moana Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Piękna dostojna sunia. Powinna z dumą kroczyć obok swojego pana (pani)... a nie lękliwie czekać na jakiekolwiek zainteresowanie i przyjacielski gest... :roll: Quote
Ewelina.w38 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Śliczna sunia czeka na dobry domek i to juz za długo!!! Hop hop szybko po domek!!!:lol: Quote
moana Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Właśnie zrobiłam swój pierwszy w życiu baner! Prosty taki, ale udało mi się go chyba nawet podlinkować.. Jeśli ktoś by miał ochotę skorzystać, zapraszam... :oops: Quote
Isadora7 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='moana'] Właśnie zrobiłam swój pierwszy w życiu baner! Prosty taki, ale udało mi się go chyba nawet podlinkować.. Jeśli ktoś by miał ochotę skorzystać, zapraszam... :oops: Bardzo ładny banerek, jak tak zaczynasz to ... powinnaś robić jak najwięcej i coraz lepszych. Naprawdę ładny. Quote
Kenny Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ja chętnie skorzystam z pięknego banerka Rubi ;) Quote
malawaszka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Rubi czeka na domek - ja ją widuję rzadko bo jak przyjeżdzam to ona się chowa, ale do missieek i Jej rodziny jest lepiej - to śliczna sunia i jak będzie miała swoich ludzi, którzy dadzą jej szansę i czas na przezwyciężenie strachu, będzie dla nich najkochańszą przylepką Quote
malawaszka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Rubi - jest śliczna, młoda, nie trzeba w nią az tak dużo pracy wkładać żby była fają sunią - czemu nikt jej nie chce? Quote
malawaszka Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 no i dziś Rubi wyszła z budy tylko na chwilkę jak byłam, ale zaraz się schowała :shake: Quote
moana Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Oj pilnie potrzebny jest jej swój człowiek, który spokojnie rozwiałby jej wszystkie strachy... Bidusia :roll: Quote
moana Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Przypomnę Rubi... A jak jej ogłoszenia?Ma aktualne? Quote
malawaszka Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 allegro, alegratla wyróżniona, e-zwierzak, cafeanimal odnawiam co jakiś czas, reszty nie miałam kiedy, więc jakby ktoś miał ochotę pododawać nowe to byłoby super Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Rubi ostatnio miała chwilę zapomnienia i radosnie bawiła się z missieek :loveu: Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Dogo wybiera kandydata do głosowania w KrakVecie - proszę o głosowanie na missieek http://www.dogomania.pl/forum/f28/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Quote
moana Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Mały ruch na wątku coś... :roll: Obiecuję jutro się zabrać za jakieś ogłoszenia... Malawaszko, czy mogłabyś wkleić linka do jakiegoś ogłoszenia, które robiłaś Rubi? (chętnie bym poodgapiała:oops:, jeśli mogę) Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 RUBI nieśmiała i delikatna roczna suczka szuka dobrego domu dzięki moana :loveu: Quote
moana Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dodałam Rubi na gumtree, a teraz zauważyłam, że Rubi ma tam już 3 ogłoszenia w sumie :) tu No nic, ja jej będę odnawiać regularnie. Zabieram się za inne. Quote
Recommended Posts