Chandler Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Dostałam wiadomość, że to jednak dziwewczynka. Mają być fotki - porównamy... Nie wiem czy jutro zdążę wkleić zdjęcia, jak je odbiorę, być może dopiero w piątek...
Chandler Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 OSTATECZNIE po obejrzeniu podwozia - to jest jednak CHŁOPAK.[SIZE=2] [SIZE=2]A nie mówiłam :roll:... Wołają na niego [SIZE=3]Misia :lol:. Nowe fotki wieczorem albo jutro, bo nie wiem kiedy dam radę.
mgie Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 no fajnie... a ja go tyle czasu jako dziewczynkę ogłaszałam :shake:
mortikia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 mgie napisał(a):no fajnie... a ja go tyle czasu jako dziewczynkę ogłaszałam :shake: Dla chłopaka teraz łatwiej o domek
Chandler Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Nowe fotki Fabio ;) Fabiś urósł..., zwłaszcza nogi...;) [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Oczy... Spojrzenie...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Widać, że się ciągle oblizuje - jest zdenerwowany..[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Cofa się, jest przerażony...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]A w łebku psie smuteczki...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT]
Chandler Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Zdjęcie poniżej mnie rozczuliło - Fabiano patrzy na człowieka. Co to za spojrzenie...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT]
Chandler Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Zmieniłam tekst na pierwszej stronie i pięknie proszę o nowe ogłoszenia dla Fabiano :).
Chandler Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Więcej fotek Fabio zrobionych przez Zofię.Sasza. Picasa Web Albums - Katarzyna - fabio# Dziękujemy!
mgie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jutro się tobą zajmę,Fabiano:cool3: Kurczę jak jemu przydałby się dt:placz:
Chandler Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Fabio...:loveu: To taki raczej... pies śródziemnomorski ;).
Chandler Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 No tłumy odwiedzajacych u Ciebie Fabio...:placz: Będzie dom, nie martw się...
sleepingbyday Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 taki los cihcego psa, którego "jedyną" tragedia jest zycie w schronie i wycofanie.
_ogonek_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dobra jedziemy: Pogubiłam się ale to akurat malo istotne Gdzie Fabia etraz przebywa? Jak zachwouje się wobec innych psów? Czy jest allegro? Czy jest tekst? Są bazarki? Może aukcja cegiełkowa jeżeli przebywa w hotelu lub nie ma pieniędzy na jej utrzymanie. To tyle.
Chandler Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 To nie Fabia, to jest Fabio - chłopak - zajrzyj proszę do pierwszego postu. Pies jest w Boguszycach koło Rawy Mazowieckiej, w miejscu gdzie jak wiadomo są setki zwierzaków. Nie ma w tej chwili ogłoszeń, choć wiem, że mgie mu trochę zrobi, ale bez allegro, bo Ona allegro nie robi. Tekst jest w pierwszym poście, można trochę modyfikować. Nie ma bazarków, bo nie zbieramy dla niego pieniędzy. Nie jest w hotelu i powiem szczerze, że nie bardzo widzę płatny dom tymczasowy, bo może tam posiedzieć trochę i będzie kłopot z funduszami, zwłaszcza w okresie wakacyjnym. Może się mylę. Nie atakuje innych psów, jest wycofany i przestraszony.
_ogonek_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Chandler, wybacz teraz doczytałam że Fabia to Fabio. Zrobię mu jakieś ogłoszenia później. A tekst napiszę jakiś na podstawie tego w pierwszym poście.
mgie Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Znalazłam na alegratce ogłoszenie Fabia jeszcze jako dziewczynka A&S, to chyba Ty ją robiłaś Młoda piękna i samotna Fabia...
_ogonek_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 mgie, o f**** masz rację muszę wyedytować sorki....
_ogonek_ Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Hej hooooooooooooooop Z drugiej strony żałuję że Fabia to jednak Fabio. Bo suczka ma chyba większe szansę na adopcję, co?
Recommended Posts