ewa2909 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Pegaza']cze Ewa:loveu: spoko bedzie najwyzej Pipi bedzie czesto kapana:evil_lol:bo Liv do wody nie wejdzie:shake:[/quote] Moje niby wody też nie lubią,kałuże omijaja szerokim łukiem. Ale tak jedno jak i drugie zobaczyło by tę wode a jeszcze lepiej coś po niej pływające to daje sobie głowe ściąć że by tam pływały:mad::mad::mad:. Aksa w zeszłym roku wskoczyła za kaczkami do stawu,to samo z miesiąc temu chciał zrobić Tosiek:mad: Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Cze Aga i Be:cool1: Be moje psy hihi tylko Pipi uwielbia wode a jak bedzie fikac za duzo to ją zamkne w domu i tyle bedzie miec wolnosci:evil_lol: m-a za to zadowolony bo rybki ma blisko hihi szukalam miejsca gdzie przyjma mnie z psami a wierz mi ze bylo ciezko..tej pani akurat psy nie przeszkadzają..a blisko morza tez nie chcialam bo nie lubie tlumow i piachu w gebie:evil_lol:zobaczymy jak bedzie w domku czysto po remoncie jak pogoda dopisze to bedzie oki:p mam dzis dzien lenia nic mi sie nie chce robic.. ale dobra ide przeprac to i owo.. moje dziecko testuje nowe simy:cool1: moze i ja znjade czas na grę:evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Pegaza']nie plakej dziolcha... no widzisz juz to odkladam od wczora.. [/quote] To może focha strzelę? hihihi :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='ewa2909']Cześć Daria:loveu: Fajowy domecek:evil_lol:.Tylko mi się też wydaje że będziesz miała kłopot z pieskami:shake:[/quote] cze Ewa:loveu: spoko bedzie najwyzej Pipi bedzie czesto kapana:evil_lol:bo Liv do wody nie wejdzie:shake: Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 A ja znów sobie skaczę z postami [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Green/g056.gif[/IMG] jupi jupi jupi [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Green/a_alien.gif[/IMG] Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Aga76']eee no, nie idź !!! :obrazic:[/quote] grac nie ide tylko musze przeprac spodnie Nikol bo mi takich plamow narobila ze musze to doczyscic odplamiaczem Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Aga76']Feee plamy, bo mi cię odebrały [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20sad/75D.gif[/IMG][/quote] nie plakej dziolcha... no widzisz juz to odkladam od wczora.. Ewa ja po zeszlorocznych wakacjach wiem ze Pipi wode tylko z nich lubi, one nawet w deszczu chodzic nie lubia:evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Pegaza']oprane pozamiatane.. narazie w tych simach jestem zielona:evil_lol: :roll: jutro mam wolne :multi:mowilam Wam:cool3:[/quote] Takie prawdziwe wolne? Zapomniałam już co to jest :roll: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja też chce nowe simy :placz: Szukam sponsora :cool1: I na simy i na kompa nowego bo mój pewnie wymaganiom nie podoła :diabloti: Ledwo 2 chodziła :evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Pegaza']Tak Aga takie wolne mam co najmniej raz w tygodniu:p [/quote] I bardzo dobrze, należy się :thumbs: Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Aga76']To może focha strzelę? hihihi :evil_lol:[/quote] oprane pozamiatane.. narazie w tych simach jestem zielona:evil_lol: :roll: jutro mam wolne :multi:mowilam Wam:cool3: Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Pegaza']noo:cool1: bede sie zbierac musze m-a obiadokolacje naszykowac..kalafiora i kartofelki przysmazyc.. trzymta sie:loveu: dobrej nocy i..:diabloti:[/quote] A po ile u was kalafior jest? Bo u nas to jakaś paranoja, mini główka, jak wielki pomidor kosztuje 7 zł :roll: Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Pegaza']o kuz.. u nas fajna glowka po 3 zeta a