Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maja stwierdziła, że ma dość swojej Pańci, i że do domu wróci ze mną. Zaczęła się już pakować...

No chodź, na co czekamy?

.. Wtem wkroczyła wyrodna Pańcia i nie pozwoliła Majce pojechać! :placz:

The end.

Posted

[quote name='Yana']witam się o poranku :lol:
Witamy:loveu:

[quote name='Tebusa']Witajcie!

Cudownie, że Maja trafiła na swojej drodze na Ciebie i Twoją rodzinę- nie dziwię się, że złapała Cię za serce- ruda i jeszcze z super fryzurką :loveu:
Hej:loveu:
Dziękujemy bardzo:oops::loveu::loveu:

[quote name='fuksowata']Ruda Maja rewelacja :loveu: A wiesz, ze rude ponoc sa falszywe ? :evil_lol: hihi

Hej:multi:
Hahaha :evil_lol: wiele słyszałam o rudych Spanielach ale, że są fałszywe jeszcze nie :evil_lol::eviltong:
dziękujemy:loveu:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: ta jej grzyweczka mnie rozwala :)[/FONT]
[FONT=Georgia]super jest :loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]jakie pokłony dla fotografa ;) :cool3:[/FONT]
[FONT=Georgia]http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SiLI_sM62ZI/AAAAAAAADgQ/NPwG-CvqU_c/s512/Obraz%20030.jpg[/FONT]
Heh dziękujemy:loveu:

[quote name='fuksowata']ooo fotki sa ! Nie no rudzielec ma tak niewinne oczka na wszystkich fotkach, ze na pewno co zlego to nie on :loveu:

Wiesz... pozory czasem mylą:evil_lol:

Ilonko:crazyeye:Kochana maa:loveu: dziękuje:loveu: nie podziewałam sie, że tak szybko je wstawisz xD
:evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Oh Romłeło:eviltong: :buzi::buzi:
...Lecz ojciec temu nie rad i ciągle sie wścieka :evil_lol:

W końcu zrozumiesz potęgę uczucia... :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Moniek193']http://p.web-album.org/31/6a/316a8b91651dd11e0ff9cc9ab3916e5ca,4,0.jpg Niestety Ilonko, ale to moja torba:diabloti: i to ze mna Maja miala wracac:diabloti::mad:
http://p.web-album.org/12/72/1272129fabd0fc063104aceddd826842a,4,0.jpg Jaka minka:loveu::loveu:
http://p.web-album.org/ec/44/ec44085279e953504c9c8abfb653cd74a,4,0.jpg Nie ma Mai:evil_lol:

Ilona ile zdjec nono :multi::loveu:

I te kffiatuszki cudne:loveu:;)
Ej!:mad: ona z nikim nie chciała wracać:mad:
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']widac ze MOniki wiesniarki torba :D:D:loveu::loveu:
:evil_lol: haha no coment:evil_lol:
[quote name='gosiulaa']Piękne focie *_* :loveu::loveu: Psiulka faktycznie zaległe masz te foty xD jeszcze zza czasów cieczki :evil_lol:
Nie no gdzie tam zaległe :evil_lol: .... (Maja cieczki juz od miesiąca nie ma:eviltong:)
[quote name='Feigned']ale ona śliczna :loveu:
Prawie taka jak pańcia :evilbat: nie no żartuje oczywiście :evil_lol: nie będę biednej psiny obrażać:evil_lol:

[quote name='Izuuus']Czeeeeeść !! (wbiega i krzyczy) haha :evil_lol:
Ohohohoho ktoż tu zaglądnął:crazyeye::evil_lol:
Heeeeej [goni i krzyczy] hah
^^

Posted

[quote name='psiulka']W końcu zrozumiesz potęgę uczucia... :loveu: :evil_lol:
......chyba nie pamiętam dalej xD:roll:
i żyli długo i szczęśliwie w Weronie:loveu:

na mokry i suchy kaszel... flawamex:evil_lol:
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']jakie slicznosci:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
kupilam ci ten indentyfikator :multi::multi: wiesz ile to stoi ja juz 5 zl wyciagam bo myslalam ze to duzo kosztuje a tu ona mi mowi 70 gr :-o:-o
Dziękować:loveu:
heh tez myślałam, że to drożej wyjdzie xD:eviltong:
[quote name='Yana']Majeczka jak zwykle słodziutka :loveu: tylko ją całować :loveu:
Witanko:multi::loveu:
dziękujemy:oops::loveu:
[quote name='Kisses']psiulka - Maja - zdjęcie: DSC05123.JPG
'Maaamooo! Weź ją!' :diabloti:

Ilona, trochę tego jest :loveu:
Haha no tak, bo Ilona taka groźna z tym swoim sprzętem:evil_lol: a Maja do tej pory ma uraz :evil_lol: xD dlatego tak długo ode mnie zdjęć nie było :eviltong: