kajkoowa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Oh to już? Na drodze życia są światła i mroki Raz szczęście jasne, raz smutek głęboki, Ale gdy razem idzie się we dwoje, Łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje. Więc w dniu zaślubin życzę Młodej Parze, By życie dało jej wszystko, co w darze dać może: Szczęścia, pogody, radości, Razem z uśmiechem wieczystej miłości. Sto lat Wam! Quote
sandrulka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 hej! dawno mnie tu nie było ale jestem wkońcu! wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!:buzi: mizianko dla Rudego! Quote
DorkaWD Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 GRATULUJĘ Nowożeńcom :multi: Idźcie razem przez życie szczęśliwi i zakochani tak mocno jak w dniu ślubu :loveu: Z niecierpliwością czekam na fotki ;) Quote
Darianna Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Pogoda deszczowa zniszczyła moje plany na sesje z seterowym :placz::placz::placz: Ślub i weselicho za Nami, wszystko sie udało, P. mi spod ołtarza nie zwiał :diabloti: Pogoda lipna, chłodno i deszczowo. Ma to swoje plusy - jedzenie które zostało, a zostało sporo - można trzymać na balkonie...Ktoś reflektuje na darmowe żarcie? zdjęcia jakieś dam na pewno :cool3: Ale bez rudzielca :-( Quote
Cambel&Megi Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 pogoda w ten weekend faktycznie nie dopisała :angryy: ale tego się nie da przewidzieć niestety.. ale dobrze, że mimo to, wszystko się udało :) Quote
agaciaaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Darianna napisał(a):Ma to swoje plusy - jedzenie które zostało, a zostało sporo - można trzymać na balkonie...Ktoś reflektuje na darmowe żarcie? Eeech, szkoda że mieszkasz tak daleko :diabloti: :evil_lol: Czekam na fotki ślubne :) szkoda że ze sweterem nie będzie. Quote
werbena520 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Darianna napisał(a): Ślub i weselicho za Nami zdjęcia jakieś dam na pewno :cool3: Ale bez rudzielca :-( :crazyeye: Dario masz przerąbane...to rudziak nie niósł trenu???:-o...Oj..oj ...:nono: Quote
werbena520 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Darianna napisał(a): Ślub i weselicho za Nami zdjęcia jakieś dam na pewno :cool3: Ale bez rudzielca :-( :crazyeye:..to rudziaka na weselu nie było???...to rudziak trenu nie niósł???Darianno masz u niego przerąbane:evil_lol:..Oj,oj:nono: Quote
Kalunia_C Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Faktycznie szkoda tej pogody, ale ważne, że wszystko inne się udało. A co do jedzenia, to Brando z pewnością też nie pogardzi ;) Do zobaczenia niebawem. Quote
jamnicze Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia abyście kochani zawsze na siebie tak patrzyli jak teraz i zawsze trzymali mocno się za ręce, :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Darianna'] co do wejścia psa nie wystawianego nie wiem, można zadzwonić do oddziału i się zapytać. Jakby co to zawsze możemy się umówić na spacer powystawowy :D Na każdej wystawie jest zakaz wprowadzania psów niewystawianych, ale nie na każdej tego przestrzegają :p Quote
kajkoowa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Tak, pogoda paskudna:shake: Czekam na foty ślubne:loveu: Quote
halgre Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [FONT=Georgia]Ja też ... :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] Quote
Cambel&Megi Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='jamnicze']Na każdej wystawie jest zakaz wprowadzania psów niewystawianych, ale nie na każdej tego przestrzegają :ppowiedziałabym wręcz, że na każdej tego nie przestrzegają...:lol: Quote
Cieplutkaa. Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Szkoda, że nie bedzie zdjęć z Brando.! :shake: Ach ta pogoda.. :mad: Ale mimo wszystko czekamy na foteczki.! :loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Darianna napisał(a):No uważaj, bo właśnie się zgłosiłam do Ustronia i niewykluczone, że będziesz mnie miała na materacu :diabloti: To ja liczę na spotkanie :cool3: Quote
konikowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 My spóźnione, ale GRATULUJEMY!! CHCEMY ZDJĘCIA, CHCEMY ZDJĘCIA!! Uwaga, bo kroi się strajk:P Quote
konikowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 A, mam jeszcze takie pytanie. Czy Ty w Krk startujesz w klasie młodzieży? Bo jeżeli tak, to w tej klasie będziesz Ty, Ja i siostra Ginger;) Quote
McDzik Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 No to gratulacje młodej parze :loveu: !!!! Ja bym chętnie się na jedzonko zapisała, ale narazie angina ciężka i od 6 dni głodówka :placz: takie gardło schorowane :-( To Brandulec już do klasy mlodziezy wskoczyl??? :lol: hohoh rosnie chlopak, myslalam ze to jeszcze szczeniaki :lol: Quote
Darianna Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 gdzie tam, dalej w szczeniorach siedzi :D W Krakowie też w szczeniorach, Ustroń też.... ;) Quote
McDzik Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 No to co tu ktoś plote puscil.... :diabloti: a pytalas o katalog chyba... w krakowie wydają katalogi szczeniakom??? Bo zazwyczaj na szczeniaka i te darmowe zgloszenia jak rasy polskie, weterany... nie daje sie katalogow? Trzeba sobie kupic samemu? Quote
Darianna Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 W Krośnie dostałam katalog Na kartce ze zgłoszenia mam napisane "Katalog" bodajże w prawym górnym rogu... Jakby co to sobie kupię, włosów rwać nie będę :D Quote
Zuza i Noddy Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 O to może nawet uda mi się was jutro znaleźć w Krakowie :multi: Quote
cockermaister Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Witam :) śliczny z niego pies ;) :loveu::loveu: zapraszam do nas ;) :) :lol::lol: Quote
Recommended Posts