Jump to content
Dogomania

1,5 roczne pręguski: Izaura i Esmeralda - znowu szukamy domu!!!

Recommended Posts

Posted

Trzymamy kciuki żeby wszystko było ok. zdrówko, nowy domek i bezstresowa zmiana otoczenia. Czekamy na relację z przeprowadzki i pierwsze zdjęcia. Pozdrowienia od Rózi (zd. Misia), Zuzi i Niny

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja555 napisał(a):
Dziewczyny dzisiaj jadą do domu! :Cool!::Cool!::Cool!:

Po godzinie 18.00.
Za przeproszeniem wczoraj Isaura oeała sobie ubranko i było malutkie pranko. :lol:

Posted

szwy ściągnięte - w środę jeszcze wizyta kontrolna i może uda się zaraz po do domku pojechać, jak już nie będzie żadnych przeciwskazań :multi:

Posted

wczoraj Esmeralda i Izaura pojechały do domu do Świętochłowic! Izaura musi jeszcze często chodzić do weta - coś się brzuszek nie chce goić, oby nie trzeba było znowu operować, mamy nadzieję że opuchlizna szybko zejdzie.

Powgrywam zdjęcia i wkleję fotorelację

Posted

Zdjęcia z wczoraj - Esmeraldka i Izaura w nowym domu! :loveu:
Mam nadzieję, że nie dostanę ochrzanu za pokazanie nowych właścicieli :diabloti:

No i ciekawe jak będą się teraz nazywać, choć myśmy się nawet przyzwyczaili do imion z telenoweli ;-)

Esmeralda mimo że jak zwykle się bała, to wcinała karmiona przez nowego Pana:

Posted

NIE NIE płakałam! Grzecho też nie :diabloti:
A Esmeralda całą noc szalała, skakała po meblach, stole i oberwała juz myszkę na drapaku i schowała w kącie.
Izaura spała w kuwecie, krępowało ją ubranko ;)

Posted

nowa Pani się zarejestrowała - więc będziemy mieć relacje!

Obie dzioewczyny bardzo się na razie boją, chowają we wszystkie kąty, a wychodzą w nocy i wariują :cool3:, oby nam się nowi Państwo wysypiali...

Jak już się nie będą bać to powinny wariować wieczorem a nie po nocach

Posted

wieści z domu:

Hej,
jescze mi nie aktywowali konta na forum wiec jedynie relacje moge zdawac telefonicznie i przez maila :)
Kociaczki znowu zrobily postęp - siedzą juz z nami w pokoju, szczególnie upodobały sobie parapet :)
No i Izaura przechodzi juz spokojnie obok nas, nie ucieka :)
Oczywiscie znowu cała noc buszowały, tarzały sie na podłodze, tarzały się razem :)Śmialismy się do łez bo strasznie sympatycznie to wyglądało :)
Teraz śpą po nocnym buszowaniu :) Ale widze, że ostro wzięly sie do jedzenia, bo miseczki wylizane do czysta :)
Próbowałam wczoraj bawić się z Izaura wędką, zauwazylam, że bawiła się nią tylko jak się na nią nie patrzyłam. Esmeralda tak samo może kolo nas przechodzic spokojnie ale musimy udawac, że jej nie widzimy.

Posted

Jeszcze raz serdecznie witamy nowy podwójny cud domek :loveu:Tyskie towarzystwo nie moze sie Was nachwalic :cool3:. Czekamy na aktualne foto.

Niełatwo znaleźc dom, w którym moga wyladowac kocie blizniaki, Kaji sie udało :multi: Hip hip hura :loveu:

Posted

A witam :lol:
Wiem, długo czekaliście na wieści z domku, ale czasami siła wyższa... ;)
Koteczki właśnie sobie leżą zdrowe :multi:, najedzone i wymęczone, bo zagłaskałam je na śmierć :evil_lol:
Izaura to już mruczy jak się do niej zblizam :loveu: Esmeralda jak tylko próbuje "syknąc" mówię jej cichutkie "ciii..." i sie jakoś tez tak uspokaja :cool1: Ciągle siedzą z nami w pokoju, nocami dalej dokuczają :shake:, aż dzisiaj musiałam wstać, zaświecić światło i popatrzeć na nich "groźnie" aby mi dały zasnąć ;)
No na dodatek grzeczna (?!) Izaura zmusiła mnie wczoraj do zdjęcia ceraty w kuchni bo ta stała się jej ulubioną zabawka :roll: Zobaczymy co nabroją jak teraz wyjeżdzamy na długi weekend :diabloti:

W każdym razie postępy są cały czas :lol:

Pozdrawiamy

Ps. Zdjęcia porobimy jak wrócimy :)

Posted

Witamy serdecznie nowy domek :p Miło czytac, ze panny maja sie swietnie :cool3: Narozrabiaja jeszcze nieraz :lol: Ja wiele elementów w domu przemeblowalam, kwiatki, parapety, komody, ... . I jest dobrze :multi: I nic nie zastapi małych czarnych futerek, które biegna mnie witac jak wchodze do domu :loveu:

Posted

no no witamy!!!!! :loveu:

Cieszę się, że są postępy - one są tak młode że nawet Esmeralda z czasem się oswoi.
Niestety młodość oznacza też rozrabianie :diabloti:

A pewnie rodzina będzie mieć przyjemność karmienia panien w czasie weekendu.

To czekamy na zdjęcia ;)