Moniek193 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ale miodzio :crazyeye::loveu::multi: http://i42.tinypic.com/ofat55.jpg Hej Wam wogole:eviltong::multi:Foty:mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 na miłocinie jest fajny stawek fajnie by sobie wasze piechy biegały wiec ustalone idziecie idziemy niewiem :D jutro :evil_lol::evil_lol:albo nie bo wy pewnie nie mozecie w tygodniu wiec weekendzik :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):na miłocinie jest fajny stawek fajnie by sobie wasze piechy biegały wiec ustalone idziecie idziemy niewiem :D jutro :evil_lol::evil_lol:albo nie bo wy pewnie nie mozecie w tygodniu wiec weekendzik :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Yhy moja szczególnie by sobie pobiegała:evil_lol: spuściłabym ją to by było po psie i był by koniec tej galerii :diabloti: a na weekendziku mnie sie nie chcieć :cool3: mam zamiar siedzieć caly dzień w domu i odpoczywać:loveu: bo ostatnio nie miałam jakoś mozliwości:diabloti: W sumie to tak czy tak chyba same pojdziecie bo mi sie ostatnio nawet żyć nie chce wiec, jak u mnie wszystko wroci do normy to wtedy moge pogadać:p a teraz idę sie schować do szafy :-( pa :roll: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kaya93 napisał(a):Yhy moja szczególnie by sobie pobiegała:evil_lol: spuściłabym ją to by było po psie i był by koniec tej galerii :diabloti: a na weekendziku mnie sie nie chcieć :cool3: mam zamiar siedzieć caly dzień w domu i odpoczywać:loveu: bo ostatnio nie miałam jakoś mozliwości:diabloti: W sumie to tak czy tak chyba same pojdziecie bo mi sie ostatnio nawet żyć nie chce wiec, jak u mnie wszystko wroci do normy to wtedy moge pogadać:p a teraz idę sie schować do szafy :-( pa :roll: do szafy :evil_lol: a no to fajne masz kryjówki:evil_lol: Quote
gosiulaa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o widze ze gadacie o Basterku ;) a o to on" class="ipsImage" alt=""> sorki ze na twoim forum:oops: ale musialam go pokazac swiatu :D:D:D:D a jak Goska nie chcesz by wystepowal tutaj tooo niewiem raportuj post :D:D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wkońcu to twoja gwiazdka :D:D:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie gniewam się :eviltong: ale na tym zdjęciu wyszedł jak czop :roll: Uprzedzam że na real jest dużo przystojniejszy :evil_lol::loveu: Ale miodzio:crazyeye::loveu: http://i42.tinypic.com/ofat55.jpg :oops:Baster się zawstydził:loveu::loveu: Oczywiście twoja Sarcia też jest piękniutka :loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kaya93 napisał(a):Yhy moja szczególnie by sobie pobiegała:evil_lol: spuściłabym ją to by było po psie i był by koniec tej galerii :diabloti: a na weekendziku mnie sie nie chcieć :cool3: mam zamiar siedzieć caly dzień w domu i odpoczywać:loveu: bo ostatnio nie miałam jakoś mozliwości:diabloti: W sumie to tak czy tak chyba same pojdziecie bo mi sie ostatnio nawet żyć nie chce wiec, jak u mnie wszystko wroci do normy to wtedy moge pogadać:p a teraz idę sie schować do szafy :-( pa :roll: Ucieka??:-( OJOJ... no to jak nie masz siły too umówimy się w innym terminie :placz::placz: Ale za to Monice nie odpuszcze:diabloti: No to kiedy Moniczko?:razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 jak czop?? <lol2> nie prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 gosiulaa napisał(a):Ucieka??:-( OJOJ... no to jak nie masz siły too umówimy się w innym terminie :placz::placz: Ale za to Monice nie odpuszcze:diabloti: No to kiedy Moniczko?:razz: No niedlugo:multi::loveu: Tylko Ty mnie nie mozesz zlapac na gg a ja Cie nie moge zlapac:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 to ja cie zlapie na gg przewaznie jestem wtedy co ty wiec :P Quote
Moniek193 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):to ja cie zlapie na gg przewaznie jestem wtedy co ty wiec :P ŁAP mie:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 narazie cos mi gg nie chodzi :D:roll: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 a i niewiem czy wiecie ale teraz do schroniska trzeba mieć indentyfikatory nom chyba że wiecie a jak nie to trzeba sobie zrobic i napisać wolontariuszka imie naziwsko i nr do rodzicow :eviltong: Quote
