Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja otrzymałam gazetę dzisiaj. Bardzo mi się podoba. Tyle nie rozumiem jednego:
"W prenumeracie cztery wydania kwartalnika Dog&Sport za 18 zł" To znaczy że cała prenumerata 18 zł kosztuje?? :roll: No bo nigdzie nie ma wspomniane ile za prenumeratę ....

Posted

[quote name='AdaK']Ja otrzymałam gazetę dzisiaj. Bardzo mi się podoba. Tyle nie rozumiem jednego:
"W prenumeracie cztery wydania kwartalnika Dog&Sport za 18 zł" To znaczy że cała prenumerata 18 zł kosztuje?? :roll: No bo nigdzie nie ma wspomniane ile za prenumeratę ....[/QUOTE]
tak 18 zl za 4 numery pisma w prenumeracie, czyli jedno pismo masz gratis jakby jak wykupisz prenumerate bo normalnei jest po 6 zl czyli 6x4= 24 zl za 4 pisma

pozdrawiam

Posted

Ja wczoraj wieczorem wysłałam maila, może dojdzie niedługo
Myślę, ze zaciekawi mnie i też zaprenumeruje, w końcu jak piszecie, że 18zł, to nie jest dużo... i jezcze micha gratis:razz:

Posted

[quote name='marti91']Ja wczoraj wieczorem wysłałam maila, może dojdzie niedługo
Myślę, ze zaciekawi mnie i też zaprenumeruje, w końcu jak piszecie, że 18zł, to nie jest dużo... i jezcze micha gratis:razz:[/quote]

Mi szło tydzień ;)

Numerek mi się b. podoba...

Przydałoby się wiedzieć ile ta micha ma :evil_lol:

Posted

Ja również wysłałam @ i z niecierpliwością czekam na odpowiedź, choć sądząc po waszych opiniach to pewnie też zaprenumeruję...:lol:

To naprawdę świetnie, że ktoś wpadł na pomysł czasopisma o takiej tematyce...;)

Posted

[quote name='wiska']qrcze!! wyslalam meila 12stego i jeszcze nie doszlo :placz:o_O ile to u was trwalo??[/quote]

Masz odpowiedzi na ostatniej stronie, wystarczy przeglądnąć temat, nic trudnego. ;)