mniejsza glowka 2,20[/quote] O, to całkiem normalnie, tutaj to chyba powariowali :stupid: Zjadłabym kalafiorka z wielką przyjemnością, ale nie kupię takiego pryszcza za kosmiczną cenę... M-A będzie miał bardzo smakowity posiłek :loveu: papatki [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20wave/B56BE737.gif[/IMG] Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='tigrunia']Ja też chce nowe simy :placz: Szukam sponsora :cool1: I na simy i na kompa nowego bo mój pewnie wymaganiom nie podoła :diabloti: Ledwo 2 chodziła :evil_lol:[/quote] Tak Aga takie wolne mam co najmniej raz w tygodniu:p Be moja Niki dostala z okazji dnia dziecka:cool1:dzis juz w sprzedazy w empiku.. noo 2 tez mam i dodatki rozne :p chyba przyjdzie mi to wystawic na allegro bo pewnie do 3 wyjda inne dodatki.. Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Aga76']I bardzo dobrze, należy się :thumbs:[/quote] noo:cool1: bede sie zbierac musze m-a obiadokolacje naszykowac..kalafiora i kartofelki przysmazyc.. trzymta sie:loveu: dobrej nocy i..:diabloti: Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Aga76']A po ile u was kalafior jest? Bo u nas to jakaś paranoja, mini główka, jak wielki pomidor kosztuje 7 zł :roll:[/quote] o kuz.. u nas fajna glowka po 3 zeta a mniejsza glowka 2,20 Quote
tigrunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ja w media wczoraj widziałam .. A kalafiora dawno nie kupowałam .. smaka robicie tylko gdzie nie wejde :evil_lol: Quote
Milka_85 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dzień Boberek......my już wstałyśmy:p:p I zaliczyłyśmy spacerek:lol::lol: A wy?! Miłego dnia!! Quote
Pegaza Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Milka_85']Dzień Boberek......my już wstałyśmy:p:p I zaliczyłyśmy spacerek:lol::lol: A wy?! Miłego dnia!![/quote] Kochana ja 7:15 z psami wychodzilam:cool3: czolem wszystkim,leb mnie napiernicza nieziemsko...:roll: a jeszcze tyle do zrobienia.. Quote
dysia-u Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Pegaza']Kochana ja 7:15 z psami wychodzilam:cool3: czolem wszystkim,leb mnie napiernicza nieziemsko...:roll: a jeszcze tyle do zrobienia..[/quote] chcesz się zamienić? mnie nap... żołądek :placz::placz: Quote
ewa2909 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Same zdychlaki na tej dogomani:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cześć :multi:Jak główka? Quote
Pegaza Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Nie Ula :shake: juz wole swoja makowke:evil_lol: Ewa cze:multi: boli mniej bo 2 tablety pomogly... nawet chalupe wysprzatalam,odwiedzilo mnie moje dziecię kudlate:loveu: Soma dala popis sie zzygala przy gosciach:roll: tak to jest jak sie je lapczywie:mad: dziewczyny male poczatkowo zazdrosne potem juz sie bawily..ino po Pipi widzialam ze chciala se ją ustawic heh Liv jej sie nie dala to probowala z Alis:evil_lol: Quote
dzasta Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Cześć Dziewczyny :multi: Ja też chora na L 4 ale jakoś udało mi się chałupę ogarnąć bo bajzel nieziemski panował i źle mi się chorowało :D Quote
Pegaza Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Cze piatkowo weekendowo:cool1: pol dnia w pracy pol dnia przespalam :roll: a za chwile jak film zobacze wlacze 5 bieg po mieszkaniu...:roll: Quote
Aga76 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Pegaza']Cze piatkowo weekendowo:cool1: pol dnia w pracy pol dnia przespalam :roll: a za chwile jak film zobacze wlacze 5 bieg po mieszkaniu...:roll:[/quote] Automatyczna skrzynia biegów, by się przydała :evil_lol: Cześć [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSbimba.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts