Tequila1017 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ale nagadane :roll: Foty, foty !! :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Gaduły jedne zdjęcia wklejać a nie gadać tu :mad: :loveu: Quote
Izuuus Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ale tu nagadane :-o Ja się tylkop przywitam, heej :loveu: Quote
ewatr Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Yana napisał(a):a gdzie nowe fotki pięknej Majuni :razz: własnie :eviltong: Quote
Dynamique Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Halo, halo tu Szczecin. Gdzie nowe fotki ? :mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 z tego co wiem to Kaya jest na wycieczce ale nie wiem czy juz czasem nie wrocila:roll::lol::loveu: Quote
Izuuus Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):z tego co wiem to Kaya jest na wycieczce ale nie wiem czy juz czasem nie wrocila:roll::lol::loveu: wróciła :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Izuuus napisał(a):wróciła :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to gdzie ona jest ludzie sie niecierpliwia !! :D:D:D:D Quote
Izuuus Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to gdzie ona jest ludzie sie niecierpliwia !! :D:D:D:D a tego to już nie wiem :cool3: Quote
Kaya93 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Hej wszystkim :loveu: chwilke mnie nie było :roll: ale już sie melduje:multi: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o wypraszam sobie ty mozesz nie chodzic do szkoly a ja nie?? to byly tylko 3 dni i mi sie bardzo nie chcialo wiec co mialam zrobic?:loveu::evil_lol: prosze mnie torturowac ale bedzie o jedna wolontariuszke mniej w schronisku a zreszta ja i tak jestem niezniszczalna Ja jestem starsza i mam większe prawa panno niezniszczalna xD :loveu::diabloti: Bartiśkowa_ napisał(a):Hej hej hej :multi: Co tam u was ? Hejo:loveu: U nas w pożądeczku dziękujemy :* Kinia napisał(a):Dzień dobry!! Helo:multi: Moniek193 napisał(a):Foty dawac:mad: Niet mam:oops: Feigned napisał(a):heeej Wam :loveu: Hejka :*:loveu: Mqrtynq napisał(a):Ale nagadane Foty, foty !! :evil_lol: Hej:multi: Nie ma narazie fot:eviltong: Sweet napisał(a):Hej:D co tam?? fotki:diabloti::mad: Helo:loveu: A nic ciekawego:eviltong: dziś nie byłam w szkole:oops:, zaniosłm podanie do LO i byłam na mieście z Psiuką:loveu: (było słitaskowo:evil_lol:) Ona szukała kreacji na komers.. i chyba znalazła:loveu: a ja butów... i też znalazłam:loveu: i ogolnie nam sie pikna pogoda udała, bo lało non stop, żeśmy lekko zmokły:diabloti: i jak narazie jestem padnieta, coś mnie chyba rozbiera, bo wszystko mnie boli:placz: A fotek ni mam:oops: Quote
Kaya93 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Gaduły jedne zdjęcia wklejać a nie gadać tu :mad: :loveu: Dynamique napisał(a):Ale wy rozgadani jesteście :cool3::lol: Yana napisał(a):a gdzie nowe fotki pięknej Majuni :razz: ewatr napisał(a):własnie :eviltong: Dynamique napisał(a):Halo, halo tu Szczecin. Gdzie nowe fotki ? :mad: akira napisał(a):Właśnie gdzie nowe fotki? :diabloti: Wiem, wiem jestem nie dobra :roll: ale nie mam fotek :roll: ale obiecuje, że na tym weekendzie sie pojawią:cool3: Jutro jedziemy do jakiegoś ... Rymnowa Zdrój i popstrykam pre Majkowych fot;) Izuuus napisał(a):Ale tu nagadane :-o Ja się tylkop przywitam, heej :loveu: Hejka:loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):z tego co wiem to Kaya jest na wycieczce ale nie wiem czy juz czasem nie wrocila:roll::lol::loveu: Na wycieczce byłam tylko jeden dzień:cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Heeeyo ! Ja się pierwszy raz z Wami witam :loveu: Ohhh... Cudnosci ten Twój cook(i)erek:diabloti: Quote
Pestka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):dawajte nowe foty !!!:mad::mad::mad: właśnie :mad: Quote
gosiulaa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Shappy napisał(a):właśnie :mad: właśnie, właśnie :diabloti: Quote
Kaya93 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Justy$ka napisał(a):Heeeyo ! Ja się pierwszy raz z Wami witam :loveu: Ohhh... Cudnosci ten Twój cook(i)erek:diabloti: Hej:loveu: A mi sie coś zdaje, że nie pierwszy raz :hmmmm::razz: Dziękujemy :loveu: :loveu: Wymiziaj swoje cudo:loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):dawajte nowe foty !!!:mad::mad::mad: Shappy napisał(a):właśnie :mad: gosiulaa napisał(a):właśnie, właśnie :diabloti: Foty są:cool3:, ale wstawie jutro jak jeszcze pare dorobie:eviltong:. Już wytrzymaliście taak długo to jeszcze jeden dzień dacie rade:diabloti: Quote
Recommended Posts