Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Pięknie wygolony:loveu:
A co pańcia-sadytka się tak śmieje, że psiaka obcięła?:evil_lol:
Po jego minie można wywnioskowac, że nie jest zadowolony:lol:

No jak to facet, na najnowszych trendach w strzyżeniu się nie zna, to marudzi :diabloti:

Posted

Mamy w.o. :multi:

opis:

pies w trakcie rozwoju; typowa głowa z olbrzymim guzem potylicznym; długa szyja; poprawna linia grzbietu i brzucha; silny kościec; pies b. ładnie prezentowany

:diabloti:

Posted

Darianna napisał(a):
Mamy w.o. :multi:

opis:

pies w trakcie rozwoju; typowa głowa z olbrzymim guzem potylicznym; długa szyja; poprawna linia grzbietu i brzucha; silny kościec; pies b. ładnie prezentowany

:diabloti:

Gratulacje :multi: ... a włyszałam, ze na wystawie sie okazalo ze sędziego wam zmienili ??? Ja niestety nie dotarłam do was, bo jak przyjechałam to już setery były w połowie :-( jak się rozłożyłam - było już po ptakach.

Posted

Zapomniałam się zapytać jak tam poszło mojemu braciszkowi?
Widziałam, że był tylko on i jeszcze jeden psiak w jego klasie, ale nie wiem kto był lepszy:eviltong:

Posted

konikowa - ni wiem, bo ja taka zakręcona byłam że nie zostałam przy ringu po ocenieniu Brando... :shake: Tylko poszłam zwiedzać :diabloti:

WeronikaM - wszystkich ze wszystkich klas i płci - 8 :p

McDzik - Ano, był pan Wojciech Burski - bardzo miły :loveu:

Za gratulacje dziękuję, zdjęcia zaraz przejrzę i wkleję.... :cool3:

A Brandulec właśnie na wieczornym spacerku się wytarzał w "pięknie" pachnącym ludzkim goowienku... Ja rozumiem, że musiał odreagować wystawę i wcześniejsze strzyżenie, ale na litość boską... No i zaliczył przed chwilą kolejną kąpiel :diabloti:

Posted

Oj jak ślicznie:loveu:

My miałyśmy większe stresy przed wystawą, bo jeszcze się strzygłyśmy:eviltong:

Nas też Pani Konkiel zaczepiła i nawet rozponała z jakiej hodowli jesteśmy i że jej pieski też mamy w genach:lol:

Moja sunia byłs taka zestresowana, że cały czas leżała i cud się stał, że w ogóle na ringu się ruszała.

Super misiek!!:loveu: