Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz proszę Państwa będzie zdjęcie-mistrz...

Branduś, Kochanie, skup się i pozuj ładnie...

Ale durne to pozowanie... :grab:

(dopiero na focie zauważyłam, że za bardzo ma naciągnięte tylne nogi - to do poprawki :diabloti: . na moje włosy też nie patrzcie - wiało ;))

Posted

Najlepiej,jak sama zaobserwujesz swoje ustawianie psiaka.Przednie łapki /wzrokowo/ pod kątem prostym,tylne odsunięte lekko w tył ok 30%-35%.Ponadto pysiolek tak musisz uchwycić,by od strony sędziego nie było widać twojej dłoni.Wszystko kwestia ćwiczeń.Ups na szczęście moje nie muszę tego uczyć:roll:

Posted

No pracować będziemy nad staniem, mamy jeszcze dwa tygodnie :diabloti:

A dziś grillowaliśmy :multi: A Brando się socjalizował z czwórką dzieciaków - było wesoło :cool3: trzeba mu przyznać, ma do nich cierpliwość...

Chwilami było szaleńczo :diabloti:

Posted

chwilami trzeba było odpocząć...

szamanko...

w którą stronę iść...?

Był casting na "3 strzelcy i seter" :diabloti:

Wszystko trzeba sprawdzić... czy wszyscy cali...

Posted

Pańcia na wszystko miała oko ;)

No, prawie na wszystko...

Dzieciaki chciały mi wyjeść obiad...

A ja kradłem rzodkiewki... <tfu, niedobre!>

Mieli tam smaczniejsze rzeczy

Posted

Wykonywałem komendy, jakie chciały dzieci. Ale to tylko dlatego, że miały ciasteczka... :diabloti:

od razu widać, kto ważniejszy...

Posmakował mi świeży groszek... (mam nadzieję, że mu nic po nim nie będzie, wcinał, aż mu się uszy trzęsły....)

Fajnie bylo, Brando śpi zmordowany na całego, ja też się zaraz kładę, dobranoc!

Posted

Setery są żywe ale trzeba im przyznać, że do dzieci bardzo cierpliwe:) Jak atos miał 5m byłam z 2.5letnim kuzynem nad morzem. Mateusz mył zeby atosowi,spał w jego kojcu lub klatce i bawił sie jego zabawkami i jedli wspólnie lody:D Atos pod koniec na jego widok uciekał ale teraz jest wiekszy od niego to mateusz ucieka:P:P:P

Posted

Śliczne zdjęcia:loveu:

Ginger to je wszystkie możliwe owoce i warzywa, ale oczywiście w odpowiednich ilościach i nie ma problemów żołądkowych;)

Do zobaczenia w Krk:-o (już tylko 2 tygodnie...)

Posted

Darianna napisał(a):
Do Ustronia nie jedziemy - kiepskie połączenie pkp i za daleko dla nas...

Na zdjęcia sobie poczekacie, kompletnie nie mam teraz na nie czasu i głowy ;)

Szkoda, że nie jedziecie do Ustronia. Gdybyscie się jednak zdecydowali i mieli lepsze połączenie np. do Bielska, to daj znać, mogę po Was podjechać i odstawić Was do Ustronia (jeśli nie będzie to w niedzielę między 8:00 rano a 11:30, bo wtedy mój mąż potrzebuje samochód), ale wcześniej, albo w sobotę, służę pomocą. Możecie tez przyjechać do nas wcześniej na noc (niestety na materacu), a potem na wystawę.
A co do zdjęć, to doskonale rozumiemy, nie zawracaj sobie tym głowy. My czekamy na zdjęcia ślubne :)