GoniaP Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 majqa napisał(a):Super, to wstrzymuję się do chwili tejże weryfikacji, bo uzgadniałam z Gonią wiadome pocudowanie tekstowo - ogłoszeniowe. Niech Ci się uda sunieczko i to za pierwszym razem!!! Hamuję tę adopcję celowo... Ajna miałaby zamieszkać z Biszkoptem (Pashą). Ale zanim to ewentualnie się stanie, chciałabym odwiedzić rodzinkę i mieć pewność, że Biszkopt jest wykastrowany i zadbany. Quote
Isadora7 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 No i jak tu sobie tipsy zrobić jak trzeba kciuki ciągle trzymać. Quote
Isadora7 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Helga czy są jakies telefony o tego rotka z Gaju? Tego co wszedł na allegro po labeczku. Ma kilku obserwatorów. Quote
GoniaP Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Isadora7 napisał(a):No i jak tu sobie tipsy zrobić jak trzeba kciuki ciągle trzymać. Już dawno z tipsów zrezygnowałam, choć pierwsze mam za darmo - taka łapówka za psa :cool3: Quote
Helga&Ares Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Isadora7']Helga czy są jakies telefony o tego rotka z Gaju? Tego co wszedł na allegro po labeczku. Ma kilku obserwatorów. Jutro się tego dowiem, kilka dni miałam "wolne" od spraw schroniska. A tipsy to ponoć najlepsze na...psi kamień nazębny:roll::evil_lol::cool1: Quote
majqa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tajemnicza, nieziemsko piękna Ajna! Ajnowie, japońska mniejszość narodowa, lud hermetyczny, stanowiący prawdziwą tajemnicę i wyzwanie dla współczesnych antropologów, etnologów i etnografów. Ajna, jednoroczna, prawdziwa psia piękność, o tajemniczej przeszłości. Zbieżność nazw, czy czyjś przemyślany zabieg, by owa kusząca zagadkowość stała się rodzajem wabika? Czy zwierzę, którego zaledwie minione miesiące zakrywa kurtyna niewiedzy, może stać się porównywalną z całą społecznością, pokusą? Kuriozalne porównanie? Otóż nie! Każdy z nas ma inne pasje, a jeśli patrzy przez jednoczesny pryzmat wiedzy, rozumu i serca na konkretny, dany cel, ten staje się nadrzędny, choćby innym wydawał się błahy, czy...śmieszny. Co wiemy o Ajnie? Ajna "zaistniała" z chwilą przybycia do schroniska w okolicach Poznania. Cóż kierowało człowiekiem, który z niej zrezygnował, bo trudno uwierzyć, by tak urodziwe stworzenie było bezpańskie, nie wiadomo. Może to i dobrze, że tak właśnie się stało. Widać nie był go wart. Ktoś inny znajdzie zadowolenie w rozkochaniu w sobie Ajny, zyska tym samym powód do prawdziwej dumy, jakim sunia bezapelacyjnie jest. Nie ma osoby, której nie wprawiałby w osłupienie wdzięk, z jakim czterołapka biegnąc, muska poszycie. Niczym zjawa znika w jednym miejscu, by za sprawą prężnych mięśni pojawić się w drugim. Radosna, delikatna, ufna, pogodna i przyjacielska wobec innych psów, na piedestale stawia człowieka. To w jego oczach wypatruje jednego gestu, jednej zachęty do zabawy. Wygląda wtedy jak dziecko, wyczekujące kolejnych atrakcji. Wierzymy, że znajdzie się druga para tych zwierciadeł dusz i pozwoli uwieść się czarowi Ajny. Pewne jest, że zaowocuje to nie przelotną, a wieloletnią miłością! Tej suni nie sposób nie pokochać, stąd mamy śmiałość o to uczucie zaapelować! Zdrowa, młodziutka, o aksamitnej w dotyku, utkanej brązem i czernią sierści, Ajna czeka... Nie pozwólcie, żeby ta prawdziwa psia księżniczka zbyt długo usychała z tęsknoty za ciepłem, bliskością, za...domem. Osoby zainteresowane losem Ajny proszone są o kontakt z Panią Paulą, dzwoniąc na numer 0 - 515 - 438 - 482 lub z Panem Kajetanem, pod numerem 0 - 602 - 751 - 299. Dla osób preferujących mailową formę kontaktu pozostawiamy adres [email protected] Quote
Isadora7 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Kapitalny tekst. W tle musi być japoński domek otoczony kwitnącymi wiśniami, gejsza :) Quote
majqa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ...no właśnie się dowiedziałam od wiewiórek, a w nocy ślęczałam nad Ajną! :mad: :evil_lol: Trudno, szukaj Ajny bis i modyfikujemy tekst!!! Quote
GoniaP Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ojojojojoj!!! Majguś, przechodzisz samą siebie z tymi opisami!!! Przeniosłam się na chwilę w egzotyczny świat :loveu: Nic innego, tylko musimy nazwać tym imieniem inną psinkę, bo Ajna wczoraj wieczorem pojechała do nowego domu.... Quote
majqa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Powodzenia Ajno! Mam nadzieję, że dziewczyny zaadoptują tekścik dla Ciebie dla innej, podobnej Tobie niuni!!! Pa sunieczko! :iloveyou: Quote
Edi100 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 GoniaP napisał(a):Ojojojojoj!!! Majguś, przechodzisz samą siebie z tymi opisami!!! Przeniosłam się na chwilę w egzotyczny świat :loveu: Nic innego, tylko musimy nazwać tym imieniem inną psinkę, bo Ajna wczoraj wieczorem pojechała do nowego domu.... Ojej! :multi: Szczęsliwości cudeńko:loveu: Quote
Helga&Ares Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 majqa napisał(a):Powodzenia Ajno! Mam nadzieję, że dziewczyny zaadoptują tekścik dla Ciebie dla innej, podobnej Tobie niuni!!! Pa sunieczko! :iloveyou: O to się nie martw :eviltong::loveu::eviltong: Quote
Edi100 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Macie może jakieś wieści?:cool3: Quote
Helga&Ares Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Edi100 napisał(a):Macie może jakieś wieści?:cool3: Są wieści i są zdjęcia, jest dobrze, Państwo w suni zakochani, jest grzeczna i doskonale dogaduje się z synkiem. :lol: Quote
Edi100 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Helga&Ares napisał(a):Są wieści i są zdjęcia, jest dobrze, Państwo w suni zakochani, jest grzeczna i doskonale dogaduje się z synkiem. :lol: To naprawdę wspaniałe wiadomości!:loveu::multi: Quote
Recommended Posts