Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darianna napisał(a):
No uważaj, bo właśnie się zgłosiłam do Ustronia i niewykluczone, że będziesz mnie miała na materacu :diabloti:

No problem. Armin na pewno się ucieszy z nowego kolegi i to w domu a nie tylko na spacerze :)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieje, że poważnie się zgłosiłaś, bo mój mąż tak sobie poukładał "służbę", że ma w Skoczowie, a nie w filiałach i mam nawet samochód całą niedzielę dla siebie :multi:

Posted

konikowa napisał(a):
To super, że się zgłosiłyście!!
Spotkamy się jeszcze po Krakowie:cool3:

A ja się nie zgłosiłam, bo Armin nie ma rodowodu, ale będę kibicować. A mam takie pytanie, moze głupie, ale nigdy nie byłam na wystawie psów. Można tam wejść z psem, który nie jest wystawiany?

Posted

serio serio się zgłosiłam, więc się nie wykupicie od goszczenia mnie :D

co do wejścia psa nie wystawianego nie wiem, można zadzwonić do oddziału i się zapytać. Jakby co to zawsze możemy się umówić na spacer powystawowy :D

Posted

Darianna napisał(a):
serio serio się zgłosiłam, więc się nie wykupicie od goszczenia mnie :D

co do wejścia psa nie wystawianego nie wiem, można zadzwonić do oddziału i się zapytać. Jakby co to zawsze możemy się umówić na spacer powystawowy :D

Super. Napisz mi w takim razie co i jak na PW. A co do spaceru, to i tak się nie wywiniesz, nawet jesli mozna z psem na wystawę wejść, bo spacer to jest wkupne na nocleg ;)

Posted

Darianna napisał(a):
Ja wam udostępniam Brando na cały pobyt- może nawet nie spać, jeśli będzie chciał się akurat wtedy bawić z Arminem :D

Co do zabawy zamiast spania to ja nie wiem co mój mąż na to, bo sobota i niedziela to najbardziej pracujace dni dla niego w całym tygodniu, ale spoko, puscimy ich na łące, albo na podwórku, więc bedą mieli czas na szaleństwo. :)

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
ja słyszałam, że z niewystawowym można wejść jak wcześniej zostanie przebadany przez obecnego tam weta - jest za to jakaś niewielka opłata.

Niektórzy robią przekręty i na jedną wejściówkę wprowadzają kilka psów ;)

Posted

Życzę Ci, żeby ten dzień był cudowny i niezapomniany. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
A Wasze wszystkie wspólne dni niech też będą piękne i radosne.
Trzymam kciuki za dzisiaj i przesyłam moc serdeczności.

P.S.
Branduś na pewno totalnie zaskoczony zamieszaniem związanym z uroczystością :???:

Posted

:loveu: Z Bożej woli połączeni :loveu:
:loveu: węzłem, co dwoje serc tych splata, :loveu:
:loveu: żyjcie szczęśliwie tu na ziemi, :loveu:
:loveu: niech Wam w miłości płyną lata, :loveu:
:loveu: niech miłość, dobroć oraz ufność, :loveu:
:loveu: która dziś w sercach Waszych gości, :loveu:
:loveu: wraz z Bożą łaską i pomocą :loveu:
:loveu: da Wam moc szczęścia i radości.
:loveu: