dysia-u Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 zebys się tylko nie odzwyczaiła od dogo bo sa trudności, człek nie odwiedza dogomaniackiej rodziny i stwierdza potem że wcale mu jej nie brakuje ooo mamy tu takie niewierneeee , mamy nie bedziemy palcami wytykać albo będziemy....jak chcecie? Quote
Paulinka10 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Daria i Ty przeciwko mnie:(;) Cześć dziewczyny,a ja mam dziś dobry obiadek...tylko musiałam dzwonić do mamy bo nie wiedziałam jak sie robi taką ciapowatą kapuste...ale obiad gotowy, chałupa już o 8 była posprzątana,byłam na zakupach,jeszcze po dzieci za godzine i fajrant... Quote
dysia-u Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 heeej a coś ty się tak rozkręciał, czy raczej zakręciłą nie dobijaj nas swoją energią, jej nadmiarem bo u mnie jakos dołowato Quote
Pegaza Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 dysia-u napisał(a):zebys się tylko nie odzwyczaiła od dogo bo sa trudności, człek nie odwiedza dogomaniackiej rodziny i stwierdza potem że wcale mu jej nie brakuje ooo mamy tu takie niewierneeee , mamy nie bedziemy palcami wytykać albo będziemy....jak chcecie? Oo Ula juz wrocilam usterka naprawiona hehe szybko nie..:cool1: no co Ty ja tam zawsze wierna az po grob..:cool3: taa palcow by braklo Ula..:cool1: :evil_lol: Paulinka10 napisał(a):Daria i Ty przeciwko mnie:(;) Cześć dziewczyny,a ja mam dziś dobry obiadek...tylko musiałam dzwonić do mamy bo nie wiedziałam jak sie robi taką ciapowatą kapuste...ale obiad gotowy, chałupa już o 8 była posprzątana,byłam na zakupach,jeszcze po dzieci za godzine i fajrant... Ale gdzie ja przeciwko Tobie kuna co ja tam pisalam wczesniej.:roll: aaa ze musisz uwierzyc nam na slowo :eviltong: aa robilas ciap kapuste czy moj M inaczej na to gada panckrałt hihi ? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Buziole na wieczór Laski:D Zjadła bym tą ciap kapustę:D:D:D Quote
dysia-u Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 pankrałt!!!??? matkooo a coż to takiego, po jakiemu ty gadasz?! Quote
Pegaza Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 dysia-u napisał(a):pankrałt!!!??? matkooo a coż to takiego, po jakiemu ty gadasz?! po slunsku Ula..hehe to je kapusta kwaszona ugotowana przyprawiona zmieszana z ugotowanymi ziemniakami;)czyli taka ciap kapusta.. no wiesz co Ramona ja chyba tez i moze jutro to zrobie..:) Quote
dysia-u Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 kapusta mówisz? ech , zjadło by się dziś był co prawda kapuśniak ale jakiś taki mi wyszedł Quote
Pegaza Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 dysia-u napisał(a):kapusta mówisz? ech , zjadło by się dziś był co prawda kapuśniak ale jakiś taki mi wyszedł Ula latwe do zrobienia podaje sie je na ogol z zeberkami.. a wlasciwie to sie pisze panczkraut wpisz w gogle a zobaczysz ile Ci wyjdzie przepisow..:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 :placz:Ale ja nie umiem gotować:eviltong: Quote
Pegaza Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a)::placz:Ale ja nie umiem gotować:eviltong: To co Ty jesz? hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Kanapki:D jajecznicę... albo jeżdżę do Mami, albo kupuję gotowe :) Quote
Pegaza Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Kanapki:D jajecznicę... albo jeżdżę do Mami, albo kupuję gotowe :) hmm no to najwyzszy czas sie nauczyc heh a zwlaszcza ze w necie tyle przepisow fajnych:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Wiem, ale ja nawet jak zrobię to ładnie wygląda, ale zjeść ciężko;) a Tz nie narzeka, więc jest jak jest ;) Quote
Pegaza Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Wiem, ale ja nawet jak zrobię to ładnie wygląda, ale zjeść ciężko;) a Tz nie narzeka, więc jest jak jest ;) hehe sie nauczysz jeszcze:) bede sie zbierac bo ide patrzec na te szkieletory w tv..;) dobrej nocy:loveu: aaa i gimnastyki :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Gimnastyka to podstawa dbania o formę i linię:diabloti: Pewnie kiedyś się nauczę, a jak nie to Ty mnie nauczysz:loveu::cool3: Quote
dysia-u Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a): Pewnie kiedyś się nauczę, a jak nie to Ty mnie nauczysz:loveu::cool3: czego? gimnastyki? hahahahahahahha Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ahahahahahahaha....:D Ja to przez Was laptoka zepsuję... ciągle na niego pluję...:D Quote
Paulinka10 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 A nie wiedziałam że to sie tak nazywa ta ciapowata kapusta...a i była z żeberkami,tylko ja jej nie daje do ziemniaków tylko tak jak kapusta:eviltong:a dziś spagetti bo mam lenia a to bez roboty... A dziś zebranie w szkole:placz:buuuu Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 To ja się wpraszam na spaghetti :D Szkoła... jak dobrze, że ja mam tylko 3 psiaki;) Quote
Paulinka10 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):To ja się wpraszam na spaghetti :D Szkoła... jak dobrze, że ja mam tylko 3 psiaki;) Ja nie wiem czy Cie Daria puści bo ja rozsiewam śmiertelne bakterie:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Kurcze... co ja teraz zrobię?:D będę głodować...;) Quote
dysia-u Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 i znów wywiadówka, we wtorek u drugiego łłłooooo Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Czuję się przy Was jak gówniarz... wszystkie macie dzieci?;) Quote
Recommended Posts