Kisses Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 http://img46.imageshack.us/my.php?image=p1140578.jpg :loveu: Jaka ładna parka :loveu: A jak Brando pozuje :razz: Przyjedźcie do Rzeszowa znowu :loveu: Quote
Darianna Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Wystawiamy gawrony Nadchodzi Lokis - zoom na Brando... ... zoom na Lokisa LOKIS NADCIĄGA!! Quote
Darianna Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 razem jest fajnie :loveu: sarenka w locie Dorwę Cię, Lokis! Potyczki patykowe Quote
Darianna Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 No Lokis, chwyć porządnie ten kijek... :cool1: Czekaj z tym foto, my jeszcze niegotowi...:roll: teraz pstrykaj! Quote
konikowa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Super zdjęcia!!:evil_lol: Jaka imprezka:lol: A nas dzisiaj deszcz złapał:shake: Ale za to w ogrodzie agility poćwiczyłyśmy:multi: Quote
konikowa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Bo ja jestem wiernym czytelnikiem:multi: A mam takie pytanie, czy Ty będziesz przygotowywała Branda do pracy w polu? Quote
Darianna Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Ja się staram, fotki wklejam i tylko konikowa zaglądnęła :shake::placz::placz::shake: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Darianna']Ja się staram, fotki wklejam i tylko konikowa zaglądnęła :shake::placz::placz::shake: Ja też zaglądam! I zdjęcia jak zwykle fantastyczne :multi: Mam takie wrażenie, że uszy rudego bąbla żyją własnym życiem :evil_lol: Quote
Kisses Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Darianna']Ja się staram, fotki wklejam i tylko konikowa zaglądnęła :shake::placz::placz::shake: Ja też! :razz: Wcięłam Ci się miedzy wstawiane foty :lol!: Quote
Darianna Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 konikowa napisał(a):Bo ja jestem wiernym czytelnikiem:multi: A mam takie pytanie, czy Ty będziesz przygotowywała Branda do pracy w polu? próby polowe planujemy zaliczyć :diabloti: Quote
halgre Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witam się http://img15.imageshack.us/img15/3450/p1140588.jpg :evil_lol::evil_lol: suuper :evil_lol::evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 To ja się też przywitam z samego rana :Rose: Quote
Darianna Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 portret z rana jak śmietana... :diabloti: smakowanie górnego wiatru: mhmmm... kaczka... nie, bażant... tak, bażant... A ta co znów robi? Znowu zdjęcia? :roll: No to trzeba się pokazać :diabloti: Quote
lirael Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Od dłuższego czasu zaglądam do Twojej galerii i jestem zachwycona: a. Twoim psem b. Twoim talentem fotograficznym c. Twoim poczuciem humoru Gratuluję wszystkich elementów i serdecznie pozdrawiam, oczekując niecierpliwie na dalsze foto(i nie tylko)relacje.:multi: Milego dnia!:cool2: Quote
jamnicze Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 A ja zaglądam właśnie teraz :mdrmed: Ostatnio nieco zalatana jestem, ale wszystko nadrobiłam :p I przede wszystkim gratuluje udanego debiutu i trzymam już kciuki za następne wystawy :loveu: nie ma jak kilka ostatnich wskazówek :evil_lol: http://img192.imageshack.us/img192/531/p1140518.jpg Ale Ci chłopisko pięknie rośnie :) http://img74.imageshack.us/img74/5770/nototrzebasiepokazac.jpg Ja też uwielbiam czytać Twoje komentarze :p Quote
Teba Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja też cały czas zaglądam :eviltong: Po co się robi te próby polowe seterom- kto mi wytłumaczy? Quote
aina155 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja zagladam. Prosze o mnie nie zapominac, bo jestem i podziwiam :eviltong: Quote
Darianna Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Tebusa napisał(a):Ja też cały czas zaglądam :eviltong: Po co się robi te próby polowe seterom- kto mi wytłumaczy? Bo to rasa użytkowa i bez zaliczenia prób nie ma hodowlanki ani repa :diabloti: Quote
Darianna Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Każdy musi, niezależnie od płci, tak ja słyszałam... regulamin prób polowych: Próby polowe, próby pracy wyżłów PRZEZNACZENIE: pies myśliwski i rodzinny KLASYFIKACJA FCI: Grupa 7 - Wyżły Sekcja 2.2 - Brytyjskie i Irlandzkie Pointery i Setery, Seter. Wymagane próby pracy Quote
konikowa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 A może wiesz jak taka próba polowa wygląda? Ja słyszłam, że suki nie muszą zaliczać próby, żeby mieć rodowodowe szczeniaki. Co trzeba zrobić, żeby zaliczy? Quote
McDzik Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No ja też zaglądam tylko wczoraj mnie na dogo nie bylo bo kułam gegre, dziś zaliczona na 4 więc jestem happy i juz nadrabiam zaleglosci w zdjeciach :loveu: fantastyczne, tez jestem fanka ich podpisów :loveu: A w Krakowie tez będziemy :lol: o drodze jeszcze Lublin przed Krakowem :lol: Quote
Kalunia_C Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Witam się sobotnio i już uciekam, żeby nikogo nie zarażać ;) bo jestem chora. Quote
Recommended Posts