Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem jedno sedlain został podany na prośbę osób które psy zabierały. Nie wiem czy dlatego, że bano się o zabrudzenie samochodu czy o to że psy mogą się pogryźć.

Tak jak napisałam, jeżeli ktoś będzie przewoził psa czy psy a boi się jechać sam boi się o zabrudzenie samochodu bez transportera psy nie zostaną wydane.

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Wiem jedno sedlain został podany na prośbę osób które psy zabierały. Nie wiem czy dlatego, że bano się o zabrudzenie samochodu czy o to że psy mogą się pogryźć.

Tak jak napisałam, jeżeli ktoś będzie przewoził psa czy psy a boi się jechać sam boi się o zabrudzenie samochodu bez transportera psy nie zostaną wydane.

Teraz i ja rozumiem, bo poprzedni post chyba w dużych nerwach pisałaś :)
Decyzja słuszna i cieszę się, że tak uzgodniłaś w schronie, bo to naprawdę świetne rozwiązanie. :loveu: Justyna, prawie każdy z tego wątku ma do siebie żal, ale czasu nie cofniemy. Za to przyszłość można kształtować...

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
.

Przepraszam, że jeszcze raz się tu wtrącę. Obiecałam sobie, że nie będę już zabierała głosu w tejj sprawie. Ale.......
Wprowadzasz trochę w błąd - bo sedalin został podany na prośbę osoby, która psa zabierała, czyli Pianki. Osoba, która psy miała wieźć nie zabierała wcale głosu na ten temat.

No i bardzo mnie ucieszyły te ostatnie ustalenia. Bo przecież wszystkie te nasze "sledztwa" tylko do tego miały doprowadzić, żeby w przyszłości już sie takie sytuacje nie zdarzały. Wiadomo, że nikt niczego nie zrobił specjalnie, ale - wszyscy przecież wiemy, że odejście Timonka
  • było całkiem nieoczekiwanym zakończeniem całej akcji.
    I oby już się nigdy takie niepotrzebne odejścia nie zdarzały:shake:

• Posted

Timonowi (*) juz pomóc nie mozemy,ale dobrze,że z tej sytuacji wynikły konkretne ustalenia,które uchronią byc może inne psy.
    Jest to watek za TM,więc powstrzymam sie od dalszych komentarzy.