majuska Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jak tylko będzie można go zabrać do domciu, dajcie znać. Chętnie mu umilę zdrowienie różnymi smakołyczkami i miziankiem:lol: Quote
AnnaB Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Majuska ,Ty zerknij na wątek Cezara dobermana z Orzechowiec bo jego trzeba zawieżć do Rawy Mazowieckiej,a Tobie chyba okolice Radomia bardziej pasują niż Kraków(z tego co pisałaś) Ja bardziej jeżdzę w okolice Krakowa więc może ze Szkotem ja pojadę ? Quote
albiemu Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 majuska napisał(a):Pasuje, nie pasuje. Jak trzeba to jadę. Kraków trochę bliżej. Ja już wiem o ekipie do Rawy Mazowieckiej, no i jadę ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
majuska Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pasuje, nie pasuje. Jak trzeba to jadę. Kraków trochę bliżej. Ja już wiem o ekipie do Rawy Mazowieckiej, no i jadę ! Quote
Holly1 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Gdyby jednak ten domek zrezygnował to ja nieśmiało ustawiam się w kolejkę:oops: Quote
Neczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Artur dzwonił do Pani z Krakowa i ona wciąż czeka na Szkocika i doczekać się już nie może, więc obiecana psinka pojedzie do naszej byłej stolicy... Holly, a widziałaś naszą pudelkową bidę... ? Jak ta psina potwornie tęskni... a nikt się nim nie interesuje...:-(:-( Co prawda, to już trochę starszy od Szkota psiak, ale przecież tak samo zasługuje na miłość... a ludzie nie interesują się już starszymi pieskami :placz: POMPON ma jakieś 10 latek i wielkie, samotne serce... Quote
mru Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 o matko śliczny! jak Skrzek trochę i trochę jak mój [*] Atosek... Quote
Holly1 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 wiem o nim myślałam jako adopcji wirtualnej, tyle że prosiłam Kasiule o wytypowanie nawjeiększej bidy,a Pompon się chyba nie załapuje bo ładny jest....Chodzi o to że do tego małego jakoś mi serce lata, tak jak miałam Dzielną wziąść.Wszystko było niepewne, a ja od początku czułam że Ona będzie u nas... Quote
jurmar98 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Neczko a czy Pompon ma jakiś swój wątek Quote
AnnaB Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jest na wspólnym wątku staruszków z Orzechowców http://www.dogomania.pl/forum/f28/przed-teczowym-mostem-stoi-owocowy-sad-kostucha-jego-ogrodnikiem-orzechowce-131388/ Quote
MagdaH Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 becia66 napisał(a):rzecz w tym że taka zwykła nie była tylko bardzo skomplikowana...:roll: Otóż to, ze czasami banalnie wygladające na pierwszy rzut oka rzeczy okazuja się być paskudnymi :shake: Nasz tyski Cyrkowiec miał (mieć) zwyczajną przepuklinę, która okazała sie rozległym nowotworem. Pies nie wrócił z "rutynowego" zabiegu :-( Mnie też wet uspokaja, ze Fidek ma tylko "zwyczajną" przepuklinę, ale same widzicie...:shake: Quote
majuska Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cześć Szkociku ! Zawiozłam Cezara do nowego superdomku, teraz Twoja kolej, do środy !!! Quote
Neczka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 jurmar98 napisał(a):Neczko a czy Pompon ma jakiś swój wątek Nie...:shake: Tak jak pisała Ania, jest tylko na wspólnym wątku Orzechowskich staruszków. No ale pewnie trzeba będzie mu założyć wątek, bo nikt nie pyta, nikt się nie interesuje...:shake::shake: Quote
Becia66 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Póki domku nie masz piesku to jeszczę cię hopne.....:roll: Quote
Neczka Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Szkocik dzielny niesamowicie w podróży. Dziś przesypia pierwszą nockę poza schroniskiem od tak dawna - u Ani, a w niedzielę dalsza podróż w strony krakowskie ;) Quote
Holly1 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Trzymamy kciuki Szkociku kochany.Teraz zaczniesz prawdziwe życie:multi: Quote
majuska Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Fajna fotka, u Ani na "włościach " jest dużo do zwiedzania. Czy Szkocik zostawił Ci jeszcze jakies niespodzianki na dywanie, czy wczoraj to był jednorazowy incydent:lol:? Aniu wysłałam rano do Ciebie list. Pozdrawiam Szkocika i oczywiście całą gromadke ! Quote
Neczka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Szkociu już pewnie w drodze :razz: Jednak wyjazd się troszkę przyspieszył, nowi Państwo nie mogą się już doczekać :) Holly, Mru, widziałyście... ? http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutas-strzepek-pieska-ciagle-zyje-trojmiasto-118606/ Quote
majuska Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No to Aniu, czekamy na wieści po powrocie. Dużo szczęścia w nowym domku Szkociku! Quote
Neczka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Szkocik w domku :multi: Reniu, Aniu, dzięki za pomoc :Rose: Quote
Becia66 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 AniuB to czekamy z niecierpliwością na relacje z podróży.....:lol::multi: Quote
Recommended Posts