sleepingbyday Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 jestem.... nie kojrzyłąm tego wątku :oops::oops::oops: załamują mnie wątki psów o.sz. serio. cisza, wiater hula, żadnych njusó od psów, żadnych nowych zdjęć, jak psa w takiej sytuacji promować??
Chandler Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Nie wiem...:shake: Są takie dni, jak dzisiaj, że nic już nie wiem... Zdaję sobie sprawę, że muszą być "njusy" jak mówisz czasem i fotki, ale nie ma i nic na to nie poradzę. Naprawdę tak trudno się zmusić, żeby do psiaków z O.Sz. pozaglądać, pogadać w wątku, może komuś jakiś pomysł wpadnie do głowy, może ktoś przyuważy wątek. Przecież tu o psiaki chodzi, psiaki egzystujące w specyficznym miejscu, bo to schronisko, ale inne od wszystkich...:shake: Ja to nie do Ciebie piszę SBD, tylko tak ogólnie... Te psy z O.Sz., które są teraz na dogo, to psy "z domu", a nie z wybiegów. Te "z domu" właściwie nadają się od razu do adopcji...
sleepingbyday Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 wiem, że nie ma szans na regularne fotki i njusy i to jest pech dla tych psów. wiem, że nie wszystkie psy tak mają, ze non stop sa informacje, ale są odwiedzane mimo to. czasem tak jest z wątkami, że jakoś nie mogą się wybić.może zła passa się skończy, może coś się ruszy. ale to nie tak, że trudno wejść na wątek, bo wiadomo, że łatwo. tylko że smutno i ... jakaś taka beznadzieja wisi nad tymi psami...
Chandler Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Fabia, Fabia, Fabia... Ogarnia mnie czarna rozpacz, gdy zaglądam do twojego wątku :-(.
sleepingbyday Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 a ja sobie obiecałam optymizm na wątkach o.sz. :roll:
sleepingbyday Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ćwiczę, ćwiczę, może się naumiem :diabloti:
Chandler Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Mają być nowe, dobre zdjęcia - termin pod koniec tego tygodnia. Mam nadzieję, że tak będzie :roll:.
Chandler Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Przyszłam poczekać z Tobą SBD... Razem raźniej.
sleepingbyday Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 cos by człowiek przekąsił, jak juz tu siedzumy :p
Chandler Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Fabia... :loveu: - a jak będzie zdrobniale? Przytachałam Ci SBD Smacznego!
sleepingbyday Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 o, dzięki. co prawda nie wiem, czy umiem tak paszczę szeroko otworzyc, nie jestem mick jagger, ale jakos nadkąszę i dam radę. fabia? hmmmm..... (po dwóch godzinach) fabiola? fabiśka? fabiutek? skoda :crazyeye:?
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dobra chyba najlepiej będzie tak: - zrobic banerki, mona wykorzystac zdjecie gfdzie ona sie tak kuli i wrzucic opis "10-mies. Fabia, zapomniana przez wszystkich" albo bez tego 10 mies. - rozesłać znajomym linka do watku na dogo, innych forach skype i gadu gadfu. No raz raz ruszamy do pracy ;)
Chandler Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Ada - w weekend mają być zdjęcia - teraz już na 100% (tak myślę). Wstrzymajmy się może kilka dni - dobre zdjęcia są bardzo ważne w ogłoszeniach. Co myślisz?
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 no w sumie, a jesli moge spytac mamy dogomaniacka wtyke tam w o.sz.?
mgie Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Z jednym zdjęciem cudów nie zdziałamy.. Oby faktycznie było na stojąco! :shake: Chandler zajrzyj do Bzibzi :cool3:
Chandler Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Czekam na zdjęcia mgie..:cool1: Ale pamiętam o Fabii, pamiętam. Przyjdę tu z jej zdjęciami. (dowiedziałam się, że koleżanka Fabii - Dżina ma tylko jedno nowe zdjęcie, mam nadzieję, że na stojąco...:placz:)
sleepingbyday Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 wysłac zdjęcia - to chwila.... czekamy, czekam..
_ogonek_ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Nie mam nic ani się nie czepiam ale te zdjęcia miały być z miesiąc temu. Po cichu sobie obserwuję wątek. Czy chwilowo (bo pomoc chyba natychmiast potrzebna) nie można umieścić zdjęcia zamieszczonego w pierwszym poście? Wygląda tam na przerażoną, co nada banerkowi (jesli jakiś będzie) nieco więcej dramatyzmu. Przynajmniej ja tak to widzę. Nie wszyscy którzy tu zaglądają też chcą tyle czekać.... A link w połączeniu z banerkami, to niestety niedozwolona kombinacja.
_ogonek_ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Chandler czekam z niecierpliwością ;) Liczę na to, że zdjęcia będą :D Fabia do góry!
Chandler Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Zdjęć znowu nie ma :cool1:. Ada - Fabia musi chwilę poczekać. To nie jest tak, że ja zapomniałam o suczce, ale muszę trochę po kolei działać. Potrzebne są dobre zdjęcia Fabii i ja je zdobędę. Muszę też mieć więcej informacji o niej (podstawowych, nie żadne tam cuda) i to jest niezbędne, bo dzwonią ludzie z ogłoszeń i oczekują na konkretne info. W przypadku Fabii nic o niej nie wiem, na zdjęciach wygląda, jak wygląda - to nie przejdzie, bo ja nie będę wciskała ewentualnym chętnym do adopcji przysłowiowego kota w worku, bo jest wtedy duże prawdopodobieństwo, ze Fabia znajdzie się ponownie na ulicy. W sobotę ma być w schronisku kilka osób, będę bardzo prosila, żeby skupić się na obfoceniu psiaków, które już mają wątki na dogo (a więc i Fabii). Nic innego nie mogę w tej chwili zaproponować, choć bardzo bym chciała.
Recommended Posts