Kalunia_C Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 konikowa napisał(a):To jakby Ci się chciało możesz troszkę mi porobić zdjęć, bo ja mam zawsze kłopoty z fotografem:roll: No problem, bedę cykać setery :) Quote
IrishDevils Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Widzę, że rośnie nam konkurencja na ringu :eviltong:. Gratulacje udanego występu w Krakowie :). Będę w Ustroniu jako fotograf u seterów wiec zdjęć będzie dużo i was na nich na pewno nie zabraknie ;). Quote
Darianna Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Super to słyszeć :D Bo po wystawie w Krakowie cierpię na niedobór fot :D W jakim wieku jest Neo i w jakiej klasie startuje? :) Quote
IrishDevils Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Darianna']Super to słyszeć :D Bo po wystawie w Krakowie cierpię na niedobór fot :D W jakim wieku jest Neo i w jakiej klasie startuje? :) No właśnie widziałam, że zdjęć irlandów to jak na lekarstwo :cool3:. Neo ma 5lat i zazwyczaj idzie w klasie użytkowej, ale do Ustronia zgłoszony nie jest ;). Ma krótkie wakacje :eviltong:. Quote
agaciaaa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Cześć :) Pięknie wyglądałaś na weselu :) i gratuluje sukcesów wystawowych :multi: http://img193.imageshack.us/img193/8673/p1150922.jpg jakie fajnie jeziorko :D http://img141.imageshack.us/img141/2726/krakw2728062009036.jpg no co.... należy mu sie troche relaksu po ocenie :lol: Quote
McDzik Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 podobno Brando w Ustroniu zadebiutował w Junior handlingu???? :cool3: Jakieś foteczki ???? a w normalnym ringu jak mu poszlo? :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Darianna Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ano zadebiutował :) Grzecznie szedł jak na pierwszy raz bez Pańci ;) Ale o szczegółach musiała by napisać prowadząca go w tej konkurencji Oliwia :D ps. fotki będą wieczorem Quote
konikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hej:cool3: Gratuluję debiutu!! A jak Wam poszło na ringu? Jaka ocenka?:cool3: Miło było się jeszcze raz zobaczyć:loveu: A, mam taką prośbę, czy jakbyś miała jakieś zdjęcia z młodzieży suczek to czy mogłabyś mi przesłać na e-maila: [email protected] ? Quote
Darianna Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 My tradycyjnie W.O, I, i NSzWR :D Zdjęcia wyślę wieczorem, coś na pewno mam :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Darianna napisał(a): Zdjęcia wyślę wieczorem, coś na pewno mam :) To czekam ;) Quote
Ania :) Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Darianna napisał(a):My tradycyjnie W.O, I, i NSzWR :D Zdjęcia wyślę wieczorem, coś na pewno mam :) Gratuluję :loveu: i czekamy na fotorelację :cool3: Quote
Kalunia_C Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='konikowa']Hej:cool3: Gratuluję debiutu!! A jak Wam poszło na ringu? Jaka ocenka?:cool3: Miło było się jeszcze raz zobaczyć:loveu: A, mam taką prośbę, czy jakbyś miała jakieś zdjęcia z młodzieży suczek to czy mogłabyś mi przesłać na e-maila: [email protected] ? My mamy z Darią te same zdjęcia z obu aparatów, więc gdyby Ci Daria wcześniej je wysłała, to daj znać, to nie będę wysyłać. Quote
Zuza i Noddy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jeszcze raz gratuluje i miało było poznać Ciebie, Kalunia_C, Brando i Armina :loveu: Quote
Kalunia_C Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Jeszcze raz gratuluje i miało było poznać Ciebie, Kalunia_C, Brando i Armina :loveu: Nam również było miło Cię poznać. Pozdrawiam Quote
Darianna Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Nie mogłam się dopchać wieczorem do komputera... :angryy: Relacja z wystawy :) Ja z Brando i Kalunia_C z Arminem Mały trening z jęzorem na wierzchu... Trzech wspaniałych: rudzielce i mój brat - Oskar :diabloti: Quote
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Nieźle, nieźle :diabloti: Kiedy się do nas wybieracie, hm? :razz: Quote
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Darianna napisał(a):A kiedy nas zapraszasz? :) Zawsze mile widziani jesteście :diabloti: A jak przyjedziesz, to Brando zje sobie Simbe, ok? :razz: Planty, te klimaty :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Świetne zdjęcia :lol: A rudzielce fantastyczne :loveu: Quote
Recommended Posts