sleepingbyday Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 a bo ja wiem.. suczka "sie puści",a samiec, nawet jak poleci, to "brzucha nie przyniesie" :shake:
Chandler Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 mgie - czy Fabio ma już ogłoszenia, pogubiłam się zupełnie? Jestem mniej na dogo - nie miałam netu, teraz dogo ledwo mi łazi i jestem chora... A biedaczek Fabio czeka, a nikt nie dzwoni. Załamć się można...:roll:
_ogonek_ Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Chandler ja robiłam muszę tylko odnowić edytować no i dodać nowe.
mgie Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 A&S napisz listę gdzie będziesz robić!! Na niektórych portalach znalazłam jeszcze jego ogłoszenia jako dziewczynę. O tej alegratce zwróciłam Ci uwagę 6 dni temu,a wisi nadal. M�oda pi�kna i samotna Fabia... Chandler,dzisiaj będzie miał mój stały zestaw.
sleepingbyday Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 no co, przecież jest młoda, piękna -sprawdziłam... ty, mgie, a co ty masz za brakujące ogniwo ewolucji w awatarku ? :biggrina: piekny jest, żeby nie było, ze się naśmiewam, ale tak jakoś "prawie po ludzku" ma minę :evil_lol:
sleepingbyday Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 jaki bluzg!?!?!? pchnęłam go w drabinie ewolucyjnej do góry przecież :evil_lol:. idę obejrzec galerię. posty kicają.
mgie Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Brakujące ogniwo ewolucji...no ładnie:evil_lol::evil_lol: Rożne bluzgi na swój temat słyszały ale too... To jest mój buldog Karmel udający groźnego psa w typie bull :cool3: Dorobił się nawet z Ozzim galerii http://www.dogomania.pl/forum/f562/ozzy-osbourne-jimmy-czyli-z-bloga-buldoga-140858/
_ogonek_ Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 mgie, Fabia wyedytowana, ale muszę jeszcze przejrzeć caaały wątek i wyedytować resztę. I jak mi się uda to jakieś wyróżnienie strzelę.
mgie Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ogłoszenia offer.pl alegratka.pl bono-polska.pl cafeanimal.pl eoferty.com.pl kupsprzedaj.pl przygarnezwierzaka.pl ogloszenia.interpress.net.pl pineska.pl petsy.pl petworld.pl warszawa gumtree.pl lodz gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.pl gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info Fabiano - smutne śródziemnomorskie psie dziecko szuka domu Fabiano - smutne śródziemnomorskie psie dziecko szuka domu :: (S003435) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Fabiano - smutne śródziemnomorskie psie dziecko sz - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse Fabiano - Zwierzaki - cafeanimal.pl Fabiano - smutne śródziemnomorskie psie dziecko sz / Psy > Pozostałe - Warszawa Fabiano - smutne śródziemnomorskie psie dziecko szuka domu - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa zrobiłam dzisiaj 84 ogłoszenia.... idę się odstresować z bulwami ..
mgie Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 A&S tamte najlepiej już skasować i zrobić nowe..edytować nie ma co i tak będą na ostatnich stronach.
mgie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wyróżniłam alegratkę Fabiano - smutne �r�dziemnomorskie psie dziecko szuka domu
Chandler Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Dziękuję mgie za ogłoszenia dla psiaka. Telefon milczy jak zaklęty, wakacje...:roll:
Chandler Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Dzięki za ogłoszenia. Na razie - bez odzewu zainteresowanych.
Chandler Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Coś zaczynam podejrzewać, że tak będziemy czekali do jesieni :roll:. Kanikuła i nikt, no prawie nikt nie myśli teraz o adopcji psiaka. Czekamy...
Recommended Posts