Jump to content
Dogomania

Stary bandzior odszedł za TM...Na zawsze pozostaniesz w naszych sercach...

Recommended Posts

Posted

Nadal podtrzymuję stanowisko, o dołożeniu dziadziowi paru groszy na DT chociaż pewnie lepiej by było, żeby miał dom stały.Nawet jeś to daleko...

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaskadaffik']A czy jest jasne skąd ten atak? Kurczę Piesku zdrowiej bo jest wielka szansa!! ale widzę że narazie żadnych konkretów o Dt nie ma i zbiórki też chyba narazie nie?Czekamy...[/quote]

[B]No właśnie i co dalej ?[/B]

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]W pierwszym poście mogę wpisywać deklaracje wpłat.
Jednak raz jeszcze proszę o zadeklarowanie kto - ile. Wtedy będziemy wiedzieć na czym stoimy...[/I][/quote]

10zł/m-c - więcej nie dam rady.... mam kilka deklaracji... Cioteczki wiecie gdzie zapukać po pieniążki??? Trzeba skorzystac bo mu domek przeleci przed nosem....:shake:

Posted

Dziewczyny ja tylko 10/mc niestety bo tez mam inne Psiaki, tylko jakby juz cos było jasne to proszę i info na Pw bo juz nie wiem ile i komu dokładnie obiecałam, a staram się wszystko dotrzymać, to już Gonia13 jest razem 20zł:lol:Jeszcze tylko parę-naście osób po 10 nawet i damy radę;)Bandzior do góry!!!

Posted

Ok, ja się deklaruję min 30 zł miesięcznie, jeżeli się uda, będę wpłacać coś górką, jednak oficjalnie deklaruję sie na 30 zeta.

Posted

nowe allegro :

[URL="http://www.allegro.pl/item602890976_on_jest_smutny_zawsze_bandzior_pies.html"][IMG]http://photos02.allegroimg.pl/photos/128x96/602/89/09/602890976[/IMG][/URL][URL="http://www.allegro.pl/item602890976_on_jest_smutny_zawsze_bandzior_pies.html"][COLOR=#2040ab]On jest smutny ZAWSZE :(((( Bandzior - pies ...[/COLOR][/URL]

Posted

[I]Tak się zastanawiam czy nie warto dodać w allegro,że zbieramy na płatny tymczas dla Bandziora... Może chociaż kilka wpłat by było...
Że o allegro cegiełkowym ani nie wspomnę... - bo to by się bardzo przydało...[/I]

Posted

My tez 30,- na pewno.
Choc nie mam pojecia co ma oznaczac tymczas dla niego.
Czyli co, jesli beda pieniadze, to ktos go wezmie na tymczas?
Kto? A przede wszystkim : gdzie? Musialby dokads jechac, tak?
Sorki, ze pytam, ale ja tu za malo wiem.

Posted

Certusowa - tymczas dla Bandziora jest potrzebny tylko po to żeby trochę doszedł do siebie i mógł jechać do tego domu w Niemczech - jeśli to oczywiście nadal aktualne. Bo - jak wcześniej pisałaś - psiak miał już jechać do nowego domu , tylko , że mu się pogorszyło. Więc jest też pytanie - czy ten dom będzie na niego czekał ? I jaka w ogóle jest obecna sytuacja pieska.