Kaya93 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Hej Wam:loveu: nie no fajna pogaduszka :cool3: Paulina ze jak? jakie indentyfikatory? tak, żeby po schronisku w tym paradować?:evil_lol: super:cool1: Quote
gosiulaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Kaya93 napisał(a):Hej Wam:loveu: nie no fajna pogaduszka :cool3: Paulina ze jak? jakie indentyfikatory? tak, żeby po schronisku w tym paradować?:evil_lol: super:cool1: Noom...:roll: Z przodu ma być napisane: WOLONTARIUSZ IMIĘ I NAZWISKO A na odwrocie numer do rodzica :eviltong: Quote
gosiulaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Moniek193 napisał(a):No niedlugo:multi::loveu: Tylko Ty mnie nie mozesz zlapac na gg a ja Cie nie moge zlapac:evil_lol: Kiedyś Cię złapie zobaczysz :razz::loveu: A narazie tak jak Paulinie nie chodzi mi gg nie wiem dlaczego :roll: Quote
gosiulaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Moniek193 napisał(a):Mi tez nie dziala spoko:loveu: Identyfikatory:crazyeye:To jak ja jutro tam bede to taki dostane??:crazyeye: Nie:shake: musisz sobie sama zrobić:roll: Podałam Ci tam jak... ale nie musisz robić narazie jak nie wiesz jak, zapytasz się jutro pani dokladnie w schronisku ;) Quote
Kaya93 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 gosiulaa napisał(a): A narazie tak jak Paulinie nie chodzi mi gg nie wiem dlaczego :roll: Co sie dziejez tym gadu :-o mi też nie chodzi :placz: Quote
Moniek193 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 gosiulaa napisał(a):Kiedyś Cię złapie zobaczysz :razz::loveu: A narazie tak jak Paulinie nie chodzi mi gg nie wiem dlaczego :roll: Mi tez nie dziala spoko:loveu: Identyfikatory:crazyeye:To jak ja jutro tam bede to taki dostane??:crazyeye: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 gosiulaa napisał(a):Noom...:roll: Z przodu ma być napisane: WOLONTARIUSZ IMIĘ I NAZWISKO A na odwrocie numer do rodzica :eviltong: NA ODROCIE TRZEBA NR :crazyeye: DOBRZE ZE JESZCZE SOBIE NIE WYDRUKOWAŁAM BO BYM MIAŁA Z PRZODU A TO COŚ CO TY CHCIAŁAS ŻEBY ZAPIĄĆ TO JA MAM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: JEZU OD POLTOREJ GODZINY ZAJMUJE SIE TYMI FOTAMI ZE SCHRONISKA W DODATKU KARTA PAMIĘCI Z TELEFONU MI SIE ZEPSUŁA ...:-(:angryy::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Moniek193 napisał(a):Sama mam to se drukowac:crazyeye:Kiedy ja tuszu nie posiadam:evil_lol: to długopisem :roflt::roflt::loveu: Quote
Moniek193 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):NA ODROCIE TRZEBA NR :crazyeye: DOBRZE ZE JESZCZE SOBIE NIE WYDRUKOWAŁAM BO BYM MIAŁA Z PRZODU A TO COŚ CO TY CHCIAŁAS ŻEBY ZAPIĄĆ TO JA MAM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: JEZU OD POLTOREJ GODZINY ZAJMUJE SIE TYMI FOTAMI ZE SCHRONISKA W DODATKU KARTA PAMIĘCI Z TELEFONU MI SIE ZEPSUŁA ...:-(:angryy::loveu: Sama mam to se drukowac:crazyeye:Kiedy ja tuszu nie posiadam:evil_lol: Quote
gosiulaa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Moniek193 napisał(a):Sama mam to se drukowac:crazyeye:Kiedy ja tuszu nie posiadam:evil_lol: też mi się tusz skończył :roll: chyba będę musiała napisać :diabloti::loveu: Quote
gosiulaa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):NA ODROCIE TRZEBA NR :crazyeye: DOBRZE ZE JESZCZE SOBIE NIE WYDRUKOWAŁAM BO BYM MIAŁA Z PRZODU A TO COŚ CO TY CHCIAŁAS ŻEBY ZAPIĄĆ TO JA MAM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: JEZU OD POLTOREJ GODZINY ZAJMUJE SIE TYMI FOTAMI ZE SCHRONISKA W DODATKU KARTA PAMIĘCI Z TELEFONU MI SIE ZEPSUŁA ...:-(:angryy::loveu: No widzisz... Ja to muszę za Ciebie wszystko pamiętać :shake::loveu: Kurcze ja też muszę sobie skombinować to do zapinania na bluzkę :roll: Muszę się dowiedzieć gdzie takie coś można kupić i ile stoi :evil_lol: ale chyba w papierniczym będzie :razz: Quote
konikowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Śliczna sunia:loveu: Też rozmyślałam o coccer spanielku przed seterką:lol: A, dziękujemy za odwiedzanie nas i miłe komentarze:loveu: Oczywiście zapraszamy!!:multi: Quote
Dynamique Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Co sie dziejez tym gadu :-o mi też nie chodzi :placz: Oni mieli coś z serwerem. Nikomu podobno nie działało :angryy: Quote
Recommended Posts