Grzecho Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Wszystko zostało juz napisane i powiedziane. :lol: Ja dodam od siebie: witam, witam serdecznie właścicielkę canarinios!!! Quote
Grzecho Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej. W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW. Przyjmę każdą ilość. :lol: Quote
kaja555 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 a no miałam właśnie się pytać jak się miewają. Trzymam kciuki za Izaurę dzisiaj, oby wszystko było w pożadku. A Esmeralda się wyrobi ;), tylko więcej czasu potrzebuje, one jeszcze są na tyle młode że charaktery dopiero się kształtują. To fakt, do jedzenia to była zawsze pierwsza :evil_lol: Quote
agusiak1983 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Witam, zawieźlismy dzisiaj Izaure jednak do weterynarza, czy to przepuklina dowiemy się przy odbiorze. Kociaczki sa coraz lepsze, Izaura to już mruczy, przytula się :) Esmeralda nadal dzikuska, ale do jedzenia biegnie na złamanie karku ;) Zdjęcia będa niedługo, juz wczoraj zaczęłam robić ale bateria mi padła i już nie chcialam im zabawy przerywac ;] Pozdrawiam Quote
kaja555 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Izaura nie miała przepukliny tylko włókniaka, już wszystko usunięte, więc teraz już musi być dobrze! Quote
Grzecho Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='kaja555']Izaura nie miała przepukliny tylko włókniaka, już wszystko usunięte, więc teraz już musi być dobrze! Dobre wiadomości zawsze sie dobrze czyta. :lol: Bardzo fanie że wszystko jest w porządku. Quote
agusiak1983 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Tak na szczęscie nie miala przepukliny :) Podobno to szwy ją uczulały, teraz biedna chodzi w ubranku, aż sie serducho kraje jak sie na nia patrzy... Ale tak juz dziś wygłodniała była że mysłałam ze mi rekę zje, bo wczoraj i przedwczoraj prawie nic nie mogła jeść ;) No i po raz pierwszy nie "tuptusiały" w nocy :( Leży biedna całymi dniami, ale jeszcze pare dni i powinno być wszystko w porządku :) Quote
psiama Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Będzie dobrze ! Pare dni i zaczna szalec na nowo ;) Na mur bank :p Quote
Grzecho Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 psiama napisał(a):Będzie dobrze ! Pare dni i zaczna szalec na nowo ;) Na mur bank :p Popieram i głowa do góry.:lol: Quote
agusiak1983 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Witam, martwi mnie raczej inna rzecz, bo stosunkowo Izaura czuje sie dobrze, ale atakuje ja Esmeralda :mad: Nie wiem nawet jak zareagować, bo Izka przeciez chora a ta ja non stop zaczepia, czy to z nudów czy co... nie wiem co jej sie dzieje... :shake: Quote
kaja555 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 to niestety z nudów - Esmeralda chce się bawić, a nie rozumie dlaczego Izaura nie chce :razz:, ale za pare dni pewnie zaczną znowu wariować razem ;) Quote
agusiak1983 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 A to obiecane zdjęcia: Esmeralda w akcji (nie wiem czemu ona zawsze tego ptaka liże ;) ): I tu 2 razem (oczywiscie te ich oczka sa tak wpatrzone w oczekiwaniu na jedzonko :) ): Niestety zdjęcia nie sa pierwszej jakości i nie mamy zbyt wiele bo zawsze cos się z nim stanie :shake: to bateria padnie, to cos inego :angryy: i tak w kolko :roll: Pozdrawiam Quote
kaja555 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 eee, zdjęcia super!!!!!!!!! To Esmeralda już się bawi zabawką?? :crazyeye: Z ludżmi?? :crazyeye: No to chyba zrobiła postępy, jakich wcześniej nie było...;) Obie wyglądają super, chyba dużo wcinają. Quote
psiama Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Śliczne bliźniaczki :razz: Pozdrowienia od moich czarnul :p Quote
kaja555 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Zapraszam na pierwszy bazarek na jedzenie dla kajkotów! Proszę o podnoszenie bazarku: Letnie torebki i biżuteria na koty z kopalni! Koniec: 31.03.09 godz.9.00 Quote
kaja555 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Drugi bazarek kosmetykowy na utrzymanie kotów: to jest link: Nowe kosmetyki - super prezenty świąteczne, na koty z kopalni!Koniec 03.04.09 g.13.00 Quote
agusiak1983 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Izaura dzisiaj miala ściągniete szwy :) Teraz mam 2 świrusy w domku :evil_lol: Piorą się, wspinają się po firankach, mało co sobie karku nie skręcą :mad: Nie moga sie przestac gonic :) No i chodzą za mna krok w krok za jedzonkiem oczywiscie... Nie moge wejśc normalnie do kuchni bo sie na mnie patrza tymi oczkami ;) Nie wspominajac juz ze jak my jemy obiad czy zwykła kanapke to waruja obydwie jak pies ;) Teraz mysle ze wszystko będzie dobrze, w przyszlym tygodniu jedziemy je zaszczepic :) Pozdrawiam Quote
Grzecho Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A to łakomczuchy! Bardzo fajnie że z Isaurą jest już dobrze. Faktycznie teraz dostaniecie niezły pokaz kocich zabaw. :evil_lol: Quote
kaja555 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 super że wszystko w porządku, zdecydowanie co dwa koty to nie jeden :evil_lol: Quote
psiama Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 kaja555 napisał(a):super że wszystko w porządku, zdecydowanie co dwa koty to nie jeden :evil_lol: Swięte słowa, w grubych księgach pisane .... :czytaj: Quote
Grzecho Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 psiama napisał(a):Swięte słowa, w grubych księgach pisane .... :czytaj: Złotymi zgłoskami. :lol: Quote
psiama Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cyrylicą, atramentem z krwi braterskiej .... ups zapędziłam się :diabloti: Quote
Recommended Posts