Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='Weron_ciau']A ja mam wuyzuty sumienia ze nie zaczepilam Marciono jak przechodzil :evilbat: :([/quote]

to mnie pewnie też widziałaś :wink:[/quote]No wlasnie jak ja wychodzilam z hali to marcino wchodzil i jka sie zorientowalam ze to on to sie wrocilam ale jush bylo za pozno bo go nie znalazlam :(

Posted

My jestesmy bardzo zadowloeni z wyniku , mamy CWC :D Trip bardzo ładnie sie wystawił i był zadziwiająco spokojny , nawet sędzia to zauważył i napisała nam "zrównoważony charakter".

Szkoda, że nie wiem jak większość z dogomaniaków wygląda :( no ale poznałam wreszcie sporo dobermaniarzy z sieci :)

Posted

[quote name='pszym'][quote name='Fuka'][b]Pszym[/b], a mi tez możesz te zdjecia w normalnej wielkosci dać mailem? Please :roll:[/quote]

To daj na priva adres, jutro wyślę... 8)[/quote]
no przeciez macie moj email - Twoja żona ma!

Posted

Shmaniak, a na tych to też Ty? 8)
[img]http://www.bulldom.com/fotki/wystawy/shmaniak2.jpg[/img]
[img]http://www.bulldom.com/fotki/wystawy/shmaniak3.jpg[/img][/img]

Posted

[quote name='sh_maniak']A ty Marku z Gromem jak wiedziałeś, ze ja to ja to mogłes podejśc chociaż BRY powiedzieć[/quote]

Bo Ja Ciebie głownie na ringu widziałem jak byłaś, a poza ringiem to jakos nie :(

Przepraszam, ze fotki słabej jakoś ale Sajko ma słaby aparat 8)

Posted

[b]ja miałam to samo z Tobą Babciu w Głogowie - na ringu byłaś a poza znikałaś :o
a widziałąs opiliśmy w Barze Twoje sukcesy wczoraj moja Ty PRA :D [/b]

Posted

[quote name='carotina'][b]Gidget[/b], kto wygral MP?[/quote]Ja tylko wiem, że Misi nikt nie wziął. A tyle było hałasu!!!

Agasia chyba miała w końcu kerraka czapli, ale więcej nic nie wiem.

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='carotina'][b]Gidget[/b], kto wygral MP?[/quote]Ja tylko wiem, że Misi nikt nie wziął. A tyle było hałasu!!!

Agasia chyba miała w końcu kerraka czapli, ale więcej nic nie wiem.[/quote]

racja 8) , hałasu to zawsze jest dużo :wink: :lol:
Szkoda, że Paulina miała ten problem z samochodem :( i nie dojechała, wtedy wszystko byśmy wiedzieli :wink:

Posted

Dzieki Dorota :Rose:
[quote]Ja tylko wiem, że Misi nikt nie wziął. A tyle było hałasu!!![/quote]
gdybym dojechala to uwierz mi - przyszlabym od razu do Was :cry: I przepraszam Czaple - wiem, ze mialam wyjsc na porownanie, w koncu sama tak bardzo chcialam... ale nie moja wina :( Mam nadzieje, ze bede miala jeszcze okazje sie z Wami spotkac ;)

Posted

Flaire-
my po Twoim opisie dojazdu bezbłędnie trafiliśmy na wiadukt- tam porzuciliśmy opisy, bo były drogowskazy na Stadion Zawiszy.

A jak wykręciliśmy w te krzaki, to już sobie przypomnieliśmy dojazd (byliśmy tam dwa lata temu w maju).

Zadowolniona jestem- skończyłam dorosły championat z Aisatsu, a Harwey (znowu się czołgając) dostał przepiękny opis i adnotację "przepiękny pies- szkoda, że nie chce się pokazywać".

Gosia

Posted

[quote name='orsini']JAKIE FAJNE ROZETY!!!
za co takie dawali???[/quote]

Te sliczne rozetki byly za BOG :D :D
A za pierwsze miejsca w konkurecjach typu BIS PUPPY byl sliczny pluszowy piesek :lol:

Posted

Troche pozno ale tez sie pochwale.
Ja wystawialam Jowo i mlody wywalczyl CWC czym rozpoczal Championat Pl, (
tak jakos wyszlo ze wczesniej rozpoczal intera i championat Litwy i
Bialorusi ale mysle ze nadrobimy :-) Najlepszego Psa , a potem BOB,
natomiast w klasie mlodziezy debiutowal Choc czyli Triple Choc Brownie
Azurowa Amhara ,który dostal Zw Mlodziezy i rozpoczal Ml.Championat.

Natomiast w sobote w Izraelu na swojej pierwszej wystawie , do tego Klubowej
prezentowal sie ponek z ostatniego miotu i w wieku zaledwie 10 miesiecy
wywalczyl tytul Ml.Zw,Klubu i BOB. A na wyborach BIS stwierdzil ze jest to
super miejsce gdzie mozna robic wszelkie podskoki i wygibasy.
Ciesze sie bardzo
pozdrawiam Ewa

ps- widziałam ze na wyborach grupy na fotkach jest moj lhasa , czy mogę wykorzystac to zdjęcie u siebie na stronie?

Posted

Gosiu, ja też pojechałam w końcu inaczej, bo mi tamtejsi tubylcy poradzili, jak jechać. :D Ale również powiedzieli, że sposób, który tu opisałam też działą (troszkę dłuższa droga, ale na mapie wyglądało, że prostsza).

Szkoda tylko, żeśmy się nie widziały - ja jakoś nie skojarzyłam, że Ty tam będziesz. :(

Posted

Falire jak jak z bratem rowerek kiedys tam jechalam to sie zgubilam choc tam mieszkam w Bydzi ale troch daleko mam :/
A terash bez problemowo docieram ;) Na Zwisze jest wiele drog ;)
A ja czytalam w gazecie ale tylko troch ze Zawisza powoli bankrutuje...
ale tu jush z innej bajki

Posted

[quote name='Marek z Gromem'][quote name='sh_maniak']A ty Marku z Gromem jak wiedziałeś, ze ja to ja to mogłes podejśc chociaż BRY powiedzieć[/quote]

Bo Ja Ciebie głownie na ringu widziałem jak byłaś, a poza ringiem to jakos nie :(

Przepraszam, ze fotki słabej jakoś ale Sajko ma słaby aparat 8)[/quote]

Rozumiem :)

Ja się i tak cieszę, ze jakiekolwiek fotki są :angel: ( ja wziełam z domu nie ten aparat co miałam, wziełam za słaby na halę :( ).
Dziękuje Wam jeszcze raz za foteczki :buzi:

Posted

[quote name='Fuka'][b]ja miałam to samo z Tobą Babciu w Głogowie - na ringu byłaś a poza znikałaś :o
a widziałąs opiliśmy w Barze Twoje sukcesy wczoraj moja Ty PRA :D [/b][/quote]

Tia bo pomyslę, ze pojawiam się i znikam :lol:

Nie widziałam, juz tam lecę :wink:

Posted

Sh_maniak a aj na mojej stronce mam taka fotecke i nie weim czy to Husky czy akita a jeszcze jakis blad wystepuje i nie moge skopiawac adresu :/ Jesli mogla byss... ;)
[url]http://www.facula.w.interia.pl[/url] w dziale psy ;) Chodzi o te w klatce

Posted

[quote name='Weron_ciau']Sh_maniak a aj na mojej stronce mam taka fotecke i nie weim czy to Husky czy akita a jeszcze jakis blad wystepuje i nie moge skopiawac adresu :/ Jesli mogla byss... ;)
[url]http://www.facula.w.interia.pl[/url] w dziale psy ;) Chodzi o te w klatce[/quote]

stronka mi sie nie otwiera.......nie prawidłowy adres :-?

Posted

Marku- gratulacje, KING jest piekny, jestem pod wrazeniem, pierwszy raz widzialam go na zywo!

A u nas- piewrsza wystawa- nie tylko Megi, ale i moja ;) No, bylo smiesznie - generalnie tak powiem. Mega miala swoja chwile, kiedy w dzikim podskoku poczas koleczka zerwala mi sie z ringowki :)) A publicznosc zrobila tylko: Aaaaa! :)
Coz, pani musi sie doszkolic ;) Ale pierwsze koty za ploty

Posted

[quote name='Cardi']Wstawiam jeszcze jedno zdjecie OJALKI zrobione przez Ule Staszczyk
:D [img]http://gauchokennel.w.interia.pl/ojalkastoibydgoszcz.jpg[/img]

Jesli ktos chcialby stawke jakiejs rasy piszcie,..............tylko nie ON, GOLDENY , LABY i ROTKI :wink: Zartuje :D[/quote]

Cardi śliczne zdjęcie!Gratuluję wszystkim!
Jak możesz to wpadnij do zk w środę ok.18 na ciacho :lol:

Martuś jestem z Ciebie dumna :grins: i z Asnapi też of kors ;)

Mogłabym prosić o stawkę owczarków szkockich??? :roll:

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='Weron_ciau']Sh_maniak a aj na mojej stronce mam taka fotecke i nie weim czy to Husky czy akita a jeszcze jakis blad wystepuje i nie moge skopiawac adresu :/ Jesli mogla byss... ;)
[url]http://www.facula.w.interia.pl[/url] w dziale psy ;) Chodzi o te w klatce[/quote]

stronka mi sie nie otwiera.......nie prawidłowy adres :-?[/quote]
facula.w.interia.pl albo przez podpis jak nie wejdzie i do dzialu Psy
[url]http://facula.w.interia.pl/4.html[/url] to link jest o