HuSkYy-Paulina-94 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [url]http://images43.fotosik.pl/218/bf4a21c35fee6c8dmed.jpg[/url] :loveu::loveu: [url]http://images44.fotosik.pl/218/36be42eb7f52b9f4med.jpg[/url] co ty jej dałaś bake,maryśke ?? przyznaj sie :p Quote
Illusion Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [url]http://images44.fotosik.pl/218/36be42eb7f52b9f4med.jpg[/url] Jaka groźna mina :evil_lol:. Quote
Kaya93 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94'][URL]http://images43.fotosik.pl/218/bf4a21c35fee6c8dmed.jpg[/URL] :loveu::loveu: [URL]http://images44.fotosik.pl/218/36be42eb7f52b9f4med.jpg[/URL] co ty jej dałaś bake,maryśke ?? przyznaj sie :p[/QUOTE] Cicho siedź! :evil_lol: [quote name='RCookie'][URL]http://images44.fotosik.pl/218/36be42eb7f52b9f4med.jpg[/URL] Jaka groźna mina :evil_lol:.[/QUOTE] :diabloti: Quote
Foxowa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ciocia Fox uratuje przed męczącą panią xD Quote
Ania :) Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [url]http://images50.fotosik.pl/210/eccf166037c4ac32med.jpg[/url] jakie uszyy :loveu: Dzień dobry ;) :buzi: Quote
Sweet Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Hej kochanieńkie:loveu: [url]http://images43.fotosik.pl/218/bf4a21c35fee6c8dmed.jpg[/url] Ona się przed tobą schowała bo chce do mnie:D:D :loveu: Quote
Kaya93 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Lucky.']Biedna Maja męczą ją zdjęciami ;p p[/QUOTE] Tak, bo pańcia jest niedobra :diabloti: [quote name='Foxowa']Ciocia Fox uratuje przed męczącą panią xD[/QUOTE] Uratuj uratuj :loveu: niedługo przyjeżdzasz:loveu: musimy sie spotkać!:loveu: [quote name='Ania :)'][URL]http://images50.fotosik.pl/210/eccf166037c4ac32med.jpg[/URL] jakie uszyy :loveu: Dzień dobry ;) :buzi:[/QUOTE] Hej :buzi: takie troche nie wymiarowe :evil_lol: [quote name='Sweet']Hej kochanieńkie:loveu: [URL]http://images43.fotosik.pl/218/bf4a21c35fee6c8dmed.jpg[/URL] Ona się przed tobą schowała bo chce do mnie:D:D :loveu:[/QUOTE] Witaj kochanie :buzi: Dlatego musisz przyjechać i ją wybawić:diabloti::loveu: Właśnie siedze w szkole :cool1: nie mamy wf i sobie w biblotece jestem :loveu: i postanowiłam, że wejde na dogo :lol: . Zaraz mam poprawe z chemii :placz: tak sie strasznie boje, musze przynajmniej 3 dostać, musze...:mad:. Mam pare zdjęć Majkela :loveu: powstawiam jak wróce do domu albo w weekend ;) Quote
jonQuilla Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja również zaciskam kciuki :kciuki: <kopniak na szczescie>[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kaya93 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Yana']trzymam kciuki za tę poprawkę :kciuki:[/QUOTE] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ja również zaciskam kciuki :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]<kopniak na szczescie>[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Dziękuje :loveu: Kciuki bardzo pomogły :cool3: myśle, że tak na 4 napisałam :multi: Byłoby lepiej gdyby nie to, że jeden chłopak z gimnazjum mnie rozpraszał :evil_lol: ( mamy liceum łączone z gimnazjum :cool1:) Dlaczego ja przyciągam młodszych i głupszych? Tak wziąść i sie powiesić :peace: Teraz ide, poucze sie troszke na biologie, porobie ogłoszenia shroniskowcom, popstrykam pare zdjęć Majuli i jutro wstawie ;) Quote
Sweet Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Kaya93']Witaj kochanie :buzi: Dlatego musisz przyjechać i ją wybawić:diabloti::loveu: [/QUOTE] :loveu: Przyjadę kiedyś:D:D:eviltong: tylko przeprowadź się bliżej:diabloti::evil_lol: O to fajnie ze ci dobrze poszedł:D ja miałam tez dzisiaj spr z chemii:eviltong: A jutro zdjęcia będą:multi: i cała sala szaleje:diabloti::multi::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Sweet']:loveu: Przyjadę kiedyś:D:D:eviltong: tylko przeprowadź się bliżej:diabloti::evil_lol: O to fajnie ze ci dobrze poszedł:D ja miałam tez dzisiaj spr z chemii:eviltong: A jutro zdjęcia będą:multi: i cała sala szaleje:diabloti::multi::evil_lol:[/QUOTE] Pff :evil_lol: Przecież nie da sie już bliżej mieszkać :evil_lol: widze Cie przez okno :loveu: A tak serio, to sie na wakacjach spotkamy :cool3: (i nie mwoie tu o zlocie:diabloti:) No nawet, nawet, jak na moje umiejętności to wysmienicie poszło :evil_lol: A Ty i tak 5 będziesz mieć :multi::loveu: Taak może będą xP Cała sala... na której jest jedna osoba hahaha xD Quote
Avaloth Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 To drugie pod łóżkiem pięknee :loveu::loveu: Ej wiesz że ja Cię na zlot bez Mai nie wpuszczę ? :diabloti: Musimy w końcu zrobić konkurs na głupa wszechczasów wśród psów :evil_lol: może jeszcze jacyś chętni się zgłoszą xd Gdzie się spotykacie ?? Ja też Chce ! Ada mam propozycję, przeprowadź się gdzieś pomiędzy Rzeszowem a Krakowem, będziesz naszym punktem spotkań :evil_lol: bo ześ się kurde gdzieś w jakimś Poznaniu urodziła i co se myślisz no. Quote
Sweet Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Kaya93']Pff :evil_lol: Przecież nie da sie już bliżej mieszkać :evil_lol: widze Cie przez okno :loveu: A tak serio, to sie na wakacjach spotkamy :cool3: (i nie mwoie tu o zlocie:diabloti:) No nawet, nawet, jak na moje umiejętności to wysmienicie poszło :evil_lol: A Ty i tak 5 będziesz mieć :multi::loveu: Taak może będą xP Cała sala... na której jest jedna osoba hahaha xD[/QUOTE] Da sie mozemy razem mieszkać:razz: To co ty mnie przez okno podglądasz:crazyeye: zboczeniec:eviltong::eviltong: A to czyli przyjeżdżasz do mnie:D:D:razz: to super:D i zgadłas:evil_lol::evil_lol: [quote name='Iś & Chester'] Gdzie się spotykacie ?? Ja też Chce ! Ada mam propozycję, przeprowadź się gdzieś pomiędzy Rzeszowem a Krakowem, będziesz naszym punktem spotkań :evil_lol: bo ześ się kurde gdzieś w jakimś Poznaniu urodziła i co se myślisz no.[/QUOTE] U mnie w domu:D przyjedź:razz: Dlaczego ja:placz: chcesz mnie z mojego domu rodzinnego wyprowadzić... Jak bede miec prawo jazdy to do was obu dojadę:razz: Nie moja wina:placz: W Swarzędzu:eviltong::eviltong: Quote
Karolina. Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Hej :D Ale tu nagadane :-o Ale w sumie nie ma się co dziwić, gdzie Sweet tam nagadane :diabloti: :eviltong: Zdjęcia byś jakieś dała :mad: Quote
Sweet Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'] Ale tu nagadane :-o Ale w sumie nie ma się co dziwić, gdzie Sweet tam nagadane :diabloti: :eviltong: [/QUOTE] Ale śmieszne:diabloti:8):stop::obrazic: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Karolina. Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Sweet']Ale śmieszne:diabloti:8):stop::obrazic: :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] A co, może powiesz, że to nieprawda :diabloti: :eviltong: :diabloti: Quote
Sweet Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']A co, może powiesz, że to nieprawda :diabloti: :eviltong: :diabloti:[/QUOTE] No tak nieprawda:eviltong::eviltong: Quote
Foxowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jak to nie prawda to ja jestem święta xD Prawda śledziu :eviltong::eviltong: Quote
Avaloth Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 śledziu ? :D:megagrin::grin::mdleje: padłam :evil_lol: Acz Aduniu ja się z dziewczętami zgodzę.. :diabloti: Bo My wszystkie mieszkamy na południu kraju a Ty gdzieś tam wpizdu :evil_lol: nie będziemy się przecież wszystkie do Ciebie przenosić, tak ekonomiczniej :cool3: no w Swarzędziu no. czepiasz się xd U Ciebie w domu.. Hmm.. A no w sumie i tak miałam do Ciebie uciekać więc czemu nie :lol::diabloti: Quote
Sweet Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Foxowa']Jak to nie prawda to ja jestem święta xD Prawda śledziu :eviltong::eviltong:[/QUOTE] Może jesteś święta baranku kto wie:diabloti::eviltong::eviltong: [quote name='Iś & Chester']śledziu ? :D:megagrin::grin::mdleje: padłam :evil_lol: Acz Aduniu ja się z dziewczętami zgodzę.. :diabloti: Bo My wszystkie mieszkamy na południu kraju a Ty gdzieś tam wpizdu :evil_lol: nie będziemy się przecież wszystkie do Ciebie przenosić, tak ekonomiczniej :cool3: no w Swarzędziu no. czepiasz się xd U Ciebie w domu.. Hmm.. A no w sumie i tak miałam do Ciebie uciekać więc czemu nie :lol::diabloti:[/QUOTE] To nie padaj kochanie:eviltong: Ej i ty przeciwko mnie:mad: Nie moja wina że was tam w dół kraju wywiało:diabloti: Swarzędzu!!:eviltong: nie dziu żadnego dziu tam nie ma:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Kaya93 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Iś & Chester']To drugie pod łóżkiem pięknee :loveu::loveu: Ej wiesz że ja Cię na zlot bez Mai nie wpuszczę ? :diabloti: Musimy w końcu zrobić konkurs na głupa wszechczasów wśród psów :evil_lol: może jeszcze jacyś chętni się zgłoszą xd Gdzie się spotykacie ?? Ja też Chce ! Ada mam propozycję, przeprowadź się gdzieś pomiędzy Rzeszowem a Krakowem, będziesz naszym punktem spotkań :evil_lol: bo ześ się kurde gdzieś w jakimś Poznaniu urodziła i co se myślisz no.[/QUOTE] A dziękować :* Czy to jest szantaż? :evil_lol: Rozumiem w takim razie, że Krów też będzie :razz: :loveu: Tak masz racje! Ada musi zmienic miejsce zamieszkania :diabloti: Wtedy będziemy sie spotykać tugeder :evil_lol::loveu: [quote name='Sweet']Da sie mozemy razem mieszkać:razz: To co ty mnie przez okno podglądasz:crazyeye: zboczeniec:eviltong::eviltong: A to czyli przyjeżdżasz do mnie:D:D:razz: to super:D i zgadłas:evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] Taak razem :loveu: Mrrr ba! Co noc :evil_lol: Nawet sobie specjalną lornetke kupiłam :diabloti: Nie :diabloti: Ty do mnie :loveu: Quote
Kaya93 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Hej! Ale tu nagadane :-o Ale w sumie nie ma się co dziwić, gdzie Sweet tam nagadane :diabloti: Zdjęcia byś jakieś dała :mad:[/QUOTE] Hey hey :) Hahaha, zgadzam sie w 100% :loveu: Mam jakieś zdjęcia... może z 5 sie uzbiera :lol: Ale już dziś nie dam rady wstawić. Już padam i umieram :mdleje:. [quote name='Sweet']Ale śmieszne8):obrazic: [/QUOTE] Hehehe Aduś focha strzeliła :loveu: [quote name='Foxowa']Jak to nie prawda to ja jestem święta xD Prawda śledziu ?[/QUOTE] Witaj Oluś :* Ale ja Cie dawno nie widziałam! :roll: [quote name='Iś & Chester']śledziu ? :grin: padłam :evil_lol: Acz Aduniu ja się z dziewczętami zgodzę.. :diabloti: [B]Bo My wszystkie mieszkamy na południu kraju a Ty gdzieś tam wpizdu :evil_lol: nie będziemy się przecież wszystkie do Ciebie przenosić, tak ekonomiczniej :cool3: no w Swarzędziu no. czepiasz się xd[/B] U Ciebie w domu.. Hmm.. A no w sumie i tak miałam do Ciebie uciekać więc czemu nie :lol:[/QUOTE] Hahaha :diabloti: Zgadzam się! [quote name='Sweet']Może jesteś święta baranku kto wie:diabloti: To nie padaj kochanie:eviltong: Ej i ty przeciwko mnie:mad: Nie moja wina że was tam w dół kraju wywiało Swarzędzu!! nie dziu żadnego dziu tam nie ma:eviltong:[/QUOTE] To Ty kochana przeciewko nas! :diabloti: Nie masz wyjścia turururu xD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Byłam dziś w kinie :loveu: Było niesamowicie :loveu: Normalnie kocham Michaela :loveu: A mój osobisty Majkel obecnie smacznie chrapie :loveu: Ostatnio dostał jakiejś lizawy :evil_lol: co mnie wkurzać zaczyna. Wskakuje na kolana i liże co popadnie :mad: ledwo udaje mi sie ją oderwać i uspokoić :cool1: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [URL]http://images43.fotosik.pl/218/bf4a21c35fee6c8dmed.jpg[/URL] śliczna :loveu::loveu: Czesc i czołem Co u was ?:razz: Quote
Recommended Posts