Kaya93 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='gosiulaa']Chyba jakiś biesiadny hit! :evil_lol: Lepsze to niż Wasze niecenzuralne odgłosy w oddali :evil_lol: Quote
gosiulaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Kaya93']Lepsze to niż Wasze niecenzuralne odgłosy w oddali :evil_lol: Czy ja wiem...:diabloti: W sumie lepiej było tego nie upubliczniać :evil_lol: Bo jeszcze mod by Cię skrzyczał haha :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Kaya93']Lepsze to niż Wasze niecenzuralne odgłosy w oddali :evil_lol: to ja juz wole nasze niecenzuralne glosy :p:lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 :roflt::roflt::roflt::roflt: muza i koniec najlepszy :roflt: :D:D:D coraz bardziej mnie ciekawi skad ty taka muze bierzesz :roflt: nie mozesz jakiejs normalnej tam dac ??:D:D Quote
Kaya93 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt: muza i koniec najlepszy :roflt: :D:D:D coraz bardziej mnie ciekawi skad ty taka muze bierzesz :roflt: nie mozesz jakiejs normalnej tam dac ??:D:D Co nie podoba Ci sie Twoja dooopa? :evil_lol: Machałaś nią na wszystkie strony to teraz ją wszyscy zobaczą :diabloti: A muza the best jest:loveu::evil_lol: Quote
Izuuus Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Przy Twoich nutach Paulina to tylko tańczyć :Cool!: :D Fajnie się bawią :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Kaya93 napisał(a):Co nie podoba Ci sie Twoja dooopa? :evil_lol: Machałaś nią na wszystkie strony to teraz ją wszyscy zobaczą :diabloti: A muza the best jest:loveu::evil_lol: :-o to nie moja dooopa tylko gosiulli :p taaaaa normalnie boska jest :roll: Quote
gosiulaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::-o to nie moja dooopa tylko gosiulli Paulinaaaa bez przesady... żeby się do swojej doopy nie przyznawać :roll: Ojjj głupia głupia :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Izuuus napisał(a):Przy Twoich nutach Paulina to tylko tańczyć :Cool!: :D Fajnie się bawią :loveu: Taak ale jak tańczyc to tylko z Tobą :loveu: :Cool!: Przyjedz z Fiodorkiem to też będzie z nimi tak świrował:loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::-o to nie moja dooopa tylko gosiulli :p taaaaa normalnie boska jest :roll: Haha czyżby sie ktoś wstydził swojej dopki?:evil_lol: Nie znasz sie! muzyka the best:diabloti: Quote
Izuuus Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Kaya93 napisał(a):Taak ale jak tańczyc to tylko z Tobą :loveu: :Cool!: Przyjedz z Fiodorkiem to też będzie z nimi tak świrował:loveu: To dajesz na parkiet idziemy wywijać :diabloti: Przyjade w piątek :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ej wezcie nie wrabiajcie publicznosci galerii :D to gosiulli dooopa i koniec :eviltong: Gośka przyznaj sie :D:D Quote
Kaya93 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Izuuus napisał(a):To dajesz na parkiet idziemy wywijać :diabloti: Przyjade w piątek :loveu: Noo to jak przyjedziesz to pójdziemy na jakąś potupanke :evil_lol: a piesy sie będą bawić :loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ej wezcie nie wrabiajcie publicznosci galerii :D to gosiulli dooopa i koniec :eviltong: Gośka przyznaj sie :D:D :roflt: Oj goopka :loveu: Quote
Izuuus Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Kaya93 napisał(a):Noo to jak przyjedziesz to pójdziemy na jakąś potupanke :evil_lol: a piesy sie będą bawić :loveu: Ok, a one raczej będą inne ustawiać, a nie się bawić :diabloti: A Ty sie bedziesz uczyć.. świadomości zadu! Quote
gosiulaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ej wezcie nie wrabiajcie publicznosci galerii :D to gosiulli dooopa i koniec :eviltong: Gośka przyznaj sie :D:D Ojj downie downie... :lol: Quote
Kaya93 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Izuuus napisał(a):Ok, a one raczej będą inne ustawiać, a nie się bawić :diabloti: A Ty sie bedziesz uczyć.. świadomości zadu! No tak:evil_lol: Ale czas na tuptanie znajdziemy:loveu: Quote
Izuuus Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Kaya93 napisał(a):No tak:evil_lol: Ale czas na tuptanie znajdziemy:loveu: No już ty będziesz wiedziała do czego masz zad. :diabloti: Taak :cool1: Quote
bianka19 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Siemanko :D:D Zróbcie bannerek , bo trudniej mi się do waszej galerii dostać..:mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 dobra dodaje foty :eviltong: nie które z komórki więc jakość do kitu ... ale to tylko nie które przeżyjecie ;) ddoopa:evil_lol: cdn Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 taaakie pole do biegania :cool3: i jeziorko do pływania :cool3: cdn Quote
Recommended Posts