kaja555 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Esmeralda i Izaura to ok. 1,5 roczne wysterylizowane kotki. od początku są razem, bardzo się z sobą zżyły, są nierozłączne jak siostry. Kotki pochodzą z kopalni - główny wątek wysztkich "kopalnianych" kotów: http://www.dogomania.pl/forum/f486/juz-nie-chca-truc-4-dorosle-koty-z-hali-2-male-w-dt-juz-po-sterylkach-tychy-110185/ Quote
kaja555 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Tak dla odróznienia: IZAURA ESMERALDA Quote
2koty&1pies Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Rózia (zd. Misia) pozdrawia swoje siostry z Kopalni :multi: Zuzia również pozdrawia siostry swojej "siostry" ;). Trzymamy kciuki za szybkie znalezienie wspólnego nowego domku...:bluepaw::bluepaw: Quote
kaja555 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 DZIĘKUJEMY!!!!! :loveu: Oby im się wreszcie poszczęściło... Quote
psiama Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Panny są śliczne !!! W górę dziewczyny :loveu:. Quote
kaja555 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 i pokazujemy się! Panny mają wymienione zdjęcia na allegro, ponad 1000 wejśc i ani jednego telefonu! Quote
Grzecho Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Spoko, spoko ktoś na pewno sie zainteresuje. Przecież ładne są i mają takie ładne imionka nadane przez nasza kolezankę. Ja sam bym je zabrał tylko nie mogę bo są wlaśnie u mnie :razz: Quote
kaja555 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Grzecho']Spoko, spoko ktoś na pewno sie zainteresuje. Przecież ładne są i mają takie ładne imionka nadane przez nasza kolezankę. Ja sam bym je zabrał tylko nie mogę bo są wlaśnie u mnie :razz: Grzecho to JEDYNA osoba, która mnie docenia - przecież wymyślam takie super imiona! :diabloti: DZIĘKUJĘ! :evil_lol: A na razie dalej nie ma żadnego chętnego, żadnego Tobiasa, ani nawet Leonsja... :razz: Quote
Grzecho Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Trzeba powtórnie spopularyzować brazylijskie seriale to wtedy nowe domy będą walić drzwiami i oknami. :razz: Quote
kaja555 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Niewolnica Izaura leci na TVS z dubbingiem po śląsku - całkiem fajny serial :evil_lol: Lubię jak Izaura mówi: "Ależ siem zgrzała, to ida się tera luftnąć...":evil_lol: Quote
Grzecho Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kaja555']Niewolnica Izaura leci na TVS z dubbingiem po śląsku - całkiem fajny serial :evil_lol: Lubię jak Izaura mówi: "Ależ siem zgrzała, to ida się tera luftnąć...":evil_lol: Zaczepiste !!!!! Quote
psiama Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 :megagrin: Boskie, muszę TZ napuścić, żebi nam to TV poszukał. Dziewczyny są nad wyraz urodziwe. Myślę, że to tylko kwestia czasu. Quote
Grzecho Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Oj te brazylijskie, kolumbijskie, boliwijskie, wenezuelskie i polskie seriale !!! :mad::mad::mad:. Brazylijki ( canarinios ) faktycznie są fajne i odkąd są wypuszczone z kotnika to zabawa idzie na całego z Bethovenem i Dyziem. W szczególności upodobały sobie porę pomiędzy 4 a 6 rano :angryy:. Ale... wybaczam im bo są w tej zabawie prześmieszne. Quote
kaja555 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Grzecho']Oj te brazylijskie, kolumbijskie, boliwijskie, wenezuelskie i polskie seriale !!! :mad::mad::mad:. Brazylijki ( canarinios ) faktycznie są fajne i odkąd są wypuszczone z kotnika to zabawa idzie na całego z Bethovenem i Dyziem. W szczególności upodobały sobie porę pomiędzy 4 a 6 rano :angryy:. Ale... wybaczam im bo są w tej zabawie prześmieszne.[/quote] a to wszystko moja wina :oops: Quote
kaja555 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 ch... jasna! w ten weekned musi wreszcie ktoś sensowny zadzwonić!!!:angryy: i byle nie z końca Polski... Quote
Grzecho Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='kaja555']ch... jasna! w ten weekned musi wreszcie ktoś sensowny zadzwonić!!!:angryy: i byle nie z końca Polski... A dlaczego nie Gdańsk, Koszalin czy Szczecin. Zrobimy sobie małą wycieczkę. :lol: Najważniejsze jest to że canarinios szybko się oswajają i prężą grzbiety do głaskania. Ważne jest też to aby nowa chata była w porządku a gdzie ... to juz luzik. Pamiętasz akcja Szczecin i Zula. Fantastyczna sprawa. Quote
grazyna9915 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Grzecho']A dlaczego nie Gdańsk, Koszalin czy Szczecin. Zrobimy sobie małą wycieczkę. :lol: Najważniejsze jest to że canarinios szybko się oswajają i prężą grzbiety do głaskania. Ważne jest też to aby nowa chata była w porządku a gdzie ... to juz luzik. Pamiętasz akcja Szczecin i Zula. Fantastyczna sprawa.[/quote] Czy ty się nie rozpędziłeś?? Luzik? Prężą grzbiety??? Kiedy??? Wybierasz się do Gdańksa, Koszalina itp.? Uważaj co piszesz bo potem będziemy wymagać. Quote
Grzecho Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='grazyna9915']Czy ty się nie rozpędziłeś?? Luzik? Prężą grzbiety??? Kiedy??? Wybierasz się do Gdańksa, Koszalina itp.? Uważaj co piszesz bo potem będziemy wymagać.[/quote] A co? Przez ostatnie kilka dni nie prężą grzbietów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Zawsze to nowe tereny do zwiedzania. Quote
kaja555 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 o rany, już je chcecie gdzieś daleko wywozić - a ja bym tak bliżej wolała :razz:, no i dalej nawet nikt gupi nie zadzwonił...:roll: Prężą grzbiety? :cool3: Quote
Recommended Posts