an1a Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 WojciechTG napisał(a):;) noo i wkoncu sie nauczyla szczekac jak pies a nie zabawka ;) ;) ;) Musisz to koniecznie nagrać, bo to co ostatnio usłyszałam znowu mnie zwaliło z nóg ;) Boskie ma to szczeknięcie. Quote
rufusowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 WojciechTG napisał(a): umie juz "siad" "zostan" "lapa" "lezec" "daj" ;) noo i wkoncu sie nauczyla szczekac jak pies a nie zabawka ;) ;) ;) :crazyeye: ale postępy! Wojtek w Twoich rękach, to chyba niedługo zacznie mówić :evil_lol: Quote
WojciechTG Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Wojtek w Twoich rękach, to chyba niedługo zacznie mówić :evil_lol:[/quote] aaaaa to Cię niestety muszę zdziwić ;) Viva umie juz mowić niestety po swojemu ;) a chodzi mi o to, że kiedy chce jej sie "wyjść na dwór" podchodzi pod drzwi i piszczy ;) udało mi się ją nauczyć na gazecie ;) przesowałem w strone drzwi i teraz juz wie co to dom a gdzie miejsce do załatwiania ;) :multi: nareszcie bo już myslalem ze panele odejda mi w druga strone od tej "wody" :eviltong: :evil_lol: Quote
rufusowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 WojciechTG napisał(a):aaaaa to Cię niestety muszę zdziwić ;) Viva umie juz mowić niestety po swojemu ;) a chodzi mi o to, że kiedy chce jej sie "wyjść na dwór" podchodzi pod drzwi i piszczy ;) udało mi się ją nauczyć na gazecie ;) przesowałem w strone drzwi i teraz juz wie co to dom a gdzie miejsce do załatwiania ;) :multi: nareszcie bo już myslalem ze panele odejda mi w druga strone od tej "wody" :eviltong: :evil_lol: nooo mówie nauczyciel dobry, to i postępy błyskawiczne :p niektóre bullowate chrumkają....ciekawe czy Vivka też będzie :evil_lol: Quote
WojciechTG Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ale dziś mam zaszczyt się pochwalić postępami Księzniczki ;) myślałem o zakupie klikiera ale treser psow pan J. Gałuszka polecil mi zamiast tego zakrętkę od soku KUBUŚ ;) nie macie pojęcia jakie malutka w dniu dzisiejszym zrobila postępy :multi: :multi: wydaje identyczny dzięk a Vivka od razu reaguje po dobrze zrobinoej komendzie ;) nawet dziś nagrałem filmik na tel ale musze sie zapoznac z zasadami wrzucania filmow na you tube ;) jestem z niej dziś szczerze zadowolony ;) :loveu: (mam nadzieje ze sie utrzyma w przkonaniu robienia dobrych rzeczy ;) ) Quote
WojciechTG Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 W dniu wczorajszym możemy uznać Vivke oficjalnie HANYSEM :D:D polubiła Tarnogórskie KABLE :p przez nią nie miałem 2 dni internetu :eviltong: Łobuziak ;) Quote
rufusowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 :diabloti: warszawianka pokazała jaja :diabloti: a moze chcesz dla niej kolegę? http://www.dogomania.pl/forum/f28/felek-szczenie-amstaffa-uroda-nie-przyniosla-mu-szczescia-133955/#post11994894 :p Quote
WojciechTG Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dlaczego tam pisze że uroda nie przyniosła mu szczęścia... ?? przecież on jest śliczny !! ale ja jednak wole mojego CZERWONEGO NOCHALKA ;) poprzesyłam linki do znajomych może się uda coś sklecić ;) P.Sssss : to już nie Warszawianka tylko Ślązok :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
rufusowa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No niech Ci będzie ze Ślązok :diabloti: jesli chodzi o tytuł, to jest adekwatny, bo pomimo że chłopak ładny, to tuła sie od właściciela do właściciela bo kazdy sie w nim zakochuje nie zastanawiając sie czy jest w stanie zapewnić mu odpowiednie warunki itp....no i teraz szukamy domku takiego na zawsze :) kazda reklama się przyda :p Quote
Vectra Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 WojciechTG napisał(a):W dniu wczorajszym możemy uznać Vivke oficjalnie HANYSEM :D:D polubiła Tarnogórskie KABLE :p przez nią nie miałem 2 dni internetu :eviltong: Łobuziak ;)ale miałeś prąd i z tego powinieneś się cieszy.:evil_lol: Quote
WojciechTG Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Alicja napisał(a)::multi:Księżniczka blisko nas Tzn ;) jak blisko ;) :eviltong: ;) Quote
WojciechTG Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 YouTube - 12032009025 Jeszcze jak zabawka ;))) Quote
WojciechTG Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 YouTube - 12032009026 Wkońcu się nauczyła normalnie szczekać ;)) an1a specjalna dedykacja dla Ciebie ;))) Quote
agaga21 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 jaka ona jest śmieszna!!!!! i jakie miny robi!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:ale masz perełkę wojtku w domu!cud-miód! Quote
WojciechTG Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 a właśnie tak wyglądają często nasze popołudnia ;) :evil_lol: KANGUREK :diabloti: Quote
WojciechTG Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 doddy napisał(a):Ale urosła :crazyeye: Nooo nie ma się co dziwić jak je za pół konia ;) :evil_lol: Quote
rufusowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 alez ona jest przesłodka :loveu::loveu::loveu: do schrupania :loveu: Quote
Alicja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 WojciechTG napisał(a):Tzn ;) jak blisko ;) :eviltong: ;) dość blisko ;) jest cudowna :loveu::loveu::loveu::loveu: nie pogniewajcie się ...ale sprawa życia :shake: PROSIMY O POMOC !!!!! :mdleje: DAJ PIĄTAKA - NA AŚCIAKA !! Na badania Luisa - do 31 marca !! Quote
WojciechTG Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='Alicja']dość blisko ;) jest cudowna :loveu::loveu::loveu::loveu: aaaaaaa już wiem ;) RYBNIK ;) noooo to nie aż tak blisko ;P Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 WojciechTG napisał(a):Alicja napisał(a):dość blisko ;) jest cudowna :loveu::loveu::loveu::loveu: aaaaaaa już wiem ;) RYBNIK ;) noooo to nie aż tak blisko ;P ale też nie daleko ;) Quote
WojciechTG Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='doddy']Ale starszego to nikt nie chce. :diabloti: Same malutkie i tylko Heśkę! Etiopczyka Vivy to już nie chcą, bo... "Zakochali się w Hesi na zdjęciach". :p a jednaaaaaaaaaaaaak ktoś pokochał i już nie odda za żadne skarby świata ;) :P byłem z nią dziś na wadze ....... 13 kilogramow miłości ;) Quote
agaga21 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 WojciechTG napisał(a):[quote name='doddy']Ale starszego to nikt nie chce. :diabloti: Same malutkie i tylko Heśkę! Etiopczyka Vivy to już nie chcą, bo... "Zakochali się w Hesi na zdjęciach". :p a jednaaaaaaaaaaaaak ktoś pokochał i już nie odda za żadne skarby świata ;) :P byłem z nią dziś na wadze ....... 13 kilogramow miłości ;) i 13 kg słodyczy!:crazyeye::evil_lol:dobrze, że nie jesteś na diecie;):evil_lol: Quote
Recommended Posts