_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ogłoszenie na adopcje.org wygasło ale jest na nowo odświeżone :-)
_ogonek_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 To czekanie na zdjęcia zaczyna mnie powoli i dobijać i denerwować :roll:
Chandler Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Ada - rozumiem, ale nic na to nie poradzę. Mam nadzieję, że w końcu się uda. Dobre zdjęcie, to wiecej niz połowa sukcesu w ogłoszeniu, poza tym nic właściwe nie wiem o Fabii.
_ogonek_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Chandler napisał(a):Ada - rozumiem, ale nic na to nie poradzę. Mam nadzieję, że w końcu się uda. Dobre zdjęcie, to wiecej niz połowa sukcesu w ogłoszeniu, poza tym nic właściwe nie wiem o Fabii. Chandletr ale ja nie obwiniam Ciebie, nikogo zresztą nie obwiniam, ale dla dobra psów zarząd schroniska/przytuliska powinny one być. No ale punkt widzenia zależy od pounktu siedzenia ;)
Chandler Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 AdaK napisał(a):Chandletr ale ja nie obwiniam Ciebie, nikogo zresztą nie obwiniam, ale dla dobra psów zarząd schroniska/przytuliska powinny one być. No ale punkt widzenia zależy od pounktu siedzenia ;) Wiem, że mnie nie obwiniasz, czuję się po prostu w obowiązku odpowiedzieć, jak piszesz, że się denerwujesz. Piszę, jak jest i przyznaję Ci rację, że fotki powinny być, ale nie ma...
_ogonek_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Chandler napisał(a):Wiem, że mnie nie obwiniasz, czuję się po prostu w obowiązku odpowiedzieć, jak piszesz, że się denerwujesz. Piszę, jak jest i przyznaję Ci rację, że fotki powinny być, ale nie ma... No cóż wina jest tam po obu stronach ( i ludzi i zarządu) , ale może nie będziemy wchodzić w jakieś polityczne dyskusje. Tak więc Fabia w górę. A SBD dopiero teraz przeczytała twój post o zdrobnieniach dla fabii :evil_lol: Jak przeczytałam skoda to myślalam że padnę ze śmiechu :megagrin::megagrin:
sleepingbyday Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 nie wiem, czy będą w najbliższym czasie zdjęcia....:shake:
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 nie wiem, czy będą w najbliższym czasie zdjęcia....:shake: no.... :shake:
Chandler Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Fabia szuka domu i zainteresowania jej losem.
mgie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Właśnie,właśnie większe zainteresowanie by się przydało. Ludzie...:mad:
Chandler Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Nie wiem co Ci powiedzieć Fabio...:shake: Poczekaj jeszcze trochę, niektórzy twoi współtowarzysze z O.Sz. znaleźli już domy, ty też będziesz go miala. Zobaczysz...
Chandler Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Wczoraj zamówiłam zdjęcia Fabii. Może dostanę dzisiaj wieczorem mail, na który czekam od tak dawna...
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Chandler napisał(a):Wczoraj zamówiłam zdjęcia Fabii. Może dostanę dzisiaj wieczorem mail, na który czekam od tak dawna... Więc i my poczekamy z Tobą ;-)
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 hello! i co tam, jka tam? fabia - teraz powinna byc kolej na ciebie w adopcji :p
Chandler Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Mam nowe zdjęcia Fabii. Wkleję póżniej, bo nie mam teraz czasu. Fabia powinna najpierw trafić do DT, to bardzo wystraszony psiak. Trzeba z nią popracować.
mgie Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jakby trafił się jej taki dt jak dom Fugi:cool3:. (marzenie
Recommended Posts