Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na miłocinie jest fajny stawek fajnie by sobie wasze piechy biegały wiec ustalone idziecie idziemy niewiem :D jutro :evil_lol::evil_lol:albo nie bo wy pewnie nie mozecie w tygodniu wiec weekendzik :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
na miłocinie jest fajny stawek fajnie by sobie wasze piechy biegały wiec ustalone idziecie idziemy niewiem :D jutro :evil_lol::evil_lol:albo nie bo wy pewnie nie mozecie w tygodniu wiec weekendzik :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Yhy moja szczególnie by sobie pobiegała:evil_lol: spuściłabym ją to by było po psie i był by koniec tej galerii :diabloti:
a na weekendziku mnie sie nie chcieć :cool3: mam zamiar siedzieć caly dzień w domu i odpoczywać:loveu: bo ostatnio nie miałam jakoś mozliwości:diabloti: W sumie to tak czy tak chyba same pojdziecie bo mi sie ostatnio nawet żyć nie chce wiec, jak u mnie wszystko wroci do normy to wtedy moge pogadać:p a teraz idę sie schować do szafy :-( pa :roll:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Yhy moja szczególnie by sobie pobiegała:evil_lol: spuściłabym ją to by było po psie i był by koniec tej galerii :diabloti:
a na weekendziku mnie sie nie chcieć :cool3: mam zamiar siedzieć caly dzień w domu i odpoczywać:loveu: bo ostatnio nie miałam jakoś mozliwości:diabloti: W sumie to tak czy tak chyba same pojdziecie bo mi sie ostatnio nawet żyć nie chce wiec, jak u mnie wszystko wroci do normy to wtedy moge pogadać:p a teraz idę sie schować do szafy :-( pa :roll:

do szafy :evil_lol: a no to fajne masz kryjówki:evil_lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']o widze ze gadacie o Basterku ;) a o to on" class="ipsImage" alt=""> sorki ze na twoim forum:oops: ale musialam go pokazac swiatu :D:D:D:D a jak Goska nie chcesz by wystepowal tutaj tooo niewiem raportuj post :D:D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wkońcu to twoja gwiazdka :D:D:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Nie gniewam się :eviltong: ale na tym zdjęciu wyszedł jak czop :roll: Uprzedzam że na real jest dużo przystojniejszy :evil_lol::loveu:

Ale miodzio:crazyeye::loveu: http://i42.tinypic.com/ofat55.jpg

:oops:Baster się zawstydził:loveu::loveu: Oczywiście twoja Sarcia też jest piękniutka :loveu::loveu:

Posted

Kaya93 napisał(a):

Ucieka??:-( OJOJ... no to jak nie masz siły too umówimy się w innym terminie :placz::placz: Ale za to Monice nie odpuszcze:diabloti: No to kiedy Moniczko?:razz:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Ucieka??:-( OJOJ... no to jak nie masz siły too umówimy się w innym terminie :placz::placz: Ale za to Monice nie odpuszcze:diabloti: No to kiedy Moniczko?:razz:

No niedlugo:multi::loveu:
Tylko Ty mnie nie mozesz zlapac na gg a ja Cie nie moge zlapac:evil_lol:

Posted

Hej Wam:loveu: nie no fajna pogaduszka :cool3:
Paulina ze jak?
jakie indentyfikatory?
tak, żeby po schronisku w tym paradować?:evil_lol:
super:cool1:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hej Wam:loveu: nie no fajna pogaduszka :cool3:
Paulina ze jak?
jakie indentyfikatory?
tak, żeby po schronisku w tym paradować?:evil_lol:
super:cool1:

Noom...:roll: Z przodu ma być napisane:

WOLONTARIUSZ
IMIĘ I NAZWISKO

A na odwrocie numer do rodzica :eviltong:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No niedlugo:multi::loveu:
Tylko Ty mnie nie mozesz zlapac na gg a ja Cie nie moge zlapac:evil_lol:

Kiedyś Cię złapie zobaczysz :razz::loveu: A narazie tak jak Paulinie nie chodzi mi gg nie wiem dlaczego :roll:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Mi tez nie dziala spoko:loveu:

Identyfikatory:crazyeye:To jak ja jutro tam bede to taki dostane??:crazyeye:

Nie:shake: musisz sobie sama zrobić:roll: Podałam Ci tam jak... ale nie musisz robić narazie jak nie wiesz jak, zapytasz się jutro pani dokladnie w schronisku ;)

Posted

gosiulaa napisał(a):
A narazie tak jak Paulinie nie chodzi mi gg nie wiem dlaczego :roll:

Co sie dziejez tym gadu :-o mi też nie chodzi :placz:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Kiedyś Cię złapie zobaczysz :razz::loveu: A narazie tak jak Paulinie nie chodzi mi gg nie wiem dlaczego :roll:

Mi tez nie dziala spoko:loveu:

Identyfikatory:crazyeye:To jak ja jutro tam bede to taki dostane??:crazyeye:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Noom...:roll: Z przodu ma być napisane:

WOLONTARIUSZ
IMIĘ I NAZWISKO

A na odwrocie numer do rodzica :eviltong:

NA ODROCIE TRZEBA NR :crazyeye: DOBRZE ZE JESZCZE SOBIE NIE WYDRUKOWAŁAM BO BYM MIAŁA Z PRZODU A TO COŚ CO TY CHCIAŁAS ŻEBY ZAPIĄĆ TO JA MAM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: JEZU OD POLTOREJ GODZINY ZAJMUJE SIE TYMI FOTAMI ZE SCHRONISKA W DODATKU KARTA PAMIĘCI Z TELEFONU MI SIE ZEPSUŁA ...:-(:angryy::loveu:

Posted

NA ODROCIE TRZEBA NR :crazyeye: DOBRZE ZE JESZCZE SOBIE NIE WYDRUKOWAŁAM BO BYM MIAŁA Z PRZODU A TO COŚ CO TY CHCIAŁAS ŻEBY ZAPIĄĆ TO JA MAM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: JEZU OD POLTOREJ GODZINY ZAJMUJE SIE TYMI FOTAMI ZE SCHRONISKA W DODATKU KARTA PAMIĘCI Z TELEFONU MI SIE ZEPSUŁA ...:-(:angryy::loveu:

Sama mam to se drukowac:crazyeye:Kiedy ja tuszu nie posiadam:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Sama mam to se drukowac:crazyeye:Kiedy ja tuszu nie posiadam:evil_lol:

też mi się tusz skończył :roll: chyba będę musiała napisać :diabloti::loveu:

Posted

No widzisz... Ja to muszę za Ciebie wszystko pamiętać :shake::loveu: Kurcze ja też muszę sobie skombinować to do zapinania na bluzkę :roll: Muszę się dowiedzieć gdzie takie coś można kupić i ile stoi :evil_lol: ale chyba w papierniczym będzie :razz:

Posted

Śliczna sunia:loveu:
Też rozmyślałam o coccer spanielku przed seterką:lol:

A, dziękujemy za odwiedzanie nas i miłe komentarze:loveu:

Oczywiście zapraszamy!!:multi: