jusstyna85 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 mnie trudno uwierzyć w taki cud,gdyby miał nastąpić... Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='zuzlikowa']Dzięki!:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziewczyny ,pospieszcie się! Tak się boję,bo Ramzes już za TM:-(...nie wiem jak...dlaczego...a miał już bezpieczną przystań:-(:-(:-( Pospieszcie się! Jak będzie potrzebna forsa na transport...pomogę! Jesssu, który to?:shake::-( Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 To beniu z tego wątku! http://www.dogomania.pl/forum/f78/bernardyn-ramzes-juz-nie-cierpi-za-tm-nie-tak-mialo-byc-125429/#post11290664 Już miało być szczęśliwie....:-( Pospieszcie się dziewczyny!!!:oops: Pucka...i jak? Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 a to nie dla benka było domek? czy to benek z innego schronu był? wiecie, mi się wszystko miesza :oops:. oby ten dom wypalił, ściskam wszystko, co sie da... Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Lulkowi z Dzierżoniowa udało się i ma przewspaniały dom z wspaniałymi ludźmi i beniowatą panienką! Ramzes też już miał zapewnioną bezpieczną przystań i leczenie, i...za późno! TIMON...nie waż się poddawać...:mad:! 12 lat to jeszcze nic dla takiego smoluszka! Patrz w gwiazdy i myśl jakie to piękne, i warte oglądania!:oops: Quote
jusstyna85 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 On musi jeszcze ciezyć się swoim człowiekiem i domem :( Quote
Pianka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Chyba mam już nawet transport. Ale jeszcze nie pewny. Ale jak wszystko pójdzie dobrze to jeszcze w tym tygodniu Timonek pojedzie do domku. Mam nadzieje, że do tego czasu wytrzyma. Pucka wielkie podziękowania dla ciebie:loveu::loveu::multi: Quote
Lionees Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Pianka']Chyba mam już nawet transport. Ale jeszcze nie pewny. Ale jak wszystko pójdzie dobrze to jeszcze w tym tygodniu Timonek pojedzie do domku. Mam nadzieje, że do tego czasu wytrzyma. Pucka wielkie podziękowania dla ciebie:loveu::loveu::multi: Jakie wspaniałe wieści:loveu: Timonku,skarbie wytrzymaj:modla: Quote
jusstyna85 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 bardzo dziękujemy:loveu::loveu: Może na wątku zrobimy miejsce dla następnego staruszka w potrzebie? Quote
magenka1 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Dawno mnie nie było tu :( Ale za to wspaniałe wieści Tak bardzo się cieszę Quote
Pianka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Mój transport chyba nie wypali bo sie auto popsuło:shake: Ale pucka napisała mi smsa że ktoś będzie jechał w poniedziałek rano. Tylko trzeba dograć szczegóły. Ja bym prosiła o numer telefonu do tamtej osoby, musze ja zapowiedzieć w schronisku. Quote
pucka69 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Pianko - ja rozmawiałam tylko o transporcie. Nie o odbieraniu psa ze schronu. Meggie do pracy jedzie - nie wiem czy dałaby rade odebrać. Ona rano wcześnie jedzie - myslę ze o tej porze schron zwierzat jeszcze nie wydaje. Czy ktos z Was by go nie mógł wziać w przeddzień i przekazać rano Meggie? A w Krakowie - to by ktoś odebrał Timona od Meggie i przekazał pani. agamika obiecała to zorganiazować :loveu: Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Czarnuszku...:multi:...bardzo się cieszę!!! Powodzenia!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Timon, przypominamy o sobie! :loveu::loveu::loveu: Quote
Pianka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 pucka69 napisał(a):Pianko - ja rozmawiałam tylko o transporcie. Nie o odbieraniu psa ze schronu. Meggie do pracy jedzie - nie wiem czy dałaby rade odebrać. Ona rano wcześnie jedzie - myslę ze o tej porze schron zwierzat jeszcze nie wydaje. Czy ktos z Was by go nie mógł wziać w przeddzień i przekazać rano Meggie? A w Krakowie - to by ktoś odebrał Timona od Meggie i przekazał pani. agamika obiecała to zorganiazować :loveu: Nie trzeba go przetrzymywać, juz wszystko załatwiłam;) Timon jedzie w poniedziałek do domu:multi: Quote
Lionees Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pianka napisał(a):Nie trzeba go przetrzymywać, juz wszystko załatwiłam;) Timon jedzie w poniedziałek do domu:multi: Ale cudne wieści:sweetCyb: :cunao: :sweetCyb: Quote
sleepingbyday Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 wieści i takie, i takie. dobrze, ze choć jednemu z dziadków się udało. Quote
agamika Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 w Krakowie tez juz wszystko załatwione , jutro zadzwonię do nowej Pani Timonka i jesli ona nie da rady sama go odebrać juz poprosiłam Amigę :loveu: która zgodziła sie go podrzucić :) , tak wiec juz z Meggie sie dogadam ;) tylko miałąbym ogromną prośbę :oops: , dałybyście radę wyprawić go w szleczkach ?? , tego typu co ta biała franca ma na sobie (w sensie nie zapinane na łpatkach jednym zartrzaskiem tylko jakby obroza i za łapami osobno, ale połączone u góry i u dołu ... ) http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/z_100_9277.jpg http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/z_100_9323.jpg bo tak dla bezpieczenstawa jakby sie czegos wystraszył :oops: , ja je odeslę, niestety nie mam akurat rozmiarówki na niego wstród bibeloytów jakie posiadam, a nie bardzo tez mam kase zeby kupic :oops: Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Pianka']Nie trzeba go przetrzymywać, juz wszystko załatwiłam;) Timon jedzie w poniedziałek do domu:multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dla Timona i tych,którzy nie dali mu umrzeć!!!!!:Rose: Timonku...życie jest piękne! Warto o nie powalczyć!:loveu: Quote
Pianka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Poszukam szeleczek. Dziewczyny będzie jechał jeszcze jeden pies tym samym transportem do tej samej pani. maggie boi się jechac sama z dwoma psami, dlatego pojade z nią. Mam nadzieje, że w Krakowie pokierujecie mnie na dworzec, żebym mogła wrócić?:eviltong: A najlepiej jakbym tez pojechała z wami do tej pani, od razu bym spisala umowe adopcyjną i nie byloby problemu z odsyłaniem jej. Quote
zuzlikowa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Cieszę się smoluszku!:loveu: Bezpiecznej nocy! Quote
Recommended Posts