malawaszka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 trzymajcie :kciuki: za Rubi proszę - trzymajcie mocno!!!!!!!!! nie wiem ile czasu, ale trzymajcie póki nie powiem Quote
zdwrdwd Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 malawaszka napisał(a):trzymajcie :kciuki: za Rubi proszę - trzymajcie mocno!!!!!!!!! nie wiem ile czasu, ale trzymajcie póki nie powiem Trzymamy trzymamy ;) Stenusia jak by nie spała to też by trzymała :D Quote
malawaszka Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 kochani trzymajcie :kciuki: z całej siły!!!!! Missieek zawiozła dziś Rubi do bardzo fajnego domku - nowa opiekunka wyrozumiała i spokojna, ale musimy się uzbroić w cierpliwość i trzymac :kciuki: żeby Rubi przyzwyczaiła się do dzieciaków - MUSI się udać!!!!! to byłby cud!!! Quote
zdwrdwd Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 malawaszka napisał(a):kochani trzymajcie :kciuki: z całej siły!!!!! Missieek zawiozła dziś Rubi do bardzo fajnego domku - nowa opiekunka wyrozumiała i spokojna, ale musimy się uzbroić w cierpliwość i trzymac :kciuki: żeby Rubi przyzwyczaiła się do dzieciaków - MUSI się udać!!!!! to byłby cud!!! Trzymamy trzymamy!!! I piszcie jak najszybciej jak już będzie wiadomo :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 póki co nie dzwonią więc brak wiadomości to dobra wiadomość :kciuki: bo jakby było nie tak to by dzwonili! missieek mówiła, że Rubi się bardzo fajnie zaprezentowała, nie była aż tak spięta, na smyczy idealnie - kurcze niech się uda!!! Quote
Kenny Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 :drink1::beerchug::cunao::popcorn::klacz::cool2: hurrra :loveu: ślicznotka w nowym domku :lol: oby wszystko było ok teraz...:roll: Quote
moana Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ojeej, ale wieści! Trzymam kciuki mocno! :multi::thumbs: Quote
malawaszka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Rubi trafiła na wspaniałą Rodzinę, cierpliwa opiekunka sprawiła, że Rubi stała się kanapowcem :multi: :loveu: czasem zdarza jej się warknac na dzieci, ale nad tym pracują - dzieciaki karmią Rubi smakołykami żeby się do nich przekonała :loveu: wkleję fragmencik maila :loveu: Jest bardzo spragniona pieszczot, wręcz do przesady. Najchętniej siedziała by z pyskiem na czyichś kolanach. Od trzech dni wykłada się do głaskania na grzbiet, więc chyba zyskaliśmy jej zaufanie. Pierwszej nocy kilka razy sprawdzała, czy jestem w swoim łóżku i wracała na swoją kanapę. Teraz już śpi spokojnie. Myślałam, że będzie trudniej, ale ona niesamowicie lgnie do człowieka i sama stara się o akceptację. Jakby chciała nas przekonać, że nie ma lepszego psa na świecie :-) Quote
bahlsa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Suuper się czyta takie wiadomości :loveu:, aż człowiek uśmiecha się sam do siebie. Warto czekać! żeby później przeczytać takie wieści. Quote
moana Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Piękne wieści!! :loveu: No to Rubi zmyka z mojego podpisu ;) Quote
Ewelina.w38 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Wreszcie "zaległe" wątki Olkuszowskich bid ruszyły!!! Tak się cieszę:multi::multi::multi: A przy okazji zaoffuje bo tragiczny wątek i pomoc a przede wszystkim zainteresowanie będzie potrzebne! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/zmasakrowany-pies-cierpi-zbieramy-na-hotel-pomocy-142987/index2.html#post12695951 Quote
Recommended Posts