HuSkYy-Paulina-94 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Sweet napisał(a):torturowałyście ją:eviltong::eviltong: ależ skąd kilkaset wrzutów do wody wbrew woli to nie torturowanie :D:D Quote
Sweet Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ależ skąd kilkaset wrzutów do wody wbrew woli to nie torturowanie :D:D Nie wcale:eviltong::eviltong: Biedna ta Majka z wami jest:eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Sweet napisał(a):Nie wcale:eviltong::eviltong: Biedna ta Majka z wami jest:eviltong::eviltong::evil_lol: a no co poradzic :D:D:D przyroda... :p :loveu::loveu: Quote
Lucky. Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ja niedawno też Megg uczyłam pływać xD Wyglądało to tak samo :P Majka śliczna jest. Podoba mi się to zdjęcie : http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Milocin/DSC09251.jpg Mam taki same spodenki... chyba. Zapraszam do nas . Quote
Foxowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Biedna Maja :shake: Ciotki męczą... Ciocia Foxowa uratuje :diabloti: Quote
Magda&Bloom Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 spaniel wodny i drzewny superowy!! Pozdrawiam ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Foxowa napisał(a):Biedna Maja :shake: Ciotki męczą... Ciocia Foxowa uratuje :diabloti: chyba bardziej zameczy :cool1::p Quote
Foxowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):chyba bardziej zameczy :cool1::p Pfyy... prędzej Fuks :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Foxowa napisał(a):Pfyy... prędzej Fuks :diabloti: na bank :cool1: najlepiej sie zesrac i na konia zwalic nee??:lol::diabloti: Quote
Foxowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):na bank :cool1: najlepiej sie zesrac i na konia zwalic nee??:lol::diabloti: Taaak, on kocha maltretować inne psy :diabloti: :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Foxowa napisał(a):Taaak, on kocha maltretować inne psy :diabloti: :evil_lol: wdał sie w panią :lol::lol: Quote
Foxowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wdał sie w panią :lol::lol: Nie widziałaś mnie w akcji więc co się wypowiadasz :eviltong::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Foxowa napisał(a):Nie widziałaś mnie w akcji więc co się wypowiadasz :eviltong::evil_lol: nie musze znam ludzi na wylot :diabloti::cool3: Quote
Foxowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie musze znam ludzi na wylot :diabloti::cool3: A mnie trudno przewidzieć, bo Foxowa jest "inna" w każdym znaczeniu :lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Foxowa napisał(a):A mnie trudno przewidzieć, bo Foxowa jest "inna" w każdym znaczeniu :lol::evil_lol: ale ja sie znam na kazdym rodzaju ludzi nawet na dziwakach :D:D Quote
Foxowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ale ja sie znam na kazdym rodzaju ludzi nawet na dziwakach :D:D Taak :diabloti: Wiesz że jesteśmy siostrami? :cool3::loveu::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Foxowa napisał(a):Taak :diabloti: Wiesz że jesteśmy siostrami? :cool3::loveu::evil_lol: byłyśmy :D:D bo ja sie z rodzinki wypisałam już daaawno daaawno daaawno temu :D:D:diabloti: Quote
Foxowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):byłyśmy :D:D bo ja sie z rodzinki wypisałam już daaawno daaawno daaawno temu :D:D:diabloti: No popatrz a nikt nawet mnie nie uświadomił :shake::mad::diabloti: Dziwne... :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Foxowa napisał(a):No popatrz a nikt nawet mnie nie uświadomił :shake::mad::diabloti: Dziwne... :lol: no widzisz co za ludzie :shake: swiat jest zawsze dziwny :diabloti: Quote
Foxowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no widzisz co za ludzie :shake: swiat jest zawsze dziwny :diabloti: Dziwne jest wszystko :lol: Nawet mi odcięli kieszonkowe za to że mam żonę :shake::angryy::angryy::diabloti: Wredni rodzice :evil_lol::diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Foxowa napisał(a):Dziwne jest wszystko :lol: Nawet mi odcięli kieszonkowe za to że mam żonę :shake::angryy::angryy::diabloti: Wredni rodzice :evil_lol::diabloti: łooo :crazyeye: masz pociagi do kobiet mowisz ??:diabloti::diabloti::evil_lol: no coz rodziny sie nie wybiera :D Quote
Foxowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):łooo :crazyeye: masz pociagi do kobiet mowisz ??:diabloti::diabloti::evil_lol: no coz rodziny sie nie wybiera :D Ojciec jest, jest też mąż :lol: Ja lecę z psem bo mnie maltretuje mruczeniem, co najmniej jakby na pole chciał :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 woow jaki piekny banerek :loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Witam:cool3: dziekuje wszystkim za odwiedziny:loveu: A Ilonko senk ju za foty:loveu: http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Milocin/DSC09235.jpg moje biedactwo :shake: nie moge tego zdjęcia :diabloti: psiulka napisał(a):Uczyłyśmy pieska pływać :loveu: :diabloti: Taaa :ylsuper: Foxowa napisał(a):Biedna Maja :shake: Ciotki męczą... Ciocia Foxowa uratuje :diabloti: Taak córciu ratuj!:loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):byłyśmy :D bo ja sie z rodzinki wypisałam już daaawno daaawno daaawno temu :D:diabloti: Ty niedobra jesteś! wyrodna!:mad: ale i tak Cie lubluje:loveu: gosiulaa napisał(a):Hej Majeczko...! :loveu: Hej Cioteczko:loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):woow jaki piekny banerek :loveu: Wiem :D sama robiłam :loveu: Nie no joke :D Avatar i banner to of kors psiulka robiła:loveu: A tak w ogóle wczoraj zgłosiłam sie na MP w Przemyslu :crazyeye: mam takiego stresa :placz: a to wszystko przez Kiss:cool1: No nic :D Moim towarzyszem będzie śliczna Siberian Husky :loveu: Estonia: Quote
Recommended Posts