gosiulaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 nooo... już niedziela:mad: gdzie te foty ?:razz::diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Hejo dziewuchy:multi: Czy u Was tez tak pada:placz: Po 1 wymiziaj Maje: Po drugie slemy caluski: Milego dzionka:multi::multi: Quote
gosiulaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ta pogoda mnie dobija!!:angryy: wyszłam na pole z psem... nie padało więc stwierdziłam że pójde z nim gdzieś dalej, a tu bum!:angryy::angryy: i to jeszcze takie ogromne krople!!:placz::placz: byłam cała mokra, a Baster dostał ADHD i zaczął downować tak jak z Sarą :shake: on ma coś z mózgiem ale to pomińmy xD Mam jeszcze maleńkie pytanie... gdzie foty Maji?:mad: Quote
Kisses Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dobry :diabloti: Mam Słońce, a Wy? :razz: Fotki poproszę :loveu: Quote
Moniek193 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Kisses czy ty masz juz psiaka:cool3: To bannerek do galerii??:loveu: Quote
gosiulaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Moniek193 napisał(a):Kisses czy ty masz juz psiaka:cool3: To bannerek do galerii??:loveu: I to jakiego:loveu: ahhh... ten pies jest boski xD :loveu: Quote
gosiulaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Moniek193 napisał(a):No teraz juz wiem bo bylam w galeryji:multi: Jeszcze tylko 3tyg:loveu:I bedzie spacerek:multi: hehe:loveu: z taką kulą to sama przyjemność :diabloti::loveu:nie tak jak z moim :angryy: pourywane ręce... pobrudzona bluza... ehm.. szkoda gadać :shake::loveu: Quote
Moniek193 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 gosiulaa napisał(a):I to jakiego:loveu: ahhh... ten pies jest boski xD :loveu: No teraz juz wiem bo bylam w galeryji:multi: Jeszcze tylko 3tyg:loveu:I bedzie spacerek:multi: Quote
psiulka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 gosiulaa napisał(a):hehe:loveu: z taką kulą to sama przyjemność :diabloti::loveu:nie tak jak z moim :angryy: pourywane ręce... pobrudzona bluza... ehm.. szkoda gadać :shake::loveu: Twój to ten w avatarze? :loveu::loveu: Ja go chcę poznać koniecznie! :D I o galerię proszę! Zaraz może mi się zechce wrzucić zdjęcia Majkowe... :eviltong: Quote
Moniek193 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 psiulka napisał(a):Twój to ten w avatarze? :loveu::loveu: Ja go chcę poznać koniecznie! :D I o galerię proszę! Zaraz może mi się zechce wrzucić zdjęcia Majkowe... :eviltong: A ja go wczoraj poznalam:loveu: zreszta wszytsko pisze u nas w galerii:multi: Nielze z niego ADHD:evil_lol: Quote
Selenne Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dzień doberek Czekamy na nowe foteczki i wiadomości co tam u Majeczki Quote
Kaya93 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Witam się już niedzielnie :diabloti: Witamy:loveu: [quote name='Izuuus']Już dziś fotki będą :multi::cool3: [quote name='gosiulaa']nooo... już niedziela:mad: gdzie te foty ?:razz::diabloti: :diabloti: jak sie wstawią to będą :eviltong: [quote name='Moniek193']Hejo dziewuchy:multi: Czy u Was tez tak pada:placz: Po 1 wymiziaj Maje: Po drugie slemy caluski: Milego dzionka:multi::multi: Hejo dyiewucho:loveu: u nas padało tak do 13, a teraz ładnie sołneczko świeci:loveu: Maja wymizina, i dziękujemy za całuuuski:loveu: Quote
Kaya93 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='gosiulaa']Ta pogoda mnie dobija!!:angryy: wyszłam na pole z psem... nie padało więc stwierdziłam że pójde z nim gdzieś dalej, a tu bum!:angryy: i to jeszcze takie ogromne krople!!:placz: byłam cała mokra, a Baster dostał ADHD i zaczął downować tak jak z Sarą :shake: on ma coś z mózgiem ale to pomińmy xD Mam jeszcze maleńkie pytanie... gdzie foty Maji?:mad: Hahaha oj Ty pechowcu mój:evil_lol::loveu: ADHD powiadasz :cool3: ciekawe kto ma większe :diabloti: Zostaw Basterkowy móżdżek:mad: lepiej zajmij sie swoim:evil_lol: Fotki będą:cool3: mam ok 120:cool1: [quote name='Kisses']Dobry :diabloti: Mam Słońce, a Wy? :razz: Fotki poproszę :loveu: Doberek:multi: My też:loveu: fotki będą będą:cool3: [quote name='psiulka']Twój to ten w avatarze? :loveu: Ja go chcę poznać koniecznie! :D I o galerię proszę! Zaraz może mi się zechce wrzucić zdjęcia Majkowe... :eviltong: Ja też ce!:multi::loveu: Miałaś je dodać 2 tygodnie temu:evil_lol: Teraz ja dodaje:eviltong: [quote name='Selenne']Dzień doberek Czekamy na nowe foteczki i wiadomości co tam u Majeczki Bry dzień:loveu: Foteczki za momencik;), a Maja teraz śpi, (nawet jedzenie jej nie rusza:evil_lol:), wyszalła sie dziś u babci, i ogólnie jest w pożądeczku:multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 HejOo co tam slychowac ?? u ciebie i Maji ??;>:evil_lol::loveu::multi: Quote
gosiulaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 psiulka napisał(a):Twój to ten w avatarze? :loveu::loveu: Ja go chcę poznać koniecznie! :D I o galerię proszę! Zaraz może mi się zechce wrzucić zdjęcia Majkowe... :eviltong: Ten w awatarze to niezły dzik :evil_lol: ale jeśli chcesz go poznać pewnie będziesz musiała iść z nami na spacer :loveu: a galerie zrobię już niedługo objecuję :diabloti: a zjęcia Majuchny dodawać proszę szybciutko:loveu: Kaya93 napisał(a):Ja też ce!:multi::loveu: Miałaś je dodać 2 tygodnie temu:evil_lol: Teraz ja dodaje:eviltong: Wszyscy go ujżycie gdy na spacer z nami wstąpicie :loveu: A jeśli chodzi o zdjęcia to... już niedługo będą :evil_lol: Maji zdjęcia dawać szybko, to życzenie zlota rybko :diabloti: Quote
Kaya93 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):HejOo co tam slychowac ?? u ciebie i Maji ??;>:evil_lol::loveu::multi: Hejaski:loveu: U mnię, nauka:angryy: a u Maji wyśmienicie:evil_lol::eviltong: gosiulaa napisał(a): a zjęcia Majuchny dodawać proszę szybciutko:loveu: Nie nerwuj ta :evil_lol: jeszcze momencik :cool3: zgrywają sie:cool1: gosiulaa napisał(a):Wszyscy go ujżycie gdy na spacer z nami wstąpicie :loveu: A jeśli chodzi o zdjęcia to... już niedługo będą :evil_lol: Maji zdjęcia dawać szybko, to życzenie zlota rybko :diabloti: No trzeba sie umówić:multi::loveu: A o zdjęcia to do Ilony było:evil_lol: bo ona też ma Majki foty i miała je wstwić 2 tygodnie temu:diabloti: ale luuzik, do Ciebie w sumie też może sie tyczyć:cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejaski:loveu: U mnię, nauka:angryy: a u Maji wyśmienicie:evil_lol::eviltong: Nie nerwuj ta :evil_lol: jeszcze momencik :cool3: zgrywają sie:cool1: No trzeba sie umówić:multi::loveu: A o zdjęcia to do Ilony było:evil_lol: bo ona też ma Majki foty i miała je wstwić 2 tygodnie temu:diabloti: ale luuzik, do Ciebie w sumie też może sie tyczyć:cool3: oj przewalone z ta nauka tym bardziej ze ostatni tydzien wiec musisz sie pouczyc i podniesc !!:lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 i nie chodzic na wagary !!:evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):oj przewalone z ta nauka tym bardziej ze ostatni tydzien wiec musisz sie pouczyc i podniesc !!:lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol:i nie chodzic na wagary !!:evil_lol::evil_lol: Żebyś wiedziała, że przewalone:shake: że niby ja na wagary:crazyeye::mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Kaya93 napisał(a):Żebyś wiedziała, że przewalone:shake: że niby ja na wagary:crazyeye::mad: no nie wiem co ty tam robisz ale kiedys powiedzialas na forum kazdy widzial !!! :D:D ze tylko ty masz prawo nie chodzic do szkoly :D:D:D:loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 zdjecie pierwsza klasa :loveu::loveu::loveu: jak nie masz tej foty na n-ka to dodaj !! Quote
Recommended Posts