Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna jak tam pięknie :loveu:
A tak właściwie to gdzie robiłas te zdjęcia? :evil_lol::roll::loveu:
Brando jak zwykle - cudny...
A ile rodezjanów gosci w Twej galeryjce...:loveu:

PS: Z czego Ty korzystasz dodając zdjęcia?

Posted

Justy$ka

zdjęcia robiłam zaraz za swoim osiedlem, w Dębicy, nad Wisłoką

rodezjanka jest jedna i ta sama na wszystkich zdjęciach :diabloti:

a foty dodaję przez imageshack.us :cool3:

Posted

[quote name='Darianna']Justy$ka

zdjęcia robiłam zaraz za swoim osiedlem, w Dębicy, nad Wisłoką

rodezjanka jest jedna i ta sama na wszystkich zdjęciach :diabloti:

a foty dodaję przez imageshack.us :cool3:[/QUOT
Faktycznie ładnie to wygląda u Darianny. Myślę, że jak dobrze popatrzeć to równie piękne miejsca znajdzie każdy wokół swojego domu. Trzeba tylko dobrze skadrować zdjęcie, bo zazwyczaj zaraz przy jakimś pięknym zakątku znajdują się takie rzeczy, które psują efekt.

Posted

piekna okolica, gdzieś Ty taka pogode znalazła? Teraz tylko lejena podkarpaciu i leje... na wystawie też ma lać :(((
Czekamy na fotki ze strzyzenia :)))
Powodzenia na wystawie, radze zaopatrzyc sie w namiot albo parasole ogrodowe :lol: Moze uda sie spotkac :lol: bo będę przy seterzastych :lol:

Posted

U nas padało wczoraj, dziś tylko chmury straszą...

Aga K - obserwował spokojnie, ale do czasu.... :diabloti: Obstawiam, że obmyślał strategię :cool3:

McDzik - na pewno się spotkamy, jedyny szczeniak u irlandów wystawiany jest mój :diabloti:

Zanim dam foty ostrzyżonego, jeszcze zaległe kilka fot kudłatych :loveu:

Posted

A tu zmęczony model po 2 godzinnym staniu podczas strzyżenia, kąpieli, suszenia... - czekamy na pociąg do domu . Zdjęcia na stojąco będą jak model się wyśpi :diabloti:

Posted

Ohh Ohh jaki piekniś :loveu: znowu pogode macie ładną , obyście ja zabrali ze sobą jutro do Krosna :evil_lol: A gdzie to się strzygliście?

McDzik - na pewno się spotkamy, jedyny szczeniak u irlandów wystawiany jest mój :diabloti:

No to trzymam kciuki za BOB PUPPY, a jak się uda to na finały zostajecie? :razz::razz::razz:

Posted

McDzik napisał(a):
Ohh Ohh jaki piekniś :loveu: znowu pogode macie ładną , obyście ja zabrali ze sobą jutro do Krosna :evil_lol: A gdzie to się strzygliście?

No to trzymam kciuki za BOB PUPPY, a jak się uda to na finały zostajecie? :razz::razz::razz:

Strzygliśmy się w Świlczy u Moniki Gribko, polecamy :loveu: Zdjęcia robione na peronie w Świlczy, więc o rzut beretem od Rzeszowa :cool3:

Zostajemy, zostajemy, czemu nie, niedziela jest, nie spieszy nam się :loveu:

Posted

Darianna napisał(a):
Strzygliśmy się w Świlczy u Moniki Gribko, polecamy :loveu: Zdjęcia robione na peronie w Świlczy, więc o rzut beretem od Rzeszowa :cool3:

Zostajemy, zostajemy, czemu nie, niedziela jest, nie spieszy nam się :loveu:

Tak myślałam, że tam :cool3: Efekt niezły, uszka widze nozyczkami a nie maszynką więc nie będzie jasnego odrostu tylko w kolorze sierściucha :lol: Fajnie ze są groomerzy którzy tną uszy nożyczkami a nie idą na łatwizne i jadą maszynką w 5sek. :lol: Ślicznie przygotowany :loveu:

Posted

Niuniek wyszedł pięknie:loveu:
My miałyśmy jeszcze bardziej wygolone uszka:cool3:

Widzę, że podróżujecie pociągiem.
Mogłabyś mi opowiedzieć trochę jak to jest z zasadami? Czyli czy trzeba mieć kaganiec, czy piesek jedzie z Tobą w przedziale i takie tam, bo obawiam się, że nie na wszystkie wystawy będę mogła jeździć autem. Trzeba mieć kaganiec? Jak to wygląda od strony prawnej?

My trzymamy kciuki i liczymy na laury!!:multi:

Posted

konikowa napisał(a):
Niuniek wyszedł pięknie:loveu:
My miałyśmy jeszcze bardziej wygolone uszka:cool3:

Widzę, że podróżujecie pociągiem.
Mogłabyś mi opowiedzieć trochę jak to jest z zasadami? Czyli czy trzeba mieć kaganiec, czy piesek jedzie z Tobą w przedziale i takie tam, bo obawiam się, że nie na wszystkie wystawy będę mogła jeździć autem. Trzeba mieć kaganiec? Jak to wygląda od strony prawnej?

My trzymamy kciuki i liczymy na laury!!:multi:

Co do uszu miał strzyżone nożyczkami, golona tylko szyję.

Generalnie trzeba mieć kaganiec, ale jeszcze nikt się nie czepił. Mam własnoręcznie sklecony z taśmy coś jak halti i jakby co to będzie udawać kaganiec :cool3: Bilet dla psa to 4,50 na każdą odległość :lol:

Dotąd jeździłam osobowymi, tam pakujemy się do przedziału dla podróżnych z dużym bagażem i rowerami. Jest pusto i duża przestrzeń - młody szybko zasypia i przesypia drogę. W przedziałach jeszcze nie jechaliśmy, ale wszystko przed nami :cool3:

Posted

Tak trzeba miec kaganiec i nie wiem czy przypadkiem nie trzeba miec ksiazeczki zdrowia ze szczepieniami na wscieklizne. W kazdym razie my jak z Fiona jechalysmy ksiazeczke mialysmy na wszelkie wypadek.

Posted

aina155 napisał(a):
Tak trzeba miec kaganiec i nie wiem czy przypadkiem nie trzeba miec ksiazeczki zdrowia ze szczepieniami na wscieklizne. W kazdym razie my jak z Fiona jechalysmy ksiazeczke mialysmy na wszelkie wypadek.

Dobrze prawisz, zapomniałam, że książeczka obowiązkowa :diabloti:
też ją targam zawsze ze sobą :cool3: