Jump to content
Dogomania

Biszkoptowo-ruda Rubi - POTRZEBNY DT i SOCJALIZACJA!! a jednak MA DOM!!! :-)

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna dostojna sunia. Powinna z dumą kroczyć obok swojego pana (pani)... a nie lękliwie czekać na jakiekolwiek zainteresowanie i przyjacielski gest... :roll:

Posted

Właśnie zrobiłam swój pierwszy w życiu baner! Prosty taki, ale udało mi się go chyba nawet podlinkować..
Jeśli ktoś by miał ochotę skorzystać, zapraszam... :oops:

Posted

[quote name='moana']

Właśnie zrobiłam swój pierwszy w życiu baner! Prosty taki, ale udało mi się go chyba nawet podlinkować..
Jeśli ktoś by miał ochotę skorzystać, zapraszam... :oops:

Bardzo ładny banerek, jak tak zaczynasz to ... powinnaś robić jak najwięcej i coraz lepszych. Naprawdę ładny.

Posted

Rubi czeka na domek - ja ją widuję rzadko bo jak przyjeżdzam to ona się chowa, ale do missieek i Jej rodziny jest lepiej - to śliczna sunia i jak będzie miała swoich ludzi, którzy dadzą jej szansę i czas na przezwyciężenie strachu, będzie dla nich najkochańszą przylepką

Posted

Mały ruch na wątku coś... :roll:
Obiecuję jutro się zabrać za jakieś ogłoszenia...
Malawaszko, czy mogłabyś wkleić linka do jakiegoś ogłoszenia, które robiłaś Rubi? (chętnie bym poodgapiała:oops:, jeśli mogę)

Posted

Dodałam Rubi na gumtree, a teraz zauważyłam, że Rubi ma tam już 3 ogłoszenia w sumie :) tu No nic, ja jej będę odnawiać regularnie. Zabieram się za inne.