Kalunia_C Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Darianna napisał(a):No uważaj, bo właśnie się zgłosiłam do Ustronia i niewykluczone, że będziesz mnie miała na materacu :diabloti: No problem. Armin na pewno się ucieszy z nowego kolegi i to w domu a nie tylko na spacerze :) Quote
konikowa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 To super, że się zgłosiłyście!! Spotkamy się jeszcze po Krakowie:cool3: Quote
Kalunia_C Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Mam nadzieje, że poważnie się zgłosiłaś, bo mój mąż tak sobie poukładał "służbę", że ma w Skoczowie, a nie w filiałach i mam nawet samochód całą niedzielę dla siebie :multi: Quote
Kalunia_C Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 konikowa napisał(a):To super, że się zgłosiłyście!! Spotkamy się jeszcze po Krakowie:cool3: A ja się nie zgłosiłam, bo Armin nie ma rodowodu, ale będę kibicować. A mam takie pytanie, moze głupie, ale nigdy nie byłam na wystawie psów. Można tam wejść z psem, który nie jest wystawiany? Quote
Darianna Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 serio serio się zgłosiłam, więc się nie wykupicie od goszczenia mnie :D co do wejścia psa nie wystawianego nie wiem, można zadzwonić do oddziału i się zapytać. Jakby co to zawsze możemy się umówić na spacer powystawowy :D Quote
Kalunia_C Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Darianna napisał(a):serio serio się zgłosiłam, więc się nie wykupicie od goszczenia mnie :D co do wejścia psa nie wystawianego nie wiem, można zadzwonić do oddziału i się zapytać. Jakby co to zawsze możemy się umówić na spacer powystawowy :D Super. Napisz mi w takim razie co i jak na PW. A co do spaceru, to i tak się nie wywiniesz, nawet jesli mozna z psem na wystawę wejść, bo spacer to jest wkupne na nocleg ;) Quote
Darianna Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Ja wam udostępniam Brando na cały pobyt- może nawet nie spać, jeśli będzie chciał się akurat wtedy bawić z Arminem :D Quote
konikowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Co do wpuszczania psów nie zgłoszonych to jest problem... Ja miałam taką sytuację, ale trafiłam akurat na bardzo miłą Panią i mi pozwoliła wejść:multi: Quote
Kalunia_C Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Darianna napisał(a):Ja wam udostępniam Brando na cały pobyt- może nawet nie spać, jeśli będzie chciał się akurat wtedy bawić z Arminem :D Co do zabawy zamiast spania to ja nie wiem co mój mąż na to, bo sobota i niedziela to najbardziej pracujace dni dla niego w całym tygodniu, ale spoko, puscimy ich na łące, albo na podwórku, więc bedą mieli czas na szaleństwo. :) Quote
Kasia&Rika Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ja słyszałam, że z niewystawowym można wejść jak wcześniej zostanie przebadany przez obecnego tam weta - jest za to jakaś niewielka opłata. Quote
DorkaWD Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Kasia&Rika napisał(a):ja słyszałam, że z niewystawowym można wejść jak wcześniej zostanie przebadany przez obecnego tam weta - jest za to jakaś niewielka opłata. Niektórzy robią przekręty i na jedną wejściówkę wprowadzają kilka psów ;) Quote
agaciaaa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 To jutro TEN dzień? To życzę udanego, wymarzonego ślubu, wesela itp :) I wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ;) :Rose: Quote
Darianna Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 To już dziś :D Lece zaraz do fryzjera :) Odezwę się, jak już się uspokoi to zamieszanie - po weekendzie :D Quote
Kalunia_C Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało, przede wszystkim pogoda, bo to nie zależy od Was, a u nas leje. Quote
wojtekdu Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Pogody i udanej imprezy.;) Quote
Darianna Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Tu też pochmurnie... Słońca na pewno nie będzie... No trudno, jakoś przeżyjemy :D dziękuję za życzenia :) Quote
lirael Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Życzę Ci, żeby ten dzień był cudowny i niezapomniany. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: A Wasze wszystkie wspólne dni niech też będą piękne i radosne. Trzymam kciuki za dzisiaj i przesyłam moc serdeczności. P.S. Branduś na pewno totalnie zaskoczony zamieszaniem związanym z uroczystością :???: Quote
Everybody_Lies Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 I ja dołączam się do życzeń;) Wszystkiego najlepszego!!!! Quote
Cieplutkaa. Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 :loveu: Z Bożej woli połączeni :loveu: :loveu: węzłem, co dwoje serc tych splata, :loveu: :loveu: żyjcie szczęśliwie tu na ziemi, :loveu: :loveu: niech Wam w miłości płyną lata, :loveu: :loveu: niech miłość, dobroć oraz ufność, :loveu: :loveu: która dziś w sercach Waszych gości, :loveu: :loveu: wraz z Bożą łaską i pomocą :loveu: :loveu: da Wam moc szczęścia i radości. :loveu: Quote
Kalunia_C Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ha ha, jeszcze Ci stuknęła 100 stona galerii na sto lat wspólnego życia nowej rodzinki :multi: Quote
Cambel&Megi Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 i ja składam Wam najlepsze życzenia na nowej drodze życia :Rose: Quote
ARGIS Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!! :jumpie: Quote
Recommended Posts