Kaya93 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 konikowa napisał(a):Śliczna sunia:loveu: Też rozmyślałam o coccer spanielku przed seterką:lol: A, dziękujemy za odwiedzanie nas i miłe komentarze:loveu: Oczywiście zapraszamy!!:multi: I my witamy:loveu: myśle, że decyzji nie żałujesz bo niunie masz cudowną :loveu: :loveu: :loveu: Nie ma za co ;) :loveu: napewno, będziemy Was często nawiedzać:diabloti: Dynamique napisał(a):Oni mieli coś z serwerem. Nikomu podobno nie działało :angryy: Hejka:eviltong::loveu: na szczęście już działa:multi::loveu: Chociaż, dziś jakoś nie mam ochoty z nikim gadać:roll: sandrulka napisał(a):hejoo:multi: A witamy:loveu::multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 dzisiaj dzień praw zwierzat więc cały dzień noś Maje na rękach do końca dnia ci dużo nie zostało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):dzisiaj dzień praw zwierzat więc cały dzień noś Maje na rękach do końca dnia ci dużo nie zostało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja ją codziennie nosze na rękach :evil_lol: PS jedziecie w czwartek do schroniska:razz:? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 nie :-( tym razem jedziemy w środe bo Gośka już nie bedzie mogła w czwartki bo jej sie cos z lekcjami porobiło;) a co chciałaś jechać w czwartek? to jedź z nami w środe :evil_lol::loveu::cool3: Quote
Aga&Ganja Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Cześć! :multi: Co tam u was? :) a gdzie jakieś fotki? :mad: Quote
Kaya93 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie :-( tym razem jedziemy w środe bo Gośka już nie bedzie mogła w czwartki bo jej sie cos z lekcjami porobiło;) a co chciałaś jechać w czwartek? to jedź z nami w środe :evil_lol::loveu::cool3: O nie! Wiedziałam, że nie jest nam pisane sie spotkać :evil_lol:. A w środe.... jeszcze nie wiem:cool1: Jak będę mieć w czwartek luzy w szkole to mejbi pojade:loveu::multi: Aga&Ganja napisał(a):Cześć! :multi: Co tam u was? :) a gdzie jakieś fotki? :mad: Hejka:loveu: Wróciłaś:multi: u nas w porządeczku;) Już odliczam dni do wakacji:evil_lol: dokładnie zostało 20 dni (bez sobót i niedziel):multi::multi: Fotek nie mam:oops: Psiulka miała wstawić:mad: ale jak zwykle choroba leniwca ją dopadła:diabloti: Może jutro jakieś porobie, to wstawie;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 ej no co sie dzieje nigdy nie możemy sie spotkać w tym schronie :angryy: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 zreszta ja w srode tez pozno koncze ale sie najwyzej nie pojdzie na ostatnia:evil_lol::loveu: lekcje Quote
cockermaister Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Hejka :loveu::loveu::loveu: [SIZE="1"]PS. zapraszam na fotki do mojej galerii :cool3::cool3::cool3: Quote
Kaya93 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ej no co sie dzieje nigdy nie możemy sie spotkać w tym schronie :angryy: zreszta ja w srode tez pozno koncze ale sie najwyzej nie pojdzie na ostatnia:evil_lol::loveu: lekcje Mnie sie pytasz:diabloti: :mad: Ja tu sie staram natrafić w termin a Wy coś kombinujecie:eviltong::evil_lol: Jakie niegrzeczne dziecko! Kto to widział, żeby z lekci uciekać! Hmm :mad:Ja tu zrobie z Toba pożadek:evil_lol::diabloti: [quote name='cockermaister']Hejka :loveu::loveu::loveu: PS. zapraszam na fotki do mojej galerii :cool3::cool3::cool3: Witamy:cool3: Już do Was lecimy:multi::loveu: [quote name='Feigned']heej Wam dziewczęta :loveu: Hej Ci dziewczynko:loveu::evil_lol: Quote
konikowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 A my czekamy na jakieś zdjęcia i nic... Pff:eviltong: Quote
cockermaister Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Paulinka to zapraszam na kawkę i ciasteczko do nas :cool3::cool3::cool3: Quote
cockermaister Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Dziękujemy za gratki :loveu::loveu::loveu: pozdrawiam gorąco ;) miziadełko dla Majeczki :loveu::loveu::loveu: :buzi: Quote
Kaya93 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 konikowa napisał(a):A my czekamy na jakieś zdjęcia i nic... Pff:eviltong: :oops: Postaram sie jutro coś wkleić;) cockermaister napisał(a):Paulinka to zapraszam na kawkę i ciasteczko do nas :cool3::cool3::cool3: Dziś już chyba nie dam rady:oops:, ale jutro obiecuje, że wpadam z wizytą na kawke i ciesteczko oczywiście:eviltong: Dziś już zdjęcia obejrzałam i gratuluje postepów:loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Kaya93 napisał(a):Mnie sie pytasz:diabloti: :mad: Ja tu sie staram natrafić w termin a Wy coś kombinujecie:eviltong::evil_lol: Jakie niegrzeczne dziecko! Kto to widział, żeby z lekci uciekać! Hmm :mad:Ja tu zrobie z Toba pożadek:evil_lol::diabloti: Witamy:cool3: Już do Was lecimy:multi::loveu: Hej Ci dziewczynko:loveu::evil_lol: no haha rób ale ze mną juz sie nic nie da zrobić!!:diabloti::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Kaya93 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no haha rób ale ze mną juz sie nic nie da zrobić!!:diabloti::evil_lol::evil_lol::loveu: Widze, że trafiłam na beznadziejny przypadek :hmmmm: :evil_lol: No nic:lol: dam rade :cool3: dla takich jak Ty mam specjalne metody :diabloti: :cool1: :eviltong: PS A ja dziś jade do schroniska:multi::multi: I Gerry (szczeniak z DT) ma iść o 10 do domku:multi::loveu: Matko jak sie ciesze:multi: Quote
gosiulaa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Kaya93 napisał(a):Widze, że trafiłam na beznadziejny przypadek :hmmmm: :evil_lol: No nic:lol: dam rade :cool3: dla takich jak Ty mam specjalne metody :diabloti: :cool1: :eviltong: Tak Paulina to przypadek bardzo beznadziejny... :loveu::loveu: ostatnio nawet do szkoły nie chodziła :roll: ahhh ta menda :diabloti::loveu: Kaya93 napisał(a):PS A ja dziś jade do schroniska:multi::multi: I Gerry (szczeniak z DT) ma iść o 10 do domku:multi::loveu: Matko jak sie ciesze:multi: Ohhh... jedziesz do schronu:loveu: to wymiziaj odemnie wszystkich:multi: Ale Nuczusia i Dereszke to tak wyjątkowo :loveu: Aha... i jak dasz rade to Nutke hiehie :lol: GERRY :multi::multi::loveu: Quote
Kinia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Cześć! Dawno mnie u Was nie było. Gratuluję domku dla Gerryego! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Kaya93 napisał(a):Widze, że trafiłam na beznadziejny przypadek :hmmmm: :evil_lol: No nic:lol: dam rade :cool3: dla takich jak Ty mam specjalne metody :diabloti: :cool1: :eviltong: PS A ja dziś jade do schroniska:multi::multi: I Gerry (szczeniak z DT) ma iść o 10 do domku:multi::loveu: Matko jak sie ciesze:multi: wiem że jestem beznadziejnym przypadkiem ale żeby aż tak :evil_lol::evil_lol: no to chce zobaczyc te twoje metody :loveu: ja też chce do schronu dzisiaj:placz: czyli juz kulek nic nie bedzie ??:multi::multi::multi: ale sie szybko rezeszly zapisz sie na srode :D:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 gosiulaa napisał(a):Tak Paulina to przypadek bardzo beznadziejny... :loveu::loveu: ostatnio nawet do szkoły nie chodziła :roll: ahhh ta menda :diabloti::loveu: Ohhh... jedziesz do schronu:loveu: to wymiziaj odemnie wszystkich:multi: Ale Nuczusia i Dereszke to tak wyjątkowo :loveu: Aha... i jak dasz rade to Nutke hiehie :lol: GERRY :multi::multi::loveu: a tam do szkoły nie chodziłam jak bym ci nie powiedziała to byś nawet nie zauważyła:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='gosiulaa']Tak Paulina to przypadek bardzo beznadziejny... :loveu: ostatnio nawet do szkoły nie chodziła :roll: ahhh ta menda :diabloti: W takim razie specjalne sposoby tu nie pomogą :shake: Chyba będę musiała moją ostateczność wykorzystać, ech :shake: widocznie tortury to jedyne wyjscie z tak beznadziejnej sytuacji :evil_lol: Przecież to jest nie dopuszczalne, żeby do szkoły nie chodzić! Drogie dziecko uczymy sie do 19 czerwca, nie ma litości, ani ulg dla NIKOGO! (no może czasem ale tylko i wyłącznie dla mnie) Gosiek licze na Twą pomoc w ujarzmieniu jej:loveu::evil_lol: [quote name='gosiulaa']Ohhh... jedziesz do schronu:loveu: to wymiziaj odemnie wszystkich. Ale Nuczusia i Dereszke to tak wyjątkowo :loveu: Aha... i jak dasz rade to Nutke hiehie :lol: GERRY :multi::loveu: Już wróciłam:cool3: wszyscy wymiziani, zdjęcia porobione (mam chyba ponad 200:-o) a Gerry ... nie wiem czy adopcja sie odbyła...tzn Pani Jola przyjechała po mnie i razem do schorniska pojechałyśmy, już o 10 tam byłyśmy (o 10 mieli państwo przyjechać) czekaliśmy do 12 godziny!:shake: i nikt nie przyjechał, (w między czasie była rodzina która sie w niuniu zakochała i ona była nim zainteresowana gdyby ta obecna rodzina zrezygnowała) W końcu Pani Jola pojechała do domu rezem z Gerrym, a ja zostałam w schornisku, zaraz po 10 minutach przyjeżdza jakaś rodzina, prawdopodobnie ta od Gerrego ale jego już nie było... zadzwonili i Pani Jola sie wróciła (widziałam już przez szybke) i rozmawiali, wkońcu odjechali wsyzscy i nie wiem czy Gerry pojechał do domku czy nie:roll: [quote name='Kinia']Cześć! Dawno mnie u Was nie było. Gratuluję domku dla Gerryego! Hej:cool3: Ale juz jesteście:multi: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']wiem że jestem beznadziejnym przypadkiem ale żeby aż tak :evil_lol: no to chce zobaczyc te twoje metody :loveu: ja też chce do schronu dzisiaj:placz: czyli juz kulek nic nie bedzie ??:multi::multi: ale sie szybko rezeszly zapisz sie na srode :D:diabloti: Moja kochana na Ciebie to juz tylko torury:evil_lol: I tak juz miejsc nie było:eviltong: Kuleczki jeszcze są (chyba) 3 + mama Chyba Gerry, niunia, która narazie nie jest do adopcji:-( i trzeci który jedzie jutro do domku:multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 o wypraszam sobie ty mozesz nie chodzic do szkoly a ja nie?? to byly tylko 3 dni i mi sie bardzo nie chcialo wiec co mialam zrobic?:loveu::loveu::evil_lol: prosze mnie torturowac ale bedzie o jedna wolontariuszke mniej w schronisku a zreszta ja i tak jestem niezniszczalna:eviltong: Quote
Recommended Posts