Tequila1017 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ale nagadane :roll: Foty, foty !! :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Gaduły jedne zdjęcia wklejać a nie gadać tu :mad: :loveu: Quote
Izuuus Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ale tu nagadane :-o Ja się tylkop przywitam, heej :loveu: Quote
ewatr Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='Yana']a gdzie nowe fotki pięknej Majuni :razz:[/quote] własnie :eviltong: Quote
Dynamique Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Halo, halo tu Szczecin. Gdzie nowe fotki ? :mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 z tego co wiem to Kaya jest na wycieczce ale nie wiem czy juz czasem nie wrocila:roll::lol::loveu: Quote
Izuuus Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']z tego co wiem to Kaya jest na wycieczce ale nie wiem czy juz czasem nie wrocila:roll::lol::loveu:[/QUOTE] wróciła :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='Izuuus']wróciła :cool3:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to gdzie ona jest ludzie sie niecierpliwia !! :D:D:D:D Quote
Izuuus Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to gdzie ona jest ludzie sie niecierpliwia !! :D:D:D:D[/QUOTE] a tego to już nie wiem :cool3: Quote
Kaya93 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Hej wszystkim :loveu: chwilke mnie nie było :roll: ale już sie melduje:multi: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o wypraszam sobie ty mozesz nie chodzic do szkoly a ja nie?? to byly tylko 3 dni i mi sie bardzo nie chcialo wiec co mialam zrobic?:loveu::evil_lol: prosze mnie torturowac ale bedzie o jedna wolontariuszke mniej w schronisku a zreszta ja i tak jestem niezniszczalna[/quote] Ja jestem starsza i mam większe prawa panno niezniszczalna xD :loveu::diabloti: [quote name='Bartiśkowa_']Hej hej hej :multi: Co tam u was ?[/quote] Hejo:loveu: U nas w pożądeczku dziękujemy :* [quote name='Kinia']Dzień dobry!![/quote] Helo:multi: [quote name='Moniek193']Foty dawac:mad:[/quote] Niet mam:oops: [quote name='Feigned']heeej Wam :loveu:[/quote] Hejka :*:loveu: [quote name='Mqrtynq']Ale nagadane Foty, foty !! :evil_lol:[/quote] Hej:multi: Nie ma narazie fot:eviltong: [quote name='Sweet']Hej:D co tam?? fotki:diabloti::mad:[/quote] Helo:loveu: A nic ciekawego:eviltong: dziś nie byłam w szkole:oops:, zaniosłm podanie do LO i byłam na mieście z Psiuką:loveu: (było słitaskowo:evil_lol:) Ona szukała kreacji na komers.. i chyba znalazła:loveu: a ja butów... i też znalazłam:loveu: i ogolnie nam sie pikna pogoda udała, bo lało non stop, żeśmy lekko zmokły:diabloti: i jak narazie jestem padnieta, coś mnie chyba rozbiera, bo wszystko mnie boli:placz: A fotek ni mam:oops: Quote
Kaya93 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Gaduły jedne zdjęcia wklejać a nie gadać tu :mad: :loveu:[/quote] [quote name='Dynamique']Ale wy rozgadani jesteście :cool3::lol:[/quote] [quote name='Yana']a gdzie nowe fotki pięknej Majuni :razz:[/quote] [quote name='ewatr']własnie :eviltong:[/quote] [quote name='Dynamique']Halo, halo tu Szczecin. Gdzie nowe fotki ? :mad:[/quote] [quote name='akira']Właśnie gdzie nowe fotki? :diabloti:[/quote] Wiem, wiem jestem nie dobra :roll: ale nie mam fotek :roll: ale obiecuje, że na tym weekendzie sie pojawią:cool3: Jutro jedziemy do jakiegoś ... Rymnowa Zdrój i popstrykam pre Majkowych fot;) [quote name='Izuuus']Ale tu nagadane :-o Ja się tylkop przywitam, heej :loveu:[/quote] Hejka:loveu: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']z tego co wiem to Kaya jest na wycieczce ale nie wiem czy juz czasem nie wrocila:roll::lol::loveu:[/quote] Na wycieczce byłam tylko jeden dzień:cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Heeeyo ! Ja się pierwszy raz z Wami witam :loveu: Ohhh... Cudnosci ten Twój cook(i)erek:diabloti: Quote
Pestka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']dawajte nowe foty !!!:mad::mad::mad:[/quote] właśnie :mad: Quote
gosiulaa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Shappy']właśnie :mad:[/QUOTE] właśnie, właśnie :diabloti: Quote
Kaya93 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='Justy$ka']Heeeyo ! Ja się pierwszy raz z Wami witam :loveu: Ohhh... Cudnosci ten Twój cook(i)erek:diabloti:[/quote] Hej:loveu: A mi sie coś zdaje, że nie pierwszy raz :hmmmm::razz: Dziękujemy :loveu: :loveu: Wymiziaj swoje cudo:loveu: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']dawajte nowe foty !!!:mad::mad::mad:[/quote] [quote name='Shappy']właśnie :mad:[/quote] [quote name='gosiulaa']właśnie, właśnie :diabloti:[/quote] Foty są:cool3:, ale wstawie jutro jak jeszcze pare dorobie:eviltong:. Już wytrzymaliście taak długo to jeszcze jeden dzień dacie rade:diabloti: Quote
Recommended Posts