Jump to content
Dogomania

HESIA i VIVA - szczeniaki PITBULLKI - OBIE W SUPER DOMACH

Recommended Posts

Posted

WojciechTG napisał(a):
;) noo i wkoncu sie nauczyla szczekac jak pies a nie zabawka ;) ;) ;)

Musisz to koniecznie nagrać, bo to co ostatnio usłyszałam znowu mnie zwaliło z nóg ;) Boskie ma to szczeknięcie.

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WojciechTG napisał(a):

umie juz "siad" "zostan" "lapa" "lezec" "daj" ;) noo i wkoncu sie nauczyla szczekac jak pies a nie zabawka ;) ;) ;)

:crazyeye: ale postępy!

Wojtek w Twoich rękach, to chyba niedługo zacznie mówić :evil_lol:

Posted

Wojtek w Twoich rękach, to chyba niedługo zacznie mówić :evil_lol:[/quote]
aaaaa to Cię niestety muszę zdziwić ;)
Viva umie juz mowić niestety po swojemu ;)
a chodzi mi o to, że kiedy chce jej sie "wyjść na dwór" podchodzi pod drzwi i piszczy ;) udało mi się ją nauczyć na gazecie ;) przesowałem w strone drzwi i teraz juz wie co to dom a gdzie miejsce do załatwiania ;)
:multi: nareszcie bo już myslalem ze panele odejda mi w druga strone od tej "wody" :eviltong: :evil_lol:

Posted

WojciechTG napisał(a):
aaaaa to Cię niestety muszę zdziwić ;)
Viva umie juz mowić niestety po swojemu ;)
a chodzi mi o to, że kiedy chce jej sie "wyjść na dwór" podchodzi pod drzwi i piszczy ;) udało mi się ją nauczyć na gazecie ;) przesowałem w strone drzwi i teraz juz wie co to dom a gdzie miejsce do załatwiania ;)
:multi: nareszcie bo już myslalem ze panele odejda mi w druga strone od tej "wody" :eviltong: :evil_lol:

nooo mówie nauczyciel dobry, to i postępy błyskawiczne :p
niektóre bullowate chrumkają....ciekawe czy Vivka też będzie :evil_lol:

Posted

Ale dziś mam zaszczyt się pochwalić postępami Księzniczki ;) myślałem o zakupie klikiera ale treser psow pan J. Gałuszka polecil mi zamiast tego zakrętkę od soku KUBUŚ ;) nie macie pojęcia jakie malutka w dniu dzisiejszym zrobila postępy :multi: :multi: wydaje identyczny dzięk a Vivka od razu reaguje po dobrze zrobinoej komendzie ;) nawet dziś nagrałem filmik na tel ale musze sie zapoznac z zasadami wrzucania filmow na you tube ;) jestem z niej dziś szczerze zadowolony ;) :loveu: (mam nadzieje ze sie utrzyma w przkonaniu robienia dobrych rzeczy ;) )

Posted

Dlaczego tam pisze że uroda nie przyniosła mu szczęścia... ?? przecież on jest śliczny !! ale ja jednak wole mojego CZERWONEGO NOCHALKA ;) poprzesyłam linki do znajomych może się uda coś sklecić ;)
P.Sssss : to już nie Warszawianka tylko Ślązok :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti:

Posted

No niech Ci będzie ze Ślązok :diabloti:

jesli chodzi o tytuł, to jest adekwatny, bo pomimo że chłopak ładny, to tuła sie od właściciela do właściciela bo kazdy sie w nim zakochuje nie zastanawiając sie czy jest w stanie zapewnić mu odpowiednie warunki itp....no i teraz szukamy domku takiego na zawsze :)

kazda reklama się przyda :p

Posted

WojciechTG napisał(a):
W dniu wczorajszym możemy uznać Vivke oficjalnie HANYSEM :D:D polubiła Tarnogórskie KABLE :p przez nią nie miałem 2 dni internetu :eviltong: Łobuziak ;)
ale miałeś prąd i z tego powinieneś się cieszy.:evil_lol:

Posted

WojciechTG napisał(a):
Alicja napisał(a):
dość blisko ;)

jest cudowna :loveu::loveu::loveu::loveu:

aaaaaaa już wiem ;) RYBNIK ;) noooo to nie aż tak blisko ;P

ale też nie daleko ;)

Posted

[quote name='doddy']Ale starszego to nikt nie chce. :diabloti: Same malutkie i tylko Heśkę! Etiopczyka Vivy to już nie chcą, bo... "Zakochali się w Hesi na zdjęciach". :p

a jednaaaaaaaaaaaaak ktoś pokochał i już nie odda za żadne skarby świata ;) :P byłem z nią dziś na wadze ....... 13 kilogramow miłości ;)

Posted

WojciechTG napisał(a):
[quote name='doddy']Ale starszego to nikt nie chce. :diabloti: Same malutkie i tylko Heśkę! Etiopczyka Vivy to już nie chcą, bo... "Zakochali się w Hesi na zdjęciach". :p

a jednaaaaaaaaaaaaak ktoś pokochał i już nie odda za żadne skarby świata ;) :P byłem z nią dziś na wadze ....... 13 kilogramow miłości ;)

i 13 kg słodyczy!:crazyeye::evil_lol:dobrze, że nie jesteś na diecie;):evil_lol: