Jump to content
Dogomania

1,5 roczne pręguski: Izaura i Esmeralda - znowu szukamy domu!!!

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rózia (zd. Misia) pozdrawia swoje siostry z Kopalni :multi: Zuzia również pozdrawia siostry swojej "siostry" ;). Trzymamy kciuki za szybkie znalezienie wspólnego nowego domku...:bluepaw::bluepaw:

Posted

Spoko, spoko ktoś na pewno sie zainteresuje. Przecież ładne są i mają takie ładne imionka nadane przez nasza kolezankę.
Ja sam bym je zabrał tylko nie mogę bo są wlaśnie u mnie :razz:

Posted

[quote name='Grzecho']Spoko, spoko ktoś na pewno sie zainteresuje. Przecież ładne są i mają takie ładne imionka nadane przez nasza kolezankę.
Ja sam bym je zabrał tylko nie mogę bo są wlaśnie u mnie :razz:

Grzecho to JEDYNA osoba, która mnie docenia - przecież wymyślam takie super imiona! :diabloti:

DZIĘKUJĘ! :evil_lol:

A na razie dalej nie ma żadnego chętnego, żadnego Tobiasa, ani nawet Leonsja... :razz:

Posted

Niewolnica Izaura leci na TVS z dubbingiem po śląsku - całkiem fajny serial :evil_lol:

Lubię jak Izaura mówi: "Ależ siem zgrzała, to ida się tera luftnąć...":evil_lol:

Posted

[quote name='kaja555']Niewolnica Izaura leci na TVS z dubbingiem po śląsku - całkiem fajny serial :evil_lol:

Lubię jak Izaura mówi: "Ależ siem zgrzała, to ida się tera luftnąć...":evil_lol:

Zaczepiste !!!!!

Posted

Oj te brazylijskie, kolumbijskie, boliwijskie, wenezuelskie i polskie seriale !!! :mad::mad::mad:.
Brazylijki ( canarinios ) faktycznie są fajne i odkąd są wypuszczone z kotnika to zabawa idzie na całego z Bethovenem i Dyziem. W szczególności upodobały sobie porę pomiędzy 4 a 6 rano :angryy:. Ale... wybaczam im bo są w tej zabawie prześmieszne.

Posted

[quote name='Grzecho']Oj te brazylijskie, kolumbijskie, boliwijskie, wenezuelskie i polskie seriale !!! :mad::mad::mad:.
Brazylijki ( canarinios ) faktycznie są fajne i odkąd są wypuszczone z kotnika to zabawa idzie na całego z Bethovenem i Dyziem. W szczególności upodobały sobie porę pomiędzy 4 a 6 rano :angryy:. Ale... wybaczam im bo są w tej zabawie prześmieszne.[/quote]

a to wszystko moja wina :oops:

Posted

[quote name='kaja555']ch... jasna! w ten weekned musi wreszcie ktoś sensowny zadzwonić!!!:angryy: i byle nie z końca Polski...

A dlaczego nie Gdańsk, Koszalin czy Szczecin. Zrobimy sobie małą wycieczkę. :lol: Najważniejsze jest to że canarinios szybko się oswajają i prężą grzbiety do głaskania. Ważne jest też to aby nowa chata była w porządku a gdzie ... to juz luzik.
Pamiętasz akcja Szczecin i Zula. Fantastyczna sprawa.

Posted

[quote name='Grzecho']A dlaczego nie Gdańsk, Koszalin czy Szczecin. Zrobimy sobie małą wycieczkę. :lol: Najważniejsze jest to że canarinios szybko się oswajają i prężą grzbiety do głaskania. Ważne jest też to aby nowa chata była w porządku a gdzie ... to juz luzik.
Pamiętasz akcja Szczecin i Zula. Fantastyczna sprawa.[/quote]

Czy ty się nie rozpędziłeś??
Luzik?
Prężą grzbiety??? Kiedy???
Wybierasz się do Gdańksa, Koszalina itp.?

Uważaj co piszesz bo potem będziemy wymagać.

Posted

[quote name='grazyna9915']Czy ty się nie rozpędziłeś??
Luzik?
Prężą grzbiety??? Kiedy???
Wybierasz się do Gdańksa, Koszalina itp.?

Uważaj co piszesz bo potem będziemy wymagać.[/quote]

A co? Przez ostatnie kilka dni nie prężą grzbietów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:?
Zawsze to nowe tereny do zwiedzania.

Posted

o rany, już je chcecie gdzieś daleko wywozić - a ja bym tak bliżej wolała :razz:, no i dalej nawet nikt gupi nie zadzwonił...:roll:

Prężą grzbiety? :cool3: