Sprytna Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nie prenumerata roczna kosztuje 18 zł Quote
as_kate Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czy ktoś orientuje się, czy w 2010 też będzie wydawane? Quote
as_kate Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czy ktoś orientuje się, czy w 2010 też będzie wydawane? Quote
Molli Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='as_kate']Czy ktoś orientuje się, czy w 2010 też będzie wydawane?[/QUOTE] A dlaczego miałoby nie być? Ja mam zamówioną prenumeratę. Quote
as_kate Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dlatego, ze nie pojawił się jeszcze numer zimowy, a zima się już konczy ;) Quote
Magdava Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja tam niestety nie widzę, żeby już się kończyła ;) Ale śpieszę uspokoić, że jeszcze w lutym ukaże się nowy numer. Quote
Marta_Ares Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Magdava']Ja tam niestety nie widzę, żeby już się kończyła ;) Ale śpieszę uspokoić, że jeszcze w lutym ukaże się nowy numer.[/QUOTE] super, czekamy z niecierpliwoscia!!! Quote
as_kate Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 no to świetnie :multi: zamawiam prenumeratę :multi: Quote
Magdava Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Przypominam też, że jest możliwość zamówienia numerów archiwalnych od wydania 2, nakład numeru 1 już się wyczerpał. W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą :) Quote
Ania&Psy Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A w jaki sposób można zamówić te archiwalne numery? Czy da się zamówić za jednym razem i prenumeratę, i numery archiwalne? Quote
kajkoowa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dołączam się do pytania, bo nie prenumerowałam tej gazety i zależy mi na kupieniu wcześniejszych numerów oraz zamówić aktualne :) Quote
Magdava Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 W internetowym formularzu prenumeraty na stronie kwartalnika jest okienko wyboru "od którego numeru". Jeśli interesują Was wszystkie dostępne poprzednie numery zaznaczacie tam "od nr 2". Czyli zaprenumerujecie nr 2, 3, 4 i 5 (ten, który się teraz ukaże). Potem operację trzeba powtórzyć i zamówić prenumeratę na 2010 rok zaznaczając od nr 6 :) W przypadku braku tylko jakiegoś pojedynczego archiwalnego wydania proszę o kontakt mailowy. Quote
Magdava Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jako że edycja postów nie działa prostuję: dodaliśmy w formularzu prenumeraty pole uwagi, także w przypadku braku tylko jakiegoś pojedynczego archiwalnego wydania proszę o komentarz właśnie tam. Quote
psiulka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Który teraz nr jest w sprzedaży? Mam tylko 1 i 3, więc muszę wiedzieć, w które się zaopatrzeć ;) Quote
Magdava Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Teraz ukaże się nr 5. Czyli w Twoim przypadku psiulka najlepiej byłoby zaprenumerować kolejne 4 numery od numeru 2, a w uwagach zaznaczyć, że bez numeru 3. Czyli Twoja prenumerata obejmowałaby następujące wydania: 2,4,5 i 6 :) Quote
Magdava Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 W 5 numerze kwartalnika Dog&Sport: - Tim Symes i Polly - Droga do sukcesu, czyli formułowanie celów w sporcie - Sędzia trzeciej generacji - rozmowa z Antoninem Grygarem, czeskim sędzią i instruktorem agility - Flatwork, czyli praca na płaskim - przygotowujemy dobrego "skoczka". Część 2 - autorstwa Magdaleny Ziółkowskiej - Dogfrisbee zimą - Overy, czyli kiedy psy latają nad nami - Flyball - bieg po zdrowie? Jak pokonać szybko tor i uniknąć kontuzji - Renate Tribus i jej mistrzowie świata. Dlaczego ceni obedience? - Pasterstwo - Jeden sport, dwie konkurencje, czyli czym się różnią: Trial Collecting Style i Trial Traditional Style - Z ustawą do sklepu - dostępność miejsc użyteczności publicznej dla psów asystujących - Czy mi się uda? Projekt "DOGonić marzenia" - Co ja tutaj robię? - felieton Tomka Jakubowskiego Quote
Marta_Ares Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 a kiedy będzie rozsyłany nowy numer? nie moge sie juz doczekac :) Quote
Magdava Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Do prenumeratorów został wysłany w środę, także powinien być lada chwila :) Quote
Bewarka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Mi dziś przyszedł ten nowy nr :) i zarazem ostatni, prenumerata mi się skończyła. Ale pewnie zamówię znów, tylko jak z kasę będzie lepiej :lol: Quote
Marta_Ares Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 do mnie tez dzisiaj przyszedl, dziekuje :) teraz kase trzeba skołować na nową prenumerate :) Quote
Molli Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Mi też wczoraj przyszedł nowy numer ;) Ale niestety prenumerata się już skończyła :shake: Wypadałoby pomyśleć o następnej :cool3: Quote
psiulka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Magdava']Teraz ukaże się nr 5. Czyli w Twoim przypadku psiulka najlepiej byłoby zaprenumerować kolejne 4 numery od numeru 2, a w uwagach zaznaczyć, że bez numeru 3. Czyli Twoja prenumerata obejmowałaby następujące wydania: 2,4,5 i 6 :)[/QUOTE] Tak zrobiłam i już przelałam za prenumeratę. ;) Quote
Magdava Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Bzikowa do wszystkich gazety były wysyłane razem, powinny już dojść... W sprawie reklamacji piszcie maila na adres [email][email protected][/email], po samym nicku z Dogomanii nie jestem w stanie niczego sprawdzić. Quote
Recommended Posts