Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem....
nie kojrzyłąm tego wątku :oops::oops::oops:
załamują mnie wątki psów o.sz. serio.
cisza, wiater hula, żadnych njusó od psów, żadnych nowych zdjęć, jak psa w takiej sytuacji promować??

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem...:shake: Są takie dni, jak dzisiaj, że nic już nie wiem...
Zdaję sobie sprawę, że muszą być "njusy" jak mówisz czasem i fotki, ale nie ma i nic na to nie poradzę.
Naprawdę tak trudno się zmusić, żeby do psiaków z O.Sz. pozaglądać, pogadać w wątku, może komuś jakiś pomysł wpadnie do głowy, może ktoś przyuważy wątek. Przecież tu o psiaki chodzi, psiaki egzystujące w specyficznym miejscu, bo to schronisko, ale inne od wszystkich...:shake: Ja to nie do Ciebie piszę SBD, tylko tak ogólnie...
Te psy z O.Sz., które są teraz na dogo, to psy "z domu", a nie z wybiegów. Te "z domu" właściwie nadają się od razu do adopcji...

Posted

wiem, że nie ma szans na regularne fotki i njusy i to jest pech dla tych psów. wiem, że nie wszystkie psy tak mają, ze non stop sa informacje, ale są odwiedzane mimo to. czasem tak jest z wątkami, że jakoś nie mogą się wybić.może zła passa się skończy, może coś się ruszy.
ale to nie tak, że trudno wejść na wątek, bo wiadomo, że łatwo. tylko że smutno i ... jakaś taka beznadzieja wisi nad tymi psami...

Posted

o, dzięki. co prawda nie wiem, czy umiem tak paszczę szeroko otworzyc, nie jestem mick jagger, ale jakos nadkąszę i dam radę.

fabia? hmmmm.....

(po dwóch godzinach) fabiola? fabiśka? fabiutek?

skoda :crazyeye:?

Posted

Dobra chyba najlepiej będzie tak:
- zrobic banerki, mona wykorzystac zdjecie gfdzie ona sie tak kuli i wrzucic opis "10-mies. Fabia, zapomniana przez wszystkich" albo bez tego 10 mies.
- rozesłać znajomym linka do watku na dogo, innych forach skype i gadu gadfu.
No raz raz ruszamy do pracy ;)

Posted

Ada - w weekend mają być zdjęcia - teraz już na 100% (tak myślę). Wstrzymajmy się może kilka dni - dobre zdjęcia są bardzo ważne w ogłoszeniach. Co myślisz?

Posted

Z jednym zdjęciem cudów nie zdziałamy.. Oby faktycznie było na stojąco! :shake:

Chandler zajrzyj do Bzibzi :cool3:

Posted

Czekam na zdjęcia mgie..:cool1: Ale pamiętam o Fabii, pamiętam.
Przyjdę tu z jej zdjęciami.

(dowiedziałam się, że koleżanka Fabii - Dżina ma tylko jedno nowe zdjęcie, mam nadzieję, że na stojąco...:placz:)

Posted

Nie mam nic ani się nie czepiam ale te zdjęcia miały być z miesiąc temu. Po cichu sobie obserwuję wątek. Czy chwilowo (bo pomoc chyba natychmiast potrzebna) nie można umieścić zdjęcia zamieszczonego w pierwszym poście? Wygląda tam na przerażoną, co nada banerkowi (jesli jakiś będzie) nieco więcej dramatyzmu. Przynajmniej ja tak to widzę. Nie wszyscy którzy tu zaglądają też chcą tyle czekać.... A link w połączeniu z banerkami, to niestety niedozwolona kombinacja.

Posted

Zdjęć znowu nie ma :cool1:.
Ada - Fabia musi chwilę poczekać. To nie jest tak, że ja zapomniałam o suczce, ale muszę trochę po kolei działać.
Potrzebne są dobre zdjęcia Fabii i ja je zdobędę. Muszę też mieć więcej informacji o niej (podstawowych, nie żadne tam cuda) i to jest niezbędne, bo dzwonią ludzie z ogłoszeń i oczekują na konkretne info. W przypadku Fabii nic o niej nie wiem, na zdjęciach wygląda, jak wygląda - to nie przejdzie, bo ja nie będę wciskała ewentualnym chętnym do adopcji przysłowiowego kota w worku, bo jest wtedy duże prawdopodobieństwo, ze Fabia znajdzie się ponownie na ulicy.
W sobotę ma być w schronisku kilka osób, będę bardzo prosila, żeby skupić się na obfoceniu psiaków, które już mają wątki na dogo (a więc i Fabii). Nic innego nie mogę w tej chwili zaproponować, choć bardzo bym chciała.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...