Pegaza Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Kasia']ja dziś placka po węgiersku robiłam :loveu: i miałam okna myć ale zaczęło padać więc znów to odłożyłam na zaś...[/quote] no tyz dobry obiad:p mylam w tamtym tygodniu:cool1: Quote
Mała Rita Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Cze De :loveu: Witam się wieczorowo :loveu: Quote
Pegaza Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Cze Asia i Ania:multi: dzis pochmurno i kropkowo:roll: a ja na poludnie do roboty:roll: buu.. do kataru dolaczyl kaszel juz mnie plecory bola od kaslania...:roll: Quote
Kasia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Pegaza'] dzis pochmurno i kropkowo:roll: a ja na poludnie do roboty:roll: buu.. do kataru dolaczyl kaszel juz mnie plecory bola od kaslania...:roll: [/QUOTE] ja właśnie wróciłam od lekarza - angina i powiększone węzły chłonne :shake: antybiotyki i leżenie w łóżku! od 3 dni się kurowałam po domowemu ale nie dałam rady, niestety... [COLOR="LightBlue"]na której stronie są te fotki?[/COLOR] Quote
Pegaza Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Kasia']ja właśnie wróciłam od lekarza - angina i powiększone węzły chłonne :shake: antybiotyki i leżenie w łóżku! od 3 dni się kurowałam po domowemu ale nie dałam rady, niestety... [COLOR=lightblue]na której stronie są te fotki?[/COLOR][/quote] no szczeze powiedziawszy moglam isc do lekarza..ale jak zwykle tez sie lecze sama.. nie wiem..:roll: 232 znalazlam.. Quote
dzasta Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja chyba też znowu będę chora bo źle się czuje a jeszcze fatalna pogoda cały czas leje i ziąb niemiłosierny :( Quote
tigrunia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Taka pogoda, że faktycznie nic tylko się rozchorować :shake: Cze Daria :multi: Quote
Pegaza Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Cze Drzasta i Be:multi: Drzasta Ty tak jak i ja ciagle chora..:roll: dzis jade na urodziny do siory.. a jutro 5 pobudka buu:roll: ale juz niedlugo..i urlop bedzie.. Quote
Sara_i_Aris Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cześć D-E :multi: Ja też chora jestem, przedwczoraj mnie rozłożyło :shake: Nie mogę oddychać i zaraz płuca sobie wypluję :placz: Quote
madziasto4 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 O matko, same bakterie tu są :cool1: Lato tuż tuż, dziś piękna pogoda, a Wy chorujecie? :cool1: Quote
dysia-u Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Chwile mnie brakło na dg i co... same choróbska was nękają:mad: Cześć , jestem i wietrze galerie . Do twojej tez wpadłam obowiązkowo:loveu: Quote
ewa2909 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja tyż wpadłam przewietrzyć:evil_lol: troszke w śliczną słoneczną niedziele:loveu:(no może jeszcze troszke chłodną ale za to duuuuużo słoneczka po wczorajszej całodziennej ulewie):shake: Quote
Pegaza Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Cze :loveu: jak tu dzis przewietrzone :cool1: jeny niedziela ma sie ku koncowi i znow jutro poniedzialek i na obrotach..:roll: taka pogoda widac do chorowania...:roll: Quote
dzasta Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja też jutro do robotki idę ale chyba bardziej chora niż jak byłąm na L 4 ale tak się czasem zdarza :D Quote
Pegaza Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Cze Dzasta:p i jak tam minal dzien pracy? mnie juz przeszlo na szczescie te przeziebienie.. bo ja jutro wolne:cool1: Quote
Pegaza Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Halo:loveu::loveu: plany ze ze za chwile wlacze bieg po mieszkaniu,potem po obiedzie wyjscie na sklepy i chyba solarke odwiedze...i tyle... Kasia powiedzmy ze wzgledne poza tym w oku ktorym okulistka cos znalazla a ja przerwalam leczenie od przedwczoraj w rogu nerw skacze:roll: wkurza mnie to bo mam wrazenie ze to widac..chyba brak magnesu abo nie wiem juz co..:roll: Quote
Aga76 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Pegaza']plany ze ze za chwile wlacze bieg po mieszkaniu,potem po obiedzie wyjscie na sklepy i chyba solarke odwiedze...i tyle... [/quote] Dobrze, że chociaż na koniec będzie chwila relaksu :roll: Quote
Pegaza Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Aga76']Dobrze, że chociaż na koniec będzie chwila relaksu :roll:[/quote] u ja nie wiem mowisz o solarium dla mnie to katorga stac i dusic sie w tym kotle ale moja skora juz potrzebuje przyciemnienia:cool1: to sie pomecze.. Quote
Pegaza Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Aga76']cóż za poświęcenie :evil_lol:[/quote] bys wiedziala..mam zaplanowane 3 wyjscia przed wyjazdem powinno starczyc..:roll: Quote
Aga76 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Pegaza']u ja nie wiem mowisz o solarium dla mnie to katorga stac i dusic sie w tym kotle ale moja skora juz potrzebuje przyciemnienia:cool1: to sie pomecze..[/quote] cóż za poświęcenie :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 chodzisz na stojace solarium? kiedys byłam na takim ale strasznie nudno mi było jak musiałam tak te kilkanaście minut stać...:shake: wolę ligające :loveu: Quote
Pegaza Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 bo ja sie nie dam zamknac w tym lezacym..:roll: a radio leci i wiatrak na glową:p Quote
Recommended Posts