acha44 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Nadal podtrzymuję stanowisko, o dołożeniu dziadziowi paru groszy na DT chociaż pewnie lepiej by było, żeby miał dom stały.Nawet jeś to daleko... Quote
kaskadaffik Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 A czy jest jasne skąd ten atak? Kurczę Piesku zdrowiej bo jest wielka szansa!! ale widzę że narazie żadnych konkretów o Dt nie ma i zbiórki też chyba narazie nie?Czekamy... Quote
Klaudus__ Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [I]W pierwszym poście mogę wpisywać deklaracje wpłat. Jednak raz jeszcze proszę o zadeklarowanie kto - ile. Wtedy będziemy wiedzieć na czym stoimy...[/I] Quote
Onaa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='kaskadaffik']A czy jest jasne skąd ten atak? Kurczę Piesku zdrowiej bo jest wielka szansa!! ale widzę że narazie żadnych konkretów o Dt nie ma i zbiórki też chyba narazie nie?Czekamy...[/quote] [B]No właśnie i co dalej ?[/B] Quote
maarit Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Klaudus__'][I]W pierwszym poście mogę wpisywać deklaracje wpłat. Jednak raz jeszcze proszę o zadeklarowanie kto - ile. Wtedy będziemy wiedzieć na czym stoimy...[/I][/quote] 10zł/m-c - więcej nie dam rady.... mam kilka deklaracji... Cioteczki wiecie gdzie zapukać po pieniążki??? Trzeba skorzystac bo mu domek przeleci przed nosem....:shake: Quote
kaskadaffik Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dziewczyny ja tylko 10/mc niestety bo tez mam inne Psiaki, tylko jakby juz cos było jasne to proszę i info na Pw bo juz nie wiem ile i komu dokładnie obiecałam, a staram się wszystko dotrzymać, to już Gonia13 jest razem 20zł:lol:Jeszcze tylko parę-naście osób po 10 nawet i damy radę;)Bandzior do góry!!! Quote
Klaudus__ Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [I]Ciekawe tylko czy znajdzie się ewentualny - chociaż płatny tymczas...[/I] Quote
Lionees Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Klaudus__'][I]Ciekawe tylko czy znajdzie się ewentualny - chociaż płatny tymczas...[/I][/quote] Może by go już gdzieś zaklepać?:roll: Quote
maarit Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No ja tez nie dam rady więcej- mam kilka deklaracji a kończy mi się w tym m-cu umowa:roll: ale jakoś dam radę... Quote
Leni Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ok, ja się deklaruję min 30 zł miesięcznie, jeżeli się uda, będę wpłacać coś górką, jednak oficjalnie deklaruję sie na 30 zeta. Quote
ewatr Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 nowe allegro : [URL="http://www.allegro.pl/item602890976_on_jest_smutny_zawsze_bandzior_pies.html"][IMG]http://photos02.allegroimg.pl/photos/128x96/602/89/09/602890976[/IMG][/URL][URL="http://www.allegro.pl/item602890976_on_jest_smutny_zawsze_bandzior_pies.html"][COLOR=#2040ab]On jest smutny ZAWSZE :(((( Bandzior - pies ...[/COLOR][/URL] Quote
Klaudus__ Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [I]Tak się zastanawiam czy nie warto dodać w allegro,że zbieramy na płatny tymczas dla Bandziora... Może chociaż kilka wpłat by było... Że o allegro cegiełkowym ani nie wspomnę... - bo to by się bardzo przydało...[/I] Quote
emilia2280 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Tez dam 30zl miesiécznie, kazdy po pare zl, moze zdázymy dziadziowi pomóc. Do ewentualnego leczenia tez bédé dokladac. Hotel 450zl? Napiszcie do Wiosny, taniej i dobrze. Quote
Certusowa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 My tez 30,- na pewno. Choc nie mam pojecia co ma oznaczac tymczas dla niego. Czyli co, jesli beda pieniadze, to ktos go wezmie na tymczas? Kto? A przede wszystkim : gdzie? Musialby dokads jechac, tak? Sorki, ze pytam, ale ja tu za malo wiem. Quote
Onaa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Certusowa - tymczas dla Bandziora jest potrzebny tylko po to żeby trochę doszedł do siebie i mógł jechać do tego domu w Niemczech - jeśli to oczywiście nadal aktualne. Bo - jak wcześniej pisałaś - psiak miał już jechać do nowego domu , tylko , że mu się pogorszyło. Więc jest też pytanie - czy ten dom będzie na niego czekał ? I jaka w ogóle jest obecna sytuacja pieska. Quote
Recommended Posts