Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Przypominam też, że jest możliwość zamówienia numerów archiwalnych od wydania 2, nakład numeru 1 już się wyczerpał. W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą :)

Posted

W internetowym formularzu prenumeraty na stronie kwartalnika jest okienko wyboru "od którego numeru". Jeśli interesują Was wszystkie dostępne poprzednie numery zaznaczacie tam "od nr 2". Czyli zaprenumerujecie nr 2, 3, 4 i 5 (ten, który się teraz ukaże). Potem operację trzeba powtórzyć i zamówić prenumeratę na 2010 rok zaznaczając od nr 6 :)
W przypadku braku tylko jakiegoś pojedynczego archiwalnego wydania proszę o kontakt mailowy.

Posted

Jako że edycja postów nie działa prostuję: dodaliśmy w formularzu prenumeraty pole uwagi, także w przypadku braku tylko jakiegoś pojedynczego archiwalnego wydania proszę o komentarz właśnie tam.

Posted

Teraz ukaże się nr 5. Czyli w Twoim przypadku psiulka najlepiej byłoby zaprenumerować kolejne 4 numery od numeru 2, a w uwagach zaznaczyć, że bez numeru 3. Czyli Twoja prenumerata obejmowałaby następujące wydania: 2,4,5 i 6 :)

• 2 weeks later...
Posted

W 5 numerze kwartalnika Dog&Sport:
- Tim Symes i Polly
- Droga do sukcesu, czyli formułowanie celów w sporcie
- Sędzia trzeciej generacji - rozmowa z Antoninem Grygarem, czeskim sędzią i instruktorem agility
- Flatwork, czyli praca na płaskim - przygotowujemy dobrego "skoczka". Część 2 - autorstwa Magdaleny Ziółkowskiej
- Dogfrisbee zimą
- Overy, czyli kiedy psy latają nad nami
- Flyball - bieg po zdrowie? Jak pokonać szybko tor i uniknąć kontuzji
- Renate Tribus i jej mistrzowie świata. Dlaczego ceni obedience?
- Pasterstwo - Jeden sport, dwie konkurencje, czyli czym się różnią: Trial Collecting Style i Trial Traditional Style
- Z ustawą do sklepu - dostępność miejsc użyteczności publicznej dla psów asystujących
- Czy mi się uda? Projekt "DOGonić marzenia"
- Co ja tutaj robię? - felieton Tomka Jakubowskiego

Posted

Mi dziś przyszedł ten nowy nr :) i zarazem ostatni, prenumerata mi się skończyła. Ale pewnie zamówię znów, tylko jak z kasę będzie lepiej :lol:

Posted

[quote name='Magdava']Teraz ukaże się nr 5. Czyli w Twoim przypadku psiulka najlepiej byłoby zaprenumerować kolejne 4 numery od numeru 2, a w uwagach zaznaczyć, że bez numeru 3. Czyli Twoja prenumerata obejmowałaby następujące wydania: 2,4,5 i 6 :)[/QUOTE]

Tak zrobiłam i już przelałam za prenumeratę. ;)