie do Zbójini - jesli wybudowanie kojca serio załatwia sprawę to może damy radę? Chandler - jeśli gdańsk by wypalił, to może hotelik dla promyka by był:razz:? on ma kase na hotel, tylko nie ma hotelu... a ten hotelik to psy resocjalizuje w jakis zakresie??[/quote] Wysyłam Ci pw. Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 czy serio mówisz, Zbójini? u ciebie miałby jak pączek w maśle... ile kosztuje kojec? stać nas? Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 chandler - to pytanie do Zbójini - jesli wybudowanie kojca serio załatwia sprawę to może damy radę? Chandler - jeśli gdańsk by wypalił, to może hotelik dla promyka by był:razz:? on ma kase na hotel, tylko nie ma hotelu... a ten hotelik to psy resocjalizuje w jakis zakresie?? Quote
mru Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 o kurde, sleepin :( to ja zaznaczam, a w pracy dokładniej obczaję... Quote
Kama2 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Przetłumacz proszę. :roll:[/quote] No dobra;) Zaproponowalam pomoc finansowa, taka, jak bedzie potrzebna na utrzymania pieska. Stala miesieczna kwote do konca jego , szczesliwego zycia:p Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Kama-jestes niesamowita:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Isadora7 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Piękne psisko, 12 lat ... jeszcze warto mu dac kilka lat normalnego życia. Quote
Kama2 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Isadora7']Piękne psisko, 12 lat ... jeszcze warto mu dac kilka lat normalnego życia.[/quote] dokladnie;) tez tak mysle...poza tym SBD trafila w moj czuly punkt czyli, ONki lub onkopodobne:oops: To takie cudenko ....echhhh:loveu: Renata , o matko...ja nic nie zrobilam :shake: to tylko kasa ale dziekuje;) Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Kama2']dokladnie;) tez tak mysle...poza tym SBD trafila w moj czuly punkt czyli, ONki lub onkopodobne:oops: To takie cudenko ....echhhh:loveu:[/QUOTE] Uważaj bo zaraz dziewczyny zasypią Cię takimi psiakami:razz:,niestety mnóstwo ich jest:shake: Quote
Kama2 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wiesz, dziewczyny juz od dawna wiedza gdzie uderzac :evil_lol: niestety....srodki mam tez ograniczone ale namietnie gram w lotka ;) Na Owczarka zagladam wtedy kiedy moge sie czyms podzielic, zreszta wszystkie psiaki sa wazne ale te owczarkowe pastuchy rzeczywiscie szczegolnie:evil_lol: Sama mam 3 i gdyby nie fakt, ze moj Ramzes pilnuje swoich bab zaciecie, to ten staruszek juz bylby u mnie. Jest cudowny.:loveu: Quote
Zbójini Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='sleepingbyday']czy serio mówisz, Zbójini? u ciebie miałby jak pączek w maśle... ile kosztuje kojec? stać nas?[/quote] Nie chodzi o finanse tylko o fizyczna pomoc. Jednego z dwóch ludzi do pomocy . Sam nie dam rady, tym bardziej szybko a kolejnej "firmy" nie zamierzam brać bo pewnie i tak musiałbym ich zabić albo skasowaliby ze 2 tys. Materiał kupię. Budę mam ocieplaną dwuizbową z przedsionkiem z poprzedniego miejsca gdzie mieszkałem. Stoi bezużyteczna bo moje psy mają psiarnię a też waży ze 200 kg i trzeba by ją przenieść w inne miejsce. Quote
Chandler Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Zbójini']Nie chodzi o finanse tylko o fizyczna pomoc. Jednego z dwóch ludzi do pomocy . Sam nie dam rady, tym bardziej szybko a kolejnej "firmy" nie zamierzam brać bo pewnie i tak musiałbym ich zabić albo skasowaliby ze 2 tys. Materiał kupię. [/quote] Napisałam pw z pytaniem do osoby z Gdyni. Może zna kogoś, kto móglby Ci pomóc. Quote
Zbójini Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 no to Elza na razie pozamiatała:evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dobra. Do czasu zbudowania kojca pies może być u mnie. Transport z Warszawy w niedzielę. Quote
Chandler Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Cała Elza. Jasno, krótko i konkretnie. Quote
Kama2 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Eeee, no prosze panstwa :evil_lol:tak wlasnie lubie:multi: genialnie, absolutnie genialnie. Jak potrzebne srodki-jestem;) Quote
sleepingbyday Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 dzień dobry. zbójini - bosko. faktycznie budę masz pierwsza klasa, dwa pokoje, fju fju..... upewniam się - to gdynia, czy gdańsk? mam jednego silnego i młodego kuzyna, ale on pływa, nie wiem, czy jest w rejsie, czy nie, dowiem się. stawianie kojca czynem narodu pasuje ci w jakie dni? dlaczego masz sam płacić za materiały? no i z karmą i utrzymaniem możemy cię wesprzeć, przeca karmel zasadniczo nie jest najbiedniejszym psem? Elza - dzieki za dt. gdzie ty mieszkasz? może da się przetrzymać karmelka do czasu postawienia kojca, żeby go nie stresować zmianami. Quote
ElzaMilicz Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='sleepingbyday'] Elza - dzieki za dt. gdzie ty mieszkasz? może da się przetrzymać karmelka do czasu postawienia kojca, żeby go nie stresować zmianami.[/QUOTE] W Miliczu(dolnośląskie). :eviltong: Quote
Recommended Posts