Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']Dzięki!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziewczyny ,pospieszcie się!
Tak się boję,bo Ramzes już za TM:-(...nie wiem jak...dlaczego...a miał już bezpieczną przystań:-(:-(:-(
Pospieszcie się! Jak będzie potrzebna forsa na transport...pomogę!

Jesssu, który to?:shake::-(

Posted

Lulkowi z Dzierżoniowa udało się i ma przewspaniały dom z wspaniałymi ludźmi i beniowatą panienką!

Ramzes też już miał zapewnioną bezpieczną przystań i leczenie, i...za późno!

TIMON...nie waż się poddawać...:mad:! 12 lat to jeszcze nic dla takiego smoluszka! Patrz w gwiazdy i myśl jakie to piękne, i warte oglądania!:oops:

Posted

Chyba mam już nawet transport. Ale jeszcze nie pewny.
Ale jak wszystko pójdzie dobrze to jeszcze w tym tygodniu Timonek pojedzie do domku. Mam nadzieje, że do tego czasu wytrzyma.

Pucka wielkie podziękowania dla ciebie:loveu::loveu::multi:

Posted

[quote name='Pianka']Chyba mam już nawet transport. Ale jeszcze nie pewny.
Ale jak wszystko pójdzie dobrze to jeszcze w tym tygodniu Timonek pojedzie do domku. Mam nadzieje, że do tego czasu wytrzyma.

Pucka wielkie podziękowania dla ciebie:loveu::loveu::multi:

Jakie wspaniałe wieści:loveu:
Timonku,skarbie wytrzymaj:modla:

Posted

Mój transport chyba nie wypali bo sie auto popsuło:shake:

Ale pucka napisała mi smsa że ktoś będzie jechał w poniedziałek rano.
Tylko trzeba dograć szczegóły. Ja bym prosiła o numer telefonu do tamtej osoby, musze ja zapowiedzieć w schronisku.

Posted

Pianko - ja rozmawiałam tylko o transporcie. Nie o odbieraniu psa ze schronu. Meggie do pracy jedzie - nie wiem czy dałaby rade odebrać. Ona rano wcześnie jedzie - myslę ze o tej porze schron zwierzat jeszcze nie wydaje. Czy ktos z Was by go nie mógł wziać w przeddzień i przekazać rano Meggie? A w Krakowie - to by ktoś odebrał Timona od Meggie i przekazał pani. agamika obiecała to zorganiazować :loveu:

Posted

pucka69 napisał(a):
Pianko - ja rozmawiałam tylko o transporcie. Nie o odbieraniu psa ze schronu. Meggie do pracy jedzie - nie wiem czy dałaby rade odebrać. Ona rano wcześnie jedzie - myslę ze o tej porze schron zwierzat jeszcze nie wydaje. Czy ktos z Was by go nie mógł wziać w przeddzień i przekazać rano Meggie? A w Krakowie - to by ktoś odebrał Timona od Meggie i przekazał pani. agamika obiecała to zorganiazować :loveu:

Nie trzeba go przetrzymywać, juz wszystko załatwiłam;)

Timon jedzie w poniedziałek do domu:multi:

Posted

w Krakowie tez juz wszystko załatwione , jutro zadzwonię do nowej Pani Timonka i jesli ona nie da rady sama go odebrać juz poprosiłam Amigę :loveu: która zgodziła sie go podrzucić :) , tak wiec juz z Meggie sie dogadam ;)

tylko miałąbym ogromną prośbę :oops: , dałybyście radę wyprawić go w szleczkach ?? , tego typu co ta biała franca ma na sobie (w sensie nie zapinane na łpatkach jednym zartrzaskiem tylko jakby obroza i za łapami osobno, ale połączone u góry i u dołu ... )

http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/z_100_9277.jpg

http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/z_100_9323.jpg

bo tak dla bezpieczenstawa jakby sie czegos wystraszył :oops: , ja je odeslę, niestety nie mam akurat rozmiarówki na niego wstród bibeloytów jakie posiadam, a nie bardzo tez mam kase zeby kupic :oops:

Posted

[quote name='Pianka']Nie trzeba go przetrzymywać, juz wszystko załatwiłam;)

Timon jedzie w poniedziałek do domu:multi:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Dla Timona i tych,którzy nie dali mu umrzeć!!!!!:Rose:

Timonku...życie jest piękne! Warto o nie powalczyć!:loveu:

Posted

Poszukam szeleczek.

Dziewczyny będzie jechał jeszcze jeden pies tym samym transportem do tej samej pani. maggie boi się jechac sama z dwoma psami, dlatego pojade z nią.
Mam nadzieje, że w Krakowie pokierujecie mnie na dworzec, żebym mogła wrócić?:eviltong: A najlepiej jakbym tez pojechała z wami do tej pani, od razu bym spisala umowe adopcyjną i nie byloby problemu z odsyłaniem jej.