giselle4 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 z mojego bazarku przybylo nam +27 Quote
giselle4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Gabi juz czeka na nas..... ale dopiero ja zabierzemy w sobote-9.01 siła wyzsza[brak urlopu] juz wszystko uzgodnione z Panem Markiem [dopłacimy grosik i nie bylo problemy]na miejsce Gabi juz jest bigielek. Z ostatnije chwili, Asie [wolontariuszka] tez molestuje facet i chce aby jemu zaklepała Gabi... nie ma takiej opcji... Asia wie ze tylko domek bez małych dzieci i innych zwierzat.....jest 6 chetnych w tym 2 rodziny nie spełniaja kryteriow mimo to sa uparte i chca przyjechac aby sie przekonac ...ze dadza sobie rade ze wszystkim.... niech przyjada. 1.Czestochowa 2.Wrocław 3.Dzierzoniow...dwa ostatnie by mi pasowały bo blisko 4.Wałbrzych...ona juz tam mieszkała 5.Pan od Asi...gdzies blisko Wrocka Quote
giselle4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 wybierze najlepiej mamy nowego astka....sliczny jest na kwarantannie...bede polecac jego i Czeske Quote
andzia69 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 giselle4 napisał(a): mamy nowego astka....sliczny jest na kwarantannie...bede polecac jego i Czeske Gisellko - a Kana? pytałam już, ale przeoczyłam odp.:oops: Quote
giselle4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 KANA JUZ 2 MIESIACE W KUDOWEJ MIESZKA ma chate i jest spoko:) Quote
andzia69 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 o to superaśnie - idę ją zdjać z mojego wątku:) Quote
giselle4 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Dziekuje ale nie ciesz sie jest Rambo i Rambeczek Quote
ania z poznania Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dziewczyny, potrzebuję pilnie kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w ZĄBKOWICACH ŚLĄSKICH!!!!! Quote
andzia69 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Gisellko...to najbliżej was...nikogo innego bliżej nie ma:( może jest jakaś dobra dusza, która by podjechała do dziewczyny... Quote
giselle4 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 jest w Zabkowicach ciotka...tylko zapomniałam jej nicku zaraz poszperam...... Quote
giselle4 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Zasypało drogi ,brak dojazdu.......Gabi musisz poczekac 2-3 dni.... przepraszam Ona ma dobrze.... ale panstwo ktorzy ja mają adoptowac troche sie przestraszyli ze zmienilam zdanie i im nie dam:) Quote
3 x Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 baner nie przenosi podaj linkę przepraszam, ze nei zagladam do Gaby ale ostatnio niewiele zagladam czepie się jedne watku i na nim się skupiam ale ze tak powiem "monitoruję" Gabę :) u nas tez zasypane wszystko a niby stolyca ;) czy Gaba ma juz sprawdzony zaklepany domek? Quote
giselle4 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Jest domek....sprawdzony adoptuje ja kobieta w moim mhhhh.......... słusznym wieku z dwoma synami -17 i 15 lat kobieta miala astka ale rak jej nie oszczędził. Byl jeszcze drugi domek i tez sprawdzony........ i wszystko ladnie, pieknie cos moj nos ...cos wyniuchał co? nie wiem Czestochowa niby miasto swiete i swietych ludzi kocham naprawde to miasto i zawsze tamci ludzie maja priorytet ale cos mi nie pasowało poki telefonowala kobieta i na wszystko sie zgadzała i naprawde dom dobry i z tradycjami psimi...tylko ten brat [kark]Gabi by byla dla niego.... chciałam spisac dane z jego Dowodu tez ...ale nie wyrazil zgody.....Gabi pojedzie do Kolbuszowej....... Quote
3 x Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 giselle4 napisał(a):Jest domek....sprawdzony hurra :) Byl jeszcze drugi domek i tez sprawdzony........ i wszystko ladnie, pieknie cos moj nos ...cos wyniuchał co? nie wiem i bardzo dobrze :) ja wiem ze ludzie sa rózni i to nie wyglad swiadczy o charakterze człowieka ale moze to lepiej ze pojedzie do kobiety a nie do "karka" edit: w końcu udało mi się wysłac podziękowanie dla allegroiczów trochę to trwało ale poszło :) jeszcze raz im dziękuje :) Quote
polubek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 bomba to mała będzie niedługo już u siebie ma się rozumieć Quote
giselle4 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 tak.... na swoim Bardzo dziekuje za cegielke ...sliczna Quote
gameta Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Czekam z utęsknieniem dnia, gdy wszyscy będziemy mogli byc już spokojni o los Gabi... A "pańciostwo" Trolla, którego miałaś zabierać razem z Gabą przestało odpierać telefony od pinkmoon... Tak im zależało... Quote
3 x Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 giselle4 napisał(a): Bardzo dziekuje za cegielke ...sliczna bo Gaba jest śliczna :) Quote
giselle4 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 gameta napisał(a):Czekam z utęsknieniem dnia, gdy wszyscy będziemy mogli byc już spokojni o los Gabi... A "pańciostwo" Trolla, którego miałaś zabierać razem z Gabą przestało odpierać telefony od pinkmoon... Tak im zależało... Majeczka ,czytałam to tak czesto jest.....ludzie obiecuja i obiecuja :( Quote
andzia69 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 no to kiedy będzie ta przeprowadzka? czy już jest? bo chyba mała miała byc do 5.01 - tak? Quote
Recommended Posts