Jump to content
Dogomania

1,5 roczne pręguski: Izaura i Esmeralda - znowu szukamy domu!!!

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej.

W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW.
Przyjmę każdą ilość. :lol:

Posted

a no miałam właśnie się pytać jak się miewają.

Trzymam kciuki za Izaurę dzisiaj, oby wszystko było w pożadku.

A Esmeralda się wyrobi ;), tylko więcej czasu potrzebuje, one jeszcze są na tyle młode że charaktery dopiero się kształtują. To fakt, do jedzenia to była zawsze pierwsza :evil_lol:

Posted

Witam, zawieźlismy dzisiaj Izaure jednak do weterynarza, czy to przepuklina dowiemy się przy odbiorze.
Kociaczki sa coraz lepsze, Izaura to już mruczy, przytula się :)
Esmeralda nadal dzikuska, ale do jedzenia biegnie na złamanie karku ;)
Zdjęcia będa niedługo, juz wczoraj zaczęłam robić ale bateria mi padła i już nie chcialam im zabawy przerywac ;]
Pozdrawiam

Posted

[quote name='kaja555']Izaura nie miała przepukliny tylko włókniaka, już wszystko usunięte, więc teraz już musi być dobrze!

Dobre wiadomości zawsze sie dobrze czyta. :lol: Bardzo fanie że wszystko jest w porządku.

Posted

Tak na szczęscie nie miala przepukliny :)
Podobno to szwy ją uczulały, teraz biedna chodzi w ubranku, aż sie serducho kraje jak sie na nia patrzy...
Ale tak juz dziś wygłodniała była że mysłałam ze mi rekę zje, bo wczoraj i przedwczoraj prawie nic nie mogła jeść ;)
No i po raz pierwszy nie "tuptusiały" w nocy :(
Leży biedna całymi dniami, ale jeszcze pare dni i powinno być wszystko w porządku :)

Posted

Witam, martwi mnie raczej inna rzecz, bo stosunkowo Izaura czuje sie dobrze, ale atakuje ja Esmeralda :mad: Nie wiem nawet jak zareagować, bo Izka przeciez chora a ta ja non stop zaczepia, czy to z nudów czy co... nie wiem co jej sie dzieje... :shake:

Posted

A to obiecane zdjęcia:

Esmeralda w akcji (nie wiem czemu ona zawsze tego ptaka liże ;) ):

I tu 2 razem (oczywiscie te ich oczka sa tak wpatrzone w oczekiwaniu na jedzonko :) ):

Niestety zdjęcia nie sa pierwszej jakości i nie mamy zbyt wiele bo zawsze cos się z nim stanie :shake: to bateria padnie, to cos inego :angryy: i tak w kolko :roll:

Pozdrawiam

Posted

eee, zdjęcia super!!!!!!!!! To Esmeralda już się bawi zabawką?? :crazyeye: Z ludżmi?? :crazyeye: No to chyba zrobiła postępy, jakich wcześniej nie było...;)

Obie wyglądają super, chyba dużo wcinają.

Posted

Izaura dzisiaj miala ściągniete szwy :)
Teraz mam 2 świrusy w domku :evil_lol: Piorą się, wspinają się po firankach, mało co sobie karku nie skręcą :mad:
Nie moga sie przestac gonic :) No i chodzą za mna krok w krok za jedzonkiem oczywiscie... Nie moge wejśc normalnie do kuchni bo sie na mnie patrza tymi oczkami ;) Nie wspominajac juz ze jak my jemy obiad czy zwykła kanapke to waruja obydwie jak pies ;)
Teraz mysle ze wszystko będzie dobrze, w przyszlym tygodniu jedziemy je zaszczepic :)
Pozdrawiam

Posted

kaja555 napisał(a):
super że wszystko w porządku, zdecydowanie co dwa koty to nie jeden :evil_lol:

Swięte słowa, w grubych księgach pisane .... :czytaj: