Darianna Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Ostrzyżony Seterowy i jego Pańcia-Sadystka :diabloti: Quote
Darianna Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Kaja10014 napisał(a):Pięknie wygolony:loveu: A co pańcia-sadytka się tak śmieje, że psiaka obcięła?:evil_lol: Po jego minie można wywnioskowac, że nie jest zadowolony:lol: No jak to facet, na najnowszych trendach w strzyżeniu się nie zna, to marudzi :diabloti: Quote
Kalunia_C Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 A jak Brando wsiada do pociągu po tych azurowych schodkach? Quote
Darianna Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Kalunia_C napisał(a):A jak Brando wsiada do pociągu po tych azurowych schodkach? Nie wsiada - Pańcia cielaka wnosi i znosi :diabloti: Quote
werbena520 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 :diabloti: pst..nic nie gadamy,by nie zapeszać.Kciuki jednak mocno trzymamy BRANDO trzymaj się:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
konikowa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ślicznie wyglądacie!!:loveu: Trzymamy baaardzo mocno kciuki:cool3::thumbs::thumbs::thumbs::cool3: Quote
Magot Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 http://img41.imageshack.us/img41/5621/kopiap1140227.jpg Brando chyba nie jest tak zadowolony z nowej fryzury jak Ty? :diabloti: Czekamy na wieści ;) Quote
Darianna Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Mamy w.o. :multi: opis: pies w trakcie rozwoju; typowa głowa z olbrzymim guzem potylicznym; długa szyja; poprawna linia grzbietu i brzucha; silny kościec; pies b. ładnie prezentowany :diabloti: Quote
aina155 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Serdeczne gratulacje Ale ja i tak wiedzialam, ze on jest ladny :eviltong: Quote
konikowa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Serdecznie gratulujemy!!:lol: I czekamy na zdjęcia:eviltong: Quote
McDzik Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Darianna napisał(a):Mamy w.o. :multi: opis: pies w trakcie rozwoju; typowa głowa z olbrzymim guzem potylicznym; długa szyja; poprawna linia grzbietu i brzucha; silny kościec; pies b. ładnie prezentowany :diabloti: Gratulacje :multi: ... a włyszałam, ze na wystawie sie okazalo ze sędziego wam zmienili ??? Ja niestety nie dotarłam do was, bo jak przyjechałam to już setery były w połowie :-( jak się rozłożyłam - było już po ptakach. Quote
WeronikaM Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 gratulujemy !!!!!!!!!!!!!!!! a ile było wszystkich Irlandczyków na wystawie :cool3: Quote
konikowa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Zapomniałam się zapytać jak tam poszło mojemu braciszkowi? Widziałam, że był tylko on i jeszcze jeden psiak w jego klasie, ale nie wiem kto był lepszy:eviltong: Quote
Darianna Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 konikowa - ni wiem, bo ja taka zakręcona byłam że nie zostałam przy ringu po ocenieniu Brando... :shake: Tylko poszłam zwiedzać :diabloti: WeronikaM - wszystkich ze wszystkich klas i płci - 8 :p McDzik - Ano, był pan Wojciech Burski - bardzo miły :loveu: Za gratulacje dziękuję, zdjęcia zaraz przejrzę i wkleję.... :cool3: A Brandulec właśnie na wieczornym spacerku się wytarzał w "pięknie" pachnącym ludzkim goowienku... Ja rozumiem, że musiał odreagować wystawę i wcześniejsze strzyżenie, ale na litość boską... No i zaliczył przed chwilą kolejną kąpiel :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 I ja się witam :loveu: No i o foty sie upominam! Ja już w swojej galeryjce wstawiłam, teraz Twoja kolej :eviltong: PS: Brando cudnie wygląda po strzyżonku :loveu: Quote
Darianna Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Fotki :cool3: 1, 2, 3... Próba ringówki... ;) ostatnie szlify Pani Konkiel maluch się spodobał :cool3: włazimy na ring Quote
Darianna Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 eee... no próbuję ustawić ruchliwą sabakę :diabloti: w biegu młody stał jak kaleka, ale w.o.dostał :diabloti: Quote
konikowa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Oj jak ślicznie:loveu: My miałyśmy większe stresy przed wystawą, bo jeszcze się strzygłyśmy:eviltong: Nas też Pani Konkiel zaczepiła i nawet rozponała z jakiej hodowli jesteśmy i że jej pieski też mamy w genach:lol: Moja sunia byłs taka zestresowana, że cały czas leżała i cud się stał, że w ogóle na ringu się ruszała. Super misiek!!:loveu: Quote
ARGIS Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Wow gratulujemy debiutu!! :multi: Brando już coraz większy ! malina :loveu::loveu: Czekamy na więcej fotek :evil_lol: Pozdrawiam! Quote
McDzik Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ładnie sie dzieciak zaprezentowal jak na debiut :lol: i nawet pochwaly od pani Konkielowej , ho ho :lol: gratulacje :lol: Quote
Darianna Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 kolejne foty z malutką ogarką :loveu: Pańcia Cię kocha i jesteś dla niej najpiękniejszy na świecie :loveu::loveu::loveu: Quote
Darianna Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 ważne jest patrzenie w tym samym kierunku :cool3: BIS szczeniąt Bądź grzeczny i słuchaj Pańci... ;) Quote
Recommended Posts