Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shadow9']A tu się nie zgodzę :eviltong:. Należę do fanklubu Brando ale na tym zdjęciu jest sporo do poprawki :cool3:. Zawsze wszystko da się wypracować, a tym bardziej, że to szczeniak ;).
Ja się nie znam na seterach to nie wiem jak powinien stać :lol:

Posted

z tego co ja bym poprawiła, to na pewno tylne nogi za daleko są, ogon trochę za nisko trzymany, przednie łapy dać nieco do tyłu i głowę bardziej do przodu....

Tak? :)

Posted

[quote name='lirael']http://img12.imageshack.us/img12/1174/p1160297.jpg
O rety, zminiaturyzowali Brandusia!!!???:lying:
:loveu:
Cieszę się, że mieliście takie fajne spotkanie.
Gratuluję kolejnego sukcesu!
Chciałam, też zauważyć, że Twój strój był genialnie dobrany do kolorystyki Brandulca :cool2:

Zminiaturyzowany Branduś, a raczej Brandusia, przesłodka :loveu::loveu::loveu:

dziękuję za komplementy ubraniowe, starałam się pasować do rudzielca, w końcu ktoś zauważył i docenił :diabloti:

Posted

Darianna napisał(a):
z tego co ja bym poprawiła, to na pewno tylne nogi za daleko są, ogon trochę za nisko trzymany, przednie łapy dać nieco do tyłu i głowę bardziej do przodu....

Tak? :)

Wysyłam PW ;).

Posted

Cześć!
Poogladałam sobie zdjęcia na garnku. Ile tam dałaś Brandusia z Arminem i ile slubnych tam ładnych. Szkoda, że nie mogłam tam dodawać komentarzy, bo aż się niektóre same nasuwały :)
Daria, mam prośbę, możesz mi podać link, gdzie kupiłaś Brandowi tą obrożę z dwoma kułkami, bo spodobał mi się ten patent, a u nas w żadnym zoologicznym o takim czymś nie słyszeli.
Pozdrowionka dla ludzi i mizianki dla Brandusia

Posted

Darianna napisał(a):
Kisses - kielce i przemyśl mamy w planach :D

Jak miło :loveu:

Może będziemyw Przemyslu, żeby sie oswoić z atmosferą wystawową, bo pdoobno wpuszczają :razz: a przyokajzi wpadniemy do rodziny :p

A Kielce... ah, chciałabym tam zadebiutować, ale co nam z tego wyjdzie :icon_roc:

Posted

halgre58 napisał(a):
:hand::hand::hand:

Ktoś tu gada już o listopadzie :crazyeye::evil_lol::crazyeye: Jesssu ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A mnie to nie dziwi :lol: Ja mam juz rozplanowane wystawy na 95% do konca lutego 2010 :lol: poza tym na wystawy jest termin zgloszen i jak ktos zglosi wczesniej, tak z reguły okolo 2 miesiac przed wystawą, to ma taniej :lol: a za granica to juz w ogole, trzeba 3 miesiace wczesniej zglaszac zeby sie na tani termin zalapac :lol: wiec nie wiem skad zdziwienie o listopad???? :lol:

Posted

McDzik napisał(a):
A mnie to nie dziwi :lol: Ja mam juz rozplanowane wystawy na 95% do konca lutego 2010 :lol: poza tym na wystawy jest termin zgloszen i jak ktos zglosi wczesniej, tak z reguły okolo 2 miesiac przed wystawą, to ma taniej :lol: a za granica to juz w ogole, trzeba 3 miesiace wczesniej zglaszac zeby sie na tani termin zalapac :lol: wiec nie wiem skad zdziwienie o listopad???? :lol:

Ahaaa ... nie wiedziałam :shake::shake:
Dobra, już dooobra ... nie wszyscy jeżdżą na wystawy przecież :shake:
mogłam nie wiedzieć :eviltong: