ozierek Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 no i się doczekałam ! Dzisiaj przyszło ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sator_k_ Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Do nas też na szczęście przyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qeeriefire Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 U mnie nic .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevie Rae Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Do mnie również dotarło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qeeriefire Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Wczoraj doszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevie Rae Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Czyli na szczęście sprawa się wyjaśniła. Szkoda tylko, iż nikt nie podał nam informacji przez maila, o którą kilkakrotnie usiłowałam poprosić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARGIS Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Czy ktoś kto prenumeruje Dog&Sport otrzymał już najnowszy numer: 4(12) 2011? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRODKA Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Tak wczoraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qeeriefire Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Ja również, ale dzisiaj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARGIS Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Dzięki, czyli mogę jeszcze trochę poczekac ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevie Rae Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Ja otrzymałam jakoś w zeszłym tygodniu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sator_k_ Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Orientujecie się czy frisbee jest nadal dołączane do prenumeraty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirinna Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 kiedy dostajecie prenumarate? jak wyjdzie nowy numer? zapłaciłam dwa tygodnie temu za 4 stare numery i nie dostałam nawet potwierdzenia że pieniądze wpłyneły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirinna Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 czy ktoś wie o cię dzieje z dog&sport? nie wychodzą nowe numery, nie mogę się z nimi skontaktować, a moja prenumerata idzie już do mnie miesiąc:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdava Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Joanna, osobiście Ci odpisywałam na ostatniego maila, że przesyłkę wyślemy jeszcze raz tym razem z potwierdzeniem nadania. Poczta niestety jest zawodna, wiele razy już się zdarzało, że zwłaszcza duże listy z dyskami nie docierały :( Nowy numer ukaże się jeszcze w tym roku, opóźnienie wynika ze zmian, które szykują się w gazecie. Prosimy o jeszcze chwilkę cierpliwości :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirinna Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 [quote name='Magdava']Joanna, osobiście Ci odpisywałam na ostatniego maila, że przesyłkę wyślemy jeszcze raz tym razem z potwierdzeniem nadania. Poczta niestety jest zawodna, wiele razy już się zdarzało, że zwłaszcza duże listy z dyskami nie docierały :( Nowy numer ukaże się jeszcze w tym roku, opóźnienie wynika ze zmian, które szykują się w gazecie. Prosimy o jeszcze chwilkę cierpliwości :)[/QUOTE] dzieki za informacje, ale nie otrzymałam żadnego maila.:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdava Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Do mnie nie wrócił, więc byłam pewna, że doszedł... W każdym razie tak jak pisałam przesyłkę do Ciebie nadamy jeszcze raz. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirinna Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 [quote name='Magdava']Do mnie nie wrócił, więc byłam pewna, że doszedł... W każdym razie tak jak pisałam przesyłkę do Ciebie nadamy jeszcze raz. Pozdrawiam![/QUOTE] dziekuję:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dink Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Witam, mam pytanie odnoście tego czasopisma, czy ono jeszcze wychodzi? Jeśli tak to gdzie je można dostać? W empiku nie widziałam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdava Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Najwyraźniej poprzedni numer już zniknął z półek :) Dzisiaj odebraliśmy najnowszy numer z drukarni, także lada dzień powinien być dostępny w empikach. A najlepiej zamówić prenumeratę na stronie [url]www.dogandsport.pl[/url]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karoola Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 [B]Magdava,[/B]poprzedni numer to ten z Bartkiem Zychem na okładce, tak? Nowszy dopiero wejdzie do empików? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dink Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 [quote name='Magdava']Najwyraźniej poprzedni numer już zniknął z półek :) Dzisiaj odebraliśmy najnowszy numer z drukarni, także lada dzień powinien być dostępny w empikach. A najlepiej zamówić prenumeratę na stronie [URL="http://www.dogandsport.pl"]www.dogandsport.pl[/URL].[/QUOTE] Dziękuję za odpowiedź. Ja dzisiaj właśnie kupiłam w empiku nr 1/2013. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdava Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Karoola, dokładnie tak, poprzedni numer był z Bartkiem na okładce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aussie Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Już za chwileczkę, już za momencik... ukaże się nowy numer a w nim m.in. artykuł o owczarkach australijskich w sporcie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiam017 Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Gazeta jest w kioskach ?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts