Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chandler napisał(a):
Zdjęcia będą jutro. Przepraszam Was bardzo, ale nie mogę ich dzisiaj "obrobić".

Nuie martw się ;) Czekaliśmy tak długo to i ten jeden dzionek przeczekamy. A tymczasem - Fabia w górę, na pierwszą!!! :multi:

Posted

Wklejam obiecane zdjęcia Fabii.

Ta suczka powinna trafić najpierw do domu tymczasowego, z nią trzeba popracować, nauczyć przyjaźni z człowiekiem...

Ładna jest, prawda...?

Posted

[quote name='AdaK']Chandler ona jest... PIĘKNA!!! Teraz można już banerki porobić?

Ty tu rządzisz Ada w sprawie banerków :cool3:.

Bardzo dziękuję za pomoc.

@mgie - podrzucam Fabię i Twojego biało-czarnego szorściaka od P. Marzeny Elzie. Niech sobie czekają w kolejce na ewentualny dt...

Posted

Chandler dzięki wielkie. Jestem pewna ,że po pobycie w dt szorściak będzie super psem.
Fabia czeka na DT ale ogłoszenia można zrobić?

Posted

[quote name='Chandler']Ty tu rządzisz Ada w sprawie banerków :cool3:.[quote name='Chandler']

Ja się na tym nie znam cosik kombinowałam, ale nie wyszło :evil_lol:. Napiszę z prośbą do osoby, która je robi...

Posted

Przepraszam, ale mało jestem na dogo. Siła wyższa...:lol:

mgie - z tymi ogłoszeniami Fabii to trzeba uważać..., mozna to zrobić pod warunkiem, że napisze się szczerze, że wymaga doświadczonego opiekuna.
Ja będę zaglądała do wątków, ale nie zawsze teraz mogę być każdego dnia.

Posted

sbd co chceszz powiedzieć dokładnie mówiąc "doświadczonego" DT? Chodzi o taki,. w którym ktoś będzie pracował nad charakterem Fabii\? Czy mogę pisać do różnych DT z prośbą o nie dla Fabii? Oczywiście z zaznaczeniem, że potrzebuje doświadczonego DT.

EDIT:

Dobra piszę już i wysyłam maile. Oby się coś trafiło :modli:

Posted

ja sceptycznie ejstem nastawiona do płatnych dt - z tego powodu, ze trudno uzbierać deklaracje, a jeszcze trudniej je potem egzekwowac. oczywiście przypadkom medialnym jest łatwiej, ale i tak często sa problemy. ważna rzecz do zastanowienia - czy mortikia ma wprawę z trudnymi psami, tzn psami do ułożenia, zasadniczo niemal od początku? jeśli tak, to musimy wziąć pod uwagę, ze to może być jedyna (a na pewno jedna z baaaaardzo niewielu) szans fabii na resocjalizację.

wiem, ze fundacja nie ma pieniędzy w nadmiarze, lae często zdarza się sponsorowanie tego czy innego psa w dt. czy fabia ma wirtualnego opiekuna? czy dt byłoby za opłacenie karmy i leczenia (tak, zeby było dla mortikii bezkosztowo), czy dodatkowo jakis grosik tzreba zakładać? to wszystko raczej chciałabym wiedzieć, zanim będę mogła rozsądnie wypowiedzieć sie na temat naszych możliwości....

o matko, ale te posty kicają!!!

Posted

Dziękuję za pw mortikia.
Problem jest z... pieniędzmi. Fabia w tej chwili nie ma żadnych funduszy, więc w tej chwili odpada dla niej płatny dt. Tak myślę.
Powiedzmy, że uzbieramy pieniądze na jeden miesiąc pobytu Fabii, ale co dalej? Nie mamy pewności, czy ona znajdzie przez ten czas dom? Co wtedy?
Co myślicie Dziewczyny?

Dzisiaj już chyba nie będę na dogo.

Posted

Też dostałam PW od mortikii. Jeśli chodzi deklaracje to jest szansa uzbierać te stałe deklaracje, ale tutaj potrzeba więcej osób... Zobaczcie, na wątek akltywnie zaglądają tylko mgie sbd i Chandler... :-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...