HuSkYy-Paulina-94 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Kaya93 napisał(a):Tą samą co Ty masz :cool1: z czikenem i ryżem:cool3: Żebyś wiedziała :cool3: znów ją puściłam tzn szłyśmy na spacer i nie zapiełam jej smyczy ale miałam w ręce ona sobie poooobiegła gdzieś daleko:-o, oczywiście iskierka paniki we mnie panowała :evil_lol: ale weszłam na ląki zobaczyłam ją, a ona mnie, zawołałam i podbiegła:loveu: ale zapiełam jej smycz:diabloti: i poszłyśmy dalej:cool3: przypuszczam że ty jej tak naprawde nie spuszczasz :cool3: bo jak sobie pomysle ty sama i spuszczenie Majki to mi sie to w głowie nie mieści :evil_lol::roll::loveu::loveu: Quote
Illusion Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cześć! :multi: Wpadam z rewizytą, ale zaglądać będę już stale :cool3:. Obejrzałam sobie poprzednie fotki ze spaceru, są super :loveu:, więc czekam, aż psiulka wrzuci kolejne :evil_lol:. Quote
Kaya93 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Zdjęcia mam dla Was:cool3: Najpierw piękny poczochraniec Gosiuli:loveu: (któremu nie ma czasu założyć galerii!:mad:) Baster:loveu: Quote
Kaya93 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Tyle :D ale za chwile będzie Majulek:loveu::cool3: Quote
Kaya93 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):przypuszczam że ty jej tak naprawde nie spuszczasz :cool3: bo jak sobie pomysle ty sama i spuszczenie Majki to mi sie to w głowie nie mieści :evil_lol::roll::loveu::loveu: ... Chyba masz za małą pojemność główki kochana:diabloti: Weź w ogóle:mad: ja sie tu staram a Ty takie rzeczy:placz: RCookie napisał(a):Cześć! :multi: Wpadam z rewizytą, ale zaglądać będę już stale :cool3:. Obejrzałam sobie poprzednie fotki ze spaceru, są super :loveu:, więc czekam, aż psiulka wrzuci kolejne :evil_lol:. Hej!:cool3: Dziękujemy za odwiedziny:loveu: Fotki narazie wstawie ja, może nie są one tak świetne jak psiulki, ale są:cool3: (Psiulka narazie nie ma dostępu do internetu i nie wie jak długo to potrwa:roll:) Quote
Karolina. Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Hej :multi: :loveu: Ed: Czekam na Maję :grins: Quote
gosiulaa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Kaya93 napisał(a):Tą samą co Ty masz :cool1: z czikenem i ryżem:cool3: Żebyś wiedziała :cool3: znów ją puściłam tzn szłyśmy na spacer i nie zapiełam jej smyczy ale miałam w ręce ona sobie poooobiegła gdzieś daleko:-o, oczywiście iskierka paniki we mnie panowała :evil_lol: ale weszłam na ląki zobaczyłam ją, a ona mnie, zawołałam i podbiegła:loveu: ale zapiełam jej smycz:diabloti: i poszłyśmy dalej:cool3: To co tak drogo w tym zoologicznym :crazyeye: U mnie ta karma kosztuje 24zł z groszami, nie więcej... ta z jagnięciną jest droższa jedynie. Ale srają z tymi cenami :roll: Ahhhhh... jak bardzo się cieszę że ją puszczasz!:multi::loveu: Nie wyobrażasz sobie jak bardzo :eviltong: Ale jak do Ciebie przybiegnie nie możesz jej tak od razu zapinać... przynajmniej za drugim razem, bo potem nie będzie do Ciebie w ogóle przychodzić :p Quote
.Agata. Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Baster fakt,jest genialny :loveu::loveu: Czekamy na Maję :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 a szkoda że nie ma czasu założyc galerii bo piesio bardzo fajny :loveu: Quote
gosiulaa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='jonQuilla']a szkoda że nie ma czasu założyc galerii bo piesio bardzo fajny :loveu: Dziękuje :loveu: Może kiedyś... założe mu tą galerie, bo już mnie dziwczyny trochę czasu namawiają :evil_lol: ale pewnie to nie ja będę ją prowadzić tylko one :diabloti: Bo ja nawet aparatu konkretnego nie mam żeby foty porobić :roll: W każdym bądź razie cały czas się zastanawiam... :eviltong: Quote
Kaya93 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Hej :loveu: Ed: Czekam na Maję :grins: Hej:p Maja zaraz powinna być :P [quote name='gosiulaa']To co tak drogo w tym zoologicznym :crazyeye: U mnie ta karma kosztuje 24zł z groszami, nie więcej... ta z jagnięciną jest droższa jedynie. Ale srają z tymi cenami :roll: Ahhhhh... jak bardzo się cieszę że ją puszczasz!:loveu: Nie wyobrażasz sobie jak bardzo :eviltong: Ale jak do Ciebie przybiegnie nie możesz jej tak od razu zapinać... przynajmniej za drugim razem, bo potem nie będzie do Ciebie w ogóle przychodzić :p U mnie? Tzn gdzie?:razz: ale napewno nie ma tam tak miłego sprzedawcy :evil_lol::eviltong: Ja tez sie ciesze :P Ale ale wez mnie nie strasz, narazie jest dobrze:cool3: [quote name='Aga&Ganja']Śliczne zdjęcia. Czekamy na więcej! ;) [quote name='Agata_Roki']Baster fakt,jest genialny :loveu: Czekamy na Maję :loveu: Dzięki :) Maja za momet;) [quote name='jonQuilla']a szkoda że nie ma czasu założyc galerii bo piesio bardzo fajny :loveu: Piesio przekochany:loveu: ale pańcia mniej:mad: nie możemy jej namówić na galerie:mad: [quote name='gosiulaa']Dziękuje :loveu: Może kiedyś... założe mu tą galerie, bo już mnie dziwczyny trochę czasu namawiają :evil_lol: ale pewnie to nie ja będę ją prowadzić tylko one :diabloti: Bo ja nawet aparatu konkretnego nie mam żeby foty porobić :roll: W każdym bądź razie cały czas się zastanawiam... :eviltong: Nie może :cool3: tylko napewno :loveu: O zdjęcia sie nie martw! będzie ich duuużo:loveu: i zakładaj tą galerie!!:loveu: Quote
Kaya93 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Zdjęcia;) ale rewelacji sie prosze nie spodziewać, foty komórką robione:eviltong: :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Fajne zdjęcia. :) Ślicznie się bawili. ;) Quote
jonQuilla Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 tarzaki dwa :evil_lol: się ładnie dogadują :) Quote
Karolina. Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Hej :multi: Fajne zdjęcia :D Maja widzę na wolności :cool3: Jak miała takiego kolegę to nie było czasu uciekać :p Quote
Illusion Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ale wariaty :evil_lol:. A zdjęcia nie są takie złe jak na komórkę, moją robi się tragiczne fotki :lol:. Quote
agus5839 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ale sie suuuper bawia ,słodko:loveu::loveu::loveu: swietne ujecia:p pozdrawiam i zapraszam do nas http://www.dogomania.pl/forum/f626/galeryjka-fado-142946/ Quote
sandrulka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 zdjęcia dobre jak na robienie komórką ! http://images46.fotosik.pl/179/e3eedc6d910f5db3med.jpg a co to? zawody kto szybciej zeżre trawę? http://images48.fotosik.pl/179/e2c607dacecb829amed.jpg prawdziwa przyjaźń :loveu: Quote
Izuuus Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 http://images44.fotosik.pl/179/44793a3483b50ac1med.jpg a Majci to smaczka nie dali? :mad::loveu: Quote
Kaya93 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Fajne zdjęcia. :) Ślicznie się bawili. ;) [quote name='jonQuilla']tarzaki dwa :evil_lol: się ładnie dogadują :) [quote name='Karolina&Lucky']Hej :multi: Fajne zdjęcia :D Maja widzę na wolności :cool3: Jak miała takiego kolegę to nie było czasu uciekać :p [quote name='RCookie']Ale wariaty :evil_lol:. A zdjęcia nie są takie złe jak na komórkę, moją robi się tragiczne fotki :lol:. [quote name='agus5839']ale sie suuuper bawia ,słodko:loveu::loveu::loveu: swietne ujecia:p pozdrawiam i zapraszam do nas http://www.dogomania.pl/forum/f626/galeryjka-fado-142946/ [quote name='sandrulka']zdjęcia dobre jak na robienie komórką ! http://images46.fotosik.pl/179/e3eedc6d910f5db3med.jpg a co to? zawody kto szybciej zeżre trawę? http://images48.fotosik.pl/179/e2c607dacecb829amed.jpg prawdziwa przyjaźń :loveu: Witamy Was:loveu: i dziękujemy bardzo :oops: [quote name='Izuuus']http://images44.fotosik.pl/179/44793a3483b50ac1med.jpg a Majci to smaczka nie dali? :mad::loveu: Hej:loveu: Maja też dostała :D Nawet jako pierwsza:cool3: Quote
Kaya93 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Kolejne zdjęcia;) :loveu::loveu: I z ukochaną cioteczką:loveu: Buuuzi:loveu: Baster też chce na rączki :evil_lol: Quote
Recommended Posts