werbena520 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 :lol: i co?jaki wynik?możemy gratulować?a wogóle młodziakowi podobało się?:razz: Quote
Darianna Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 werbena520 napisał(a)::lol: i co?jaki wynik?możemy gratulować?a wogóle młodziakowi podobało się?:razz: w klasie mamy w.o. BIs szczeniaków nie ugraliśmy :diabloti: Brandulec trochę zestresowany, ale z czasem się rozkręcił :cool3: Quote
werbena520 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 :cool3: w.o to już coś.Początek obiecujący.Powoli,powoli góry trzeba zdobywać.Ważny upór w dążeniu do celu.Najważniejsze też by młodziakowi podobały się wystawy:lol: Quote
halgre Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Witam ... :multi: Ile tu znów ślicznych fot ... :crazyeye::loveu::evil_lol: http://img5.imageshack.us/img5/5769/p1140126.jpg Jak tam pięknie :loveu: Quote
Ania :) Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wielkie gratulacje dla Was :loveu: Brando prezentował się prześlicznie. :cool3: :loveu: :loveu: Quote
Teba Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No widzę, że chwilkę mnie nie było a tu tyle nowości! Gratulujemy W.O i NSZwR :loveu: Musieliście też wziąć najlepsze szczeniaka w grupie skoro do BISów się dostaliście-pięknie, pięknie :loveu: Quote
Darianna Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Bo byliśmy jedynym szczeniakiem w grupie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :roflt::roflt::roflt: Quote
WeronikaM Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 no farta macie ;) gratulujemy młodemu rudemu :multi: apropo's, to była jest I wystawa ???? Quote
Darianna Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 WeronikaM napisał(a):no farta macie ;) gratulujemy młodemu rudemu :multi: apropo's, to była jest I wystawa ???? To była relacja z naszej pierwszej i dotąd jedynej wystawy :) Kolejna - międzynarodówka w Krakowie :diabloti: Quote
konikowa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 I wtedy się zobaczymy!!:lol: A ja czekam na jakieś nowe zdjęcia!!:loveu: Łapka dla Branda i fafelkowe pozdrowienia:evil_lol: Quote
Kalunia_C Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja też spóźnione, ale szczere gratulacje!!! No to pierwsze koty za płoty. :) Powodzenia w dalszej karierze. Quote
Izuuus Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Witamy się. U was też taka deszczowa pogoda? :roll: Quote
Darianna Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 U nas było deszczowo, ale dziś się rozjaśniło... A co robią dzieci w deszczowy dzień? Śpią :diabloti: Brando i mój TŻ ("Kochanie, ja się tylko na chwilkę koło niego położę i go pogłaskam..." - spali razem z godzinę :diabloti: ) Quote
Cieplutkaa. Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jaka fajowska fotka! :loveu: Za ile WIELKI DZIEŃ? :razz: Rudy nauczył się już nosic welon? :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Mężczyźni Twojego życia cichuteńko leżą w kąciku :diabloti: A to jeszcze przed ślubem ;) Quote
Darianna Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Na dywaniku pod łóżkiem :diabloti: Rudzielec nie ma wstępu na łóżko, więc TŻ musiał się zniżyć do jego poziomu :diabloti: a wielki dzień 20 czerwca :cool3: Rudy idzie wtedy z wizytą do zaprzyjaźnionej seterki :loveu: Quote
McDzik Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 wow słodkie foto :lol: a gdzie jakas kolejna wystawa najblizsza? :lol: Quote
Recommended Posts