Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaya93 napisał(a):
Tą samą co Ty masz :cool1: z czikenem i ryżem:cool3:

Żebyś wiedziała :cool3: znów ją puściłam tzn szłyśmy na spacer i nie zapiełam jej smyczy ale miałam w ręce ona sobie poooobiegła gdzieś daleko:-o, oczywiście iskierka paniki we mnie panowała :evil_lol: ale weszłam na ląki zobaczyłam ją, a ona mnie, zawołałam i podbiegła:loveu: ale zapiełam jej smycz:diabloti: i poszłyśmy dalej:cool3:

przypuszczam że ty jej tak naprawde nie spuszczasz :cool3: bo jak sobie pomysle ty sama i spuszczenie Majki to mi sie to w głowie nie mieści :evil_lol::roll::loveu::loveu:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć! :multi:
Wpadam z rewizytą, ale zaglądać będę już stale :cool3:.
Obejrzałam sobie poprzednie fotki ze spaceru, są super :loveu:, więc czekam, aż psiulka wrzuci kolejne :evil_lol:.

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
przypuszczam że ty jej tak naprawde nie spuszczasz :cool3: bo jak sobie pomysle ty sama i spuszczenie Majki to mi sie to w głowie nie mieści :evil_lol::roll::loveu::loveu:

... Chyba masz za małą pojemność główki kochana:diabloti:
Weź w ogóle:mad: ja sie tu staram a Ty takie rzeczy:placz:
RCookie napisał(a):
Cześć! :multi:
Wpadam z rewizytą, ale zaglądać będę już stale :cool3:.
Obejrzałam sobie poprzednie fotki ze spaceru, są super :loveu:, więc czekam, aż psiulka wrzuci kolejne :evil_lol:.

Hej!:cool3:
Dziękujemy za odwiedziny:loveu:
Fotki narazie wstawie ja, może nie są one tak świetne jak psiulki, ale są:cool3:
(Psiulka narazie nie ma dostępu do internetu i nie wie jak długo to potrwa:roll:)

Posted

Kaya93 napisał(a):
Tą samą co Ty masz :cool1: z czikenem i ryżem:cool3:

Żebyś wiedziała :cool3: znów ją puściłam tzn szłyśmy na spacer i nie zapiełam jej smyczy ale miałam w ręce ona sobie poooobiegła gdzieś daleko:-o, oczywiście iskierka paniki we mnie panowała :evil_lol: ale weszłam na ląki zobaczyłam ją, a ona mnie, zawołałam i podbiegła:loveu: ale zapiełam jej smycz:diabloti: i poszłyśmy dalej:cool3:

To co tak drogo w tym zoologicznym :crazyeye: U mnie ta karma kosztuje 24zł z groszami, nie więcej... ta z jagnięciną jest droższa jedynie. Ale srają z tymi cenami :roll:

Ahhhhh... jak bardzo się cieszę że ją puszczasz!:multi::loveu: Nie wyobrażasz sobie jak bardzo :eviltong: Ale jak do Ciebie przybiegnie nie możesz jej tak od razu zapinać... przynajmniej za drugim razem, bo potem nie będzie do Ciebie w ogóle przychodzić :p

Posted

[quote name='jonQuilla']a szkoda że nie ma czasu założyc galerii bo piesio bardzo fajny :loveu:

Dziękuje :loveu:

Może kiedyś... założe mu tą galerie, bo już mnie dziwczyny trochę czasu namawiają :evil_lol: ale pewnie to nie ja będę ją prowadzić tylko one :diabloti: Bo ja nawet aparatu konkretnego nie mam żeby foty porobić :roll: W każdym bądź razie cały czas się zastanawiam... :eviltong:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Hej :loveu:

Ed: Czekam na Maję :grins:
Hej:p
Maja zaraz powinna być :P
[quote name='gosiulaa']To co tak drogo w tym zoologicznym :crazyeye: U mnie ta karma kosztuje 24zł z groszami, nie więcej... ta z jagnięciną jest droższa jedynie. Ale srają z tymi cenami :roll:

Ahhhhh... jak bardzo się cieszę że ją puszczasz!:loveu: Nie wyobrażasz sobie jak bardzo :eviltong: Ale jak do Ciebie przybiegnie nie możesz jej tak od razu zapinać... przynajmniej za drugim razem, bo potem nie będzie do Ciebie w ogóle przychodzić :p
U mnie? Tzn gdzie?:razz: ale napewno nie ma tam tak miłego sprzedawcy :evil_lol::eviltong:
Ja tez sie ciesze :P
Ale ale wez mnie nie strasz, narazie jest dobrze:cool3:
[quote name='Aga&Ganja']Śliczne zdjęcia. Czekamy na więcej! ;)

[quote name='Agata_Roki']Baster fakt,jest genialny :loveu:

Czekamy na Maję :loveu:
Dzięki :)
Maja za momet;)
[quote name='jonQuilla']a szkoda że nie ma czasu założyc galerii bo piesio bardzo fajny :loveu:
Piesio przekochany:loveu: ale pańcia mniej:mad: nie możemy jej namówić na galerie:mad:
[quote name='gosiulaa']Dziękuje :loveu:

Może kiedyś... założe mu tą galerie, bo już mnie dziwczyny trochę czasu namawiają :evil_lol: ale pewnie to nie ja będę ją prowadzić tylko one :diabloti: Bo ja nawet aparatu konkretnego nie mam żeby foty porobić :roll: W każdym bądź razie cały czas się zastanawiam... :eviltong:
Nie może :cool3: tylko napewno :loveu:
O zdjęcia sie nie martw! będzie ich duuużo:loveu:
i zakładaj tą galerie!!:loveu:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Fajne zdjęcia. :) Ślicznie się bawili. ;)

[quote name='jonQuilla']tarzaki dwa :evil_lol:
się ładnie dogadują :)

[quote name='Karolina&Lucky']Hej :multi:
Fajne zdjęcia :D
Maja widzę na wolności :cool3: Jak miała takiego kolegę to nie było czasu uciekać :p

[quote name='RCookie']Ale wariaty :evil_lol:.
A zdjęcia nie są takie złe jak na komórkę, moją robi się tragiczne fotki :lol:.

[quote name='agus5839']ale sie suuuper bawia ,słodko:loveu::loveu::loveu:

swietne ujecia:p

pozdrawiam i zapraszam do nas
http://www.dogomania.pl/forum/f626/galeryjka-fado-142946/

[quote name='sandrulka']zdjęcia dobre jak na robienie komórką !

http://images46.fotosik.pl/179/e3eedc6d910f5db3med.jpg
a co to? zawody kto szybciej zeżre trawę?

http://images48.fotosik.pl/179/e2c607dacecb829amed.jpg
prawdziwa przyjaźń :loveu:

Witamy Was:loveu: i dziękujemy bardzo :oops:
[quote name='Izuuus']http://images44.fotosik.pl/179/44793a3483b50ac1med.jpg a Majci to smaczka nie dali? :mad::loveu:
Hej:loveu:
Maja też dostała :D
Nawet jako pierwsza:cool